Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 16
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rutonė
2009 m. spalio 27 d. 21:13:16
Tikrai keista.... :? Na man paprasčiausiai užsinorėjo paklausyt ko nors new wave, new age - surašiau tai tame grotuvo laukelyje - ir Play. Viskas buvo OK. BET>>> Jei tik visi valdymo klavišai nėra aktyvūs (kaip reikiant juodi) - tada išvis nieko negros. O būna ir taip. Tada dar gali bandyt paleist grotuvą iš naršyklės. Net suabejojau dabar tuo, ką rašau, pabandžiau patikrint: suradau new wave tag'ų radiją ir paleidau. Truputį pasiožiavo (jau pažįstama giesmelė "Our servers are temporarily overloaded. Please, try later"), bet iš antro karto pradėjo grot. O aš tikrai dar netapau subscribere

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. spalio 27 d. 20:24:59
Bet man vistiek neleidzia tagu radijo klausyt

2009 m. spalio 27 d. 18:57:39
Kaktusai, tag'ų radijas nuo grojančio tavo grojaraštį niekuo nesiskiria - už jį mokėt nereikia. Pati klausiau - veikia puikiai. Tad jei jau susiraguliavai, kad nemokamai grotų, tereikia pasirinkt norimą tag'ą - ir klausai. Būtų blogiau, jei norėtum perklausyt savo mėgstamus kūrinius (kuriuos klausydamas pažymėjai širdele) - tam reikia tapt prenumeratoriumi (subscriber'iu) kaip kad ir anksčiau buvo. O tag'ų, kaimynų, draugų ar atlikėjų (***** similar artists) radijo gali klausyt nemokamai.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. spalio 27 d. 18:49:04
Rutonė rašė:
latras rašė:
Geras puslaspis, naudoju jau gan ilgokai smagu pazet ka kiti zmogai klausosi atrandu daznai nauju dainu ar grupiu apie kurias nesu girdejas tik vat gaila kad radija jau kainuoja o tokes geras muzikas klausydavau per radio!;/

https://www.last.fm/user/latriukas

Patingėjai pažiūrėt, ką reikia daryt, kad nekainuotų? Na taip, yra keletas neblogų dalykų, kurių nemokėdamas negausi, bet šiaip man visia pakanka ir nemokamo radijo. Draugų, kaimynų, rekomendacijų, įvairių tag'u radijo galima klausyt - ir tai yra puiku.

o tai kaip nemokamai tagu radiju klausyt?

2009 m. spalio 24 d. 12:42:00
nesidomejau ir neieskojau aciu da kart

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Rutonė
2009 m. spalio 24 d. 12:33:09
latras rašė:
Geras puslaspis, naudoju jau gan ilgokai smagu pazet ka kiti zmogai klausosi atrandu daznai nauju dainu ar grupiu apie kurias nesu girdejas tik vat gaila kad radija jau kainuoja o tokes geras muzikas klausydavau per radio!;/

Patingėjai pažiūrėt, ką reikia daryt, kad nekainuotų? Na taip, yra keletas neblogų dalykų, kurių nemokėdamas negausi, bet šiaip man visia pakanka ir nemokamo radijo. Draugų, kaimynų, rekomendacijų, įvairių tag'u radijo galima klausyt - ir tai yra puiku.

Atsakyti
latras
2009 m. spalio 24 d. 11:33:20

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Dilgele
2009 m. spalio 23 d. 21:40:32
Kad radiją vėl klausyt išeina — labai gerai. Jau galvojau, kad gal verta subscribe'int, tai dabar dar bus galima pataupyt šiuo klausimu. Patogu tiek naujos muzikos paieškoms, tiek senos prisiminimui, tiek apžiūrėjimui, ką draugai-kaimynai klauso. Čia turbūt ilgą laiką ir buvo pati geriausia šio puslapio dalis. Ir dar statistika, aišku.

https://www.last.fm/user/dilgele

Atsakyti
Gabux
2009 m. spalio 20 d. 19:37:26
Va, pasitaisė jau.
Viskas veikia.
Tiesiog prisijungiau prie Germany serverio - Europa mat geriau suveikia last'ui.

2009 m. spalio 20 d. 19:34:18
Tai jau taip. Tas lėtumas mane sunervino ir nebeliko jokio noro taip klausyt. Geriau savą fonoteką perklausysiu.

2009 m. spalio 20 d. 19:30:30
: ]

Tik štai:

- Kažikodėl lb. lėtai krauna;
- Negroja 'My Radio Station';
- Nei 'Friends' nei 'Neighbours' laukas neatsidaro..

2009 m. spalio 20 d. 19:23:01
Your musical compatibility with airi-ja is Very High

Music you have in common includes Siela, Vytautas Kernagis, Tom Waits, Vangelis and Keistuolių Teatras.

2009 m. spalio 20 d. 19:21:47
Aha, tikrai 'very high'.

O šiaip tai - valio.
Puiki žinia!

2009 m. spalio 20 d. 17:57:18
Your musical compatibility with airi-ja is VERY HIGH
Music you have in common includes Foje, Andrius Mamontovas, Def Leppard, Antis and Kino.

Atsakyti
Rutonė
2009 m. spalio 20 d. 17:55:23
Gabux rašė:
Na štai, ir išaušo ta diena, kai last.fm'as apmokestinamas..
3 Eurai per mėn. tikrai nėra daug, bet vis tiek gaila, kad taip. Juoba, kad tam tikrų šalių piliečiams mokėti nereikia.

Įdomu, kokia dar bus nauda, be nemokamo radijo klausymo.

Lastas apmokestintas, bet aš jį klausau ir vargo nematau.
Chebryte, viskas yra elementariau nei elementaru: https://www.klauskit.lt/klausykit...m-nem okamai-788
Veikia puikiai. Tiks arba aš kvaila, arba nekantri, karts nuo karto tą procedūrą pakartoju su nauju IP

Atsakyti
Gabux
2009 m. spalio 20 d. 16:42:34
https://www.last.fm/user/airi-ja

it's mine.

2009 m. birželio 1 d. 18:15:05
man dabar neatidaro

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. birželio 1 d. 17:40:34
Prašau, nenervinkit manęs.. : (
Net nežinau kodėl, bet man ten gyvybiškai svarbu apsilankyt yra

2009 m. birželio 1 d. 17:34:10
Vakar ir man neatsidare, o siandien viskas gerai.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. birželio 1 d. 17:07:00
Bet man vis tiek neatsidaro

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1783
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 9271