O man tai vienas iš geriausių dalykų last.fm'e yra radijas. Kuriam laikui teks pamiršti šitą malonumą. O gaila. Nes leisti pinigus tokiam dalykui, tai .. Na gaila tą savo kišenę kratyt.
Nuvylė šį kartą mane last.fm'as. Tikiuosi, kad atsikvošės.
Kokia kokia.... Jokio skirtumo iš esmės nebus, tik tiek susigrobt (susipirkt ar parsisiųst) tikrai neįmanoma, tam nei pinigų, nei kompo pajėgumų nepakaktų. O kas bus dabar? Ogi nieko - žmonės klausys kaip klausę, tik daugiau nelegaliai siųsis muzikos ir klausys. Ai, nebūt amerikiečiai, laikantys save aukščiau likusio pasaulio. Įdomu, kiek atsiras naujų 'subscriberių'? Aš kol kas į jų gretas įsiliet nežadu. Jei ir daugiau taip - pažiūrėsim, pažiūrėsim, kaip jie po mėnesio kito čiulbės.
Na štai, ir išaušo ta diena, kai last.fm'as apmokestinamas..
3 Eurai per mėn. tikrai nėra daug, bet vis tiek gaila, kad taip. Juoba, kad tam tikrų šalių piliečiams mokėti nereikia.
Įdomu, kokia dar bus nauda, be nemokamo radijo klausymo.
2009 m. balandžio 21 d. 00:57:32
Jo, užsiregistravau prieš porą dienų, ankščiau taip turėjau AC tenais ir tada puslapyje rodė klausomas dainas sugebėjau pamiršt nickname, dabar iš naujo susikūriau ir neberodo tų dainų..
Tada keista. Nes mano kaip tik dabar grojamas dainas rodo. Tiesa, kartais būdavo, pastrigdavo. Tačiau visos praklausytos dainos po kiek laiko (kelių/keliolikos valandų) atsirasdavo. Ar jų tau iš pat pradžių visai nerodo?
DrownedInBeer (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 21 d. 00:25:10
Rutonė rašė: Kad nebūtų kaip tik varna uždėta ten, kur nereikia... Profilio puslapyje susirandi 'tab'ą' "PRIVACY", ten yra toks 'check box'as':
Real-time data
Hide real-time listening information
Tau visai nereikia nieko slėpt, tai nuimk varną (jei ji yra) nuo Hide real-time listening information. Turi suveikt. Beje, nepamiršk išsaugot naujų nuostatų. Sėkmės.
Na nežinau, pas mane ten varnelė neuždėta, bet vistiek neveikia..
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2009 m. birželio 1 d. 17:05:05
2009 m. birželio 1 d. 17:03:36
Meta tokį linką: https://searchportal.information....ame=w ww.last.fm
Kas čia?
2009 m. gegužės 22 d. 13:32:29
https://www.last.fm/user/wormazz
Ar atsiras per metus nors vienas su kuriuo man bus SUPER?
Taip pat Very Low.
2009 m. gegužės 22 d. 02:18:50
https://www.last.fm/user/wormazz
Your musical compatibility with wormazz is Very Low =D
2009 m. gegužės 22 d. 02:13:34
2009 m. balandžio 27 d. 23:57:32
2009 m. balandžio 27 d. 23:36:37
Nuvylė šį kartą mane last.fm'as. Tikiuosi, kad atsikvošės.
2009 m. balandžio 27 d. 22:29:49
280 mln už tą puslapį??? Kuris, beje, man net nerodo dainų praskroblintų.
tai ne puslapį kaltink, o nustatymus pasitvarkyk. arba naujesnę winamp'o versiją parsisiųsk, jei per jį klausai, nes kartais neskroblina kai to versija sena buna...
2009 m. balandžio 27 d. 11:58:12
2009 m. balandžio 25 d. 20:35:20
2009 m. balandžio 25 d. 20:30:49
2009 m. balandžio 25 d. 00:15:48
2009 m. balandžio 24 d. 12:24:12
3 Eurai per mėn. tikrai nėra daug, bet vis tiek gaila, kad taip. Juoba, kad tam tikrų šalių piliečiams mokėti nereikia.
Įdomu, kokia dar bus nauda, be nemokamo radijo klausymo.
2009 m. balandžio 21 d. 18:11:45
Kaip iš ten išsitrinti userį?
Edit profile --> Data --> Delete entire account for user: ...
Argi taip sunku pačiam pasiknisti po puslapį, kad reikia visko klausinėt?
2009 m. balandžio 21 d. 18:01:13
2009 m. balandžio 21 d. 01:10:56
2009 m. balandžio 21 d. 00:57:32
2009 m. balandžio 21 d. 00:53:55
2009 m. balandžio 21 d. 00:25:10
Kad nebūtų kaip tik varna uždėta ten, kur nereikia... Profilio puslapyje susirandi 'tab'ą' "PRIVACY", ten yra toks 'check box'as':
Real-time data
Hide real-time listening information
Tau visai nereikia nieko slėpt, tai nuimk varną (jei ji yra) nuo Hide real-time listening information. Turi suveikt. Beje, nepamiršk išsaugot naujų nuostatų. Sėkmės.
2009 m. balandžio 21 d. 00:05:04