Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ... 16
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Kazkoks_Ciuvas (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 12 d. 20:21:20
Klausau per Windows Media Player, o perinstaliaves buvau kelis kartus ir niekas nesikeicia

Atsakyti
Dilgele
2008 m. rugsėjo 12 d. 20:17:34
Per ką muziką klausai? Winampą gal atnaujinai? Įsijungus tą last.fm software'ą rodo, kokią dainą klausai? Jei ne - susiinstaliuok jį iš naujo.

Atsakyti
Kazkoks_Ciuvas (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 12 d. 19:52:11
Nerodo statistikos ka klausau last.fm, kame problema gali but?

Atsakyti
eqliux
2008 m. rugpjūčio 15 d. 12:33:55
Stiliai išties yra svarbūs, ypač tada, kai nori iš arčiau susipažint su kokiu nors konkrečiu stiliumi - o juk nesinori paskui visko tikrinti vikipedijoj, allmusic'e ir visur kitur, o juk tenka, nes ne visi žmonės yra išmanėliai ir ne visi taguoja taip, kaip priklauso
aišku, aš neturiu omeny čia tagavimo ne pagal konkretų stilių, o pagal nuotaiką ir asoociacijas, kurias muzika kelia, čia viskas tvarkoj;}

Darkshines, bet atsižvelkim ir į kitus dalykus, ne tik į 'tautiškumą'. šiais laikais belekoks tagavimas gal ir yra apsileidimas; prieš trejus metus mano kompas ir mano vinampas nelabai palaikė empėtrioškėse tuos lietuviškus simbolius, ir aš tyčia pertagindavau dainas iš lietuviškų į sveplas, nes jau geriau yra daina "Zvaigzdes kartais krenta" nei daina "+vaig=d4s kartais krenta". Argi ne taip? Dabar, aišku, kitas reikalas, ir visas man naujas dainas taginu lietuviškai, bet, tarkim, Foje man amziams liks sveplai, ir ka jus man.

2008 m. rugpjūčio 15 d. 09:55:31
eqliux rašė:
Haha

Jūs verčiau pažvelkit iš arčiau į Brutal death metal tagą:
https://www.last.fm/tag/brutal death metal/artists

smagiausia, manau, tiems, kurie rimtai užsimano per lastą brutal'o paklausyt;]]

Ai, nu jo

Bet šiaip, tikrai, o labai jums tie stiliai svarbūs? Taginkit belekaip kitaip.
Arba patys taginkit teisingai.
Mane labiau užknisa tie, kurie nesugeba lietuviškų atlikėjų pavadinimų ir dainų su lietuviškomis raidėmis susirašyti ir klausosi "sveplos" muzikos...

Atsakyti
eqliux
2008 m. rugpjūčio 14 d. 13:10:21
Haha

Jūs verčiau pažvelkit iš arčiau į Brutal death metal tagą:
https://www.last.fm/tag/brutal death metal/artists

smagiausia, manau, tiems, kurie rimtai užsimano per lastą brutal'o paklausyt;]]

2008 m. rugpjūčio 12 d. 11:51:46
Blyksnis rašė:
Ten grupės betkaip užtagintos, pvz slipknot užtaginta kažkur buvo ir black ir thrash ir death metal... Marazmas visiškas... Arba Linkin Park, Limp Bizkit užtaginta kaip metalas... Nu čia jau visai dugnas...

Na, gal dėl juoko čia taip, aš tai MUSE gaip "gothic' užtaginau. Nors žinau, kad sąsajos su gotika tik tokios, kad Muse anksčiau Gothic Pleague vadinos...

Atsakyti
elizabeta
2008 m. rugpjūčio 12 d. 09:05:25
visada taip buvo, nes nieks netvarko.. labiausiai mane biesino, klad grupės ir atlikėjai tokiu pačiu pavadinimu buvo sukišami į vieną puslapį ir todėl chartai kažkokia nesamone tapdavo..

Atsakyti
Blyksnis (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 12 d. 00:09:50
Ten grupės betkaip užtagintos, pvz slipknot užtaginta kažkur buvo ir black ir thrash ir death metal... Marazmas visiškas... Arba Linkin Park, Limp Bizkit užtaginta kaip metalas... Nu čia jau visai dugnas...

Atsakyti
ewana_
2008 m. liepos 23 d. 03:22:27
Akupunkturadusk rašė:
Viskas. Pagaliau padariau nors vieną gerą darbą lastefeme. Kai trinktelėjau per deletą tai ir išspyriau akauntą.

net mineralinis ant monitoriaus pateko iš to juoko

2008 m. liepos 22 d. 23:01:46
o aš visgi pasinaudojau https://www.last.fm/user/zelenzae..._fuck ing_shitty , tai akių bent neskauda, bet vis tie biesina viskas dešinėj, shoutbox apačioj ir about user juosta viršuj. vien dėl reklamos galimybių buvo sudarkytas tikrai puikus saitas...

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. liepos 22 d. 22:53:16
Iš pradžių dėl pasikeitimų buvo šokas, bet dabar akis jau priprato prie naujovių. Yra ir pliusų ir minusų, bet man patinka pokyčiai, tad smagiai ten viskas žiūrisi.

2008 m. liepos 22 d. 22:33:07
Prisipratinau jau prie naujo vaizdo. Tik vis dar viskas man ten per daug ištempta.
Jau susiprotėjau, kaip padaryt, kad rodytų nebe 15, o senuosius įprastuosius 50 top artists/top tracks, tai jau ir visai gyvent galima!

Last'o palyginimas su frype - absurdiškas, 'naudok prekę lietuvišką' ir panašūs lozungai šiuo atveju dar absurdiškesni. Biliūnas gerai, bet dėl to juk nemesiu lauk Kamiu. Tuo labiau, kad frype yra tarptautinis tinklapis šiaip jau. Tuo labiau, kad frype yra lyg ir susietas su pažintimis ir bendravimu, o last'as - su muzika ir jos klausymu. be to, kiek žinau, prie last'o kūrimo prisidėjo lietuviai keli lyg tais, bet čia ne esminis dalykas.

Akupunkturadusk - ir visa tai dėl dizaino pasikeitimų? Drastiška!

2008 m. liepos 22 d. 16:10:25
Viskas. Pagaliau padariau nors vieną gerą darbą lastefeme. Kai trinktelėjau per deletą tai ir išspyriau akauntą.

Atsakyti
Dilgele
2008 m. liepos 22 d. 09:18:45
Pats dizainas tai ir man toks siaubo. Bei weekly charts gaila. O kiti atnaujinimai - gana smagūs (ypač kur galima paklausyt žmogaus top tracks). Dar gerai, kad puslapio nepadarė mokamo visiems, anksčiau ir tokių kalbų buvo.

Atsakyti
elizabeta
2008 m. liepos 22 d. 01:34:39
akių nuo naujo layouto dėl to mažiau neskauda. kas labiausiai suparino - tas pakeitimas buvo tik dėl pamandrintos reklamos. čia straipsnis https://technology.timesonline.co...icle4 350427.ece .

Atsakyti
Gabux
2008 m. liepos 22 d. 01:04:04
taip, dabar ten maišalynė.
bet yra vienas pliusas.
Dainos, atlikėjai yra fiksuojami iš karto ir iš karto patenka į tavo topus, ne po savaitės, kaip anksčiau.

2008 m. liepos 21 d. 22:34:51
frype tikrai ne prie ko - nei topų, nei chartu, nei registruoja klausomą muziką.
bet naujojo last.fm dizainas ekstra klaikus. aardvark ir stylish pagalbą jį pasiremontavau išmesdama von tą library, playerį ir padarydama saitą juodą, bet vis tiek š...

Atsakyti
vinipuchas
2008 m. liepos 18 d. 18:26:32
frype.lt man tai išvis ne prieko..

Atsakyti
Arunazz
2008 m. liepos 18 d. 18:04:28
Tremor_Christ rašė:
Arunazz rašė:
yra frype ,kam tas angliskas brudas last fm.

man idomu, kokių tu apskritai sąsajų radai tarp šitų dviejų?: )

pagrindine sasaja kad ir ten i ten,galima klausytis muzika o 2 sasaja kad ir ten yra draugai...be to ir topai,vienu zodziu beveik lietuviska versija skaitosi frype.ltr gal vertinkim geriau ka turim savo,negu kazka kas mums brukama is vakaru =) daugiau patriotiskumo.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1726
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 21421