Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mėgstamiausias rašytojas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ruko_muzika
2006 m. kovo 26 d. 15:57:55
Paolo Coelho kiek skajciau geros knygos

2006 m. kovo 26 d. 15:44:01
Šiaip tai man filosofai patinka. Sartras, Fichtė, Schopenhaueris, Škėma, Hesė, Kamiu, Omaras Chajanas, Mamertas Indriliūnas, Maksas Šėleris, Frydrichas Nyčė, Remarkas ir panašūs - nors daugumai čia besilankačių dar nerekomenduočiau panašių autorių knygų skaityti.
Geriau jau populiariuosius raytojus rinktis - kaip Brownas, Ivanausakitė ar Malūkas. Jie geri rašytojai. Juos lengva suprasti ir malonu skaityti. Teisiog per daug neapkrauni snkiomis mintimis ir taip gležno bei pažeidžaimo proto. Taip pat dar klasikiniai rašytojų kūriniai tiesiog būti "dėl bendro išsilavinimo" perskaityti...

Atsakyti
k_b
2006 m. kovo 26 d. 14:29:01
as irgi John Irving labai nusivyliau, o Haruki Murakami skaiciau tik "Avies medziokle" na pasakysiu patiko, bet tikrai nebuvo tokia ispudinga kaip tikejaus, labai jau mistine ir sunkiai suvokiama...

2006 m. kovo 26 d. 14:26:49
siaip visi nors labiausiai Asdrid Lingren

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2006 m. kovo 26 d. 13:55:35
Styvis K. ir Dž. D. Selindžeris. Ir Rėjus B.

2006 m. kovo 26 d. 12:59:27
akselis miunte. jo yra viena knyga "knyga apie san mikele" ir dar zianu, akd rya isleisti jo laiskai "laiskai is sudegusio miesto" ar akzkaip taip ir dar viena knygute. skaiciau tik pirmaja, bet man jis opaliko neisdildoma ispudi. tiesiog perskaicius daug ka naujo ismokau ir supratau ri t.t.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti

2006 m. kovo 26 d. 12:37:31
man tai r.bachas patinka, bet siaip dazniausiai pavienes knygos nera taip kad jau vienas autorius..

Atsakyti
violin
2006 m. kovo 26 d. 12:11:19
Megstamiausiu neturiu..Tik megiamiausias knygas, kuriu autoriu kiti kuriniai gal prastesni butu.

Atsakyti
aviettine
2006 m. kovo 26 d. 12:09:00
Dievinu Martina Suteri!

2006 m. kovo 21 d. 09:46:58
in_motion, tai parasyk dabar kodel tas Murakami tavo megstamiausias, kokias knygas jis isleido ir t.t.

o mano Stivenas KIngas, ka cia padarisi, pradejau nuo tomiknokeriu, baigiau dark toweriu, neskaiciau vos pora jo romanu.

2006 m. kovo 21 d. 09:35:57
As asmeniskai esu isprotejus del haruki murakami knygu. O tuo visu isgirtu john irving siaubingai nusivyliau, jis man atrodo kazkoks iskrypelis arba nenormalus, jauciu kad jo knygos tapo bestseleriais tik del daugybes sekso scenu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264752