| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2008 m. rugsėjo 12 d. 20:21:20
2008 m. rugsėjo 12 d. 20:17:34
2008 m. rugsėjo 12 d. 19:52:11
2008 m. rugpjūčio 15 d. 12:33:55
aišku, aš neturiu omeny čia tagavimo ne pagal konkretų stilių, o pagal nuotaiką ir asoociacijas, kurias muzika kelia, čia viskas tvarkoj;}
Darkshines, bet atsižvelkim ir į kitus dalykus, ne tik į 'tautiškumą'. šiais laikais belekoks tagavimas gal ir yra apsileidimas; prieš trejus metus mano kompas ir mano vinampas nelabai palaikė empėtrioškėse tuos lietuviškus simbolius, ir aš tyčia pertagindavau dainas iš lietuviškų į sveplas, nes jau geriau yra daina "Zvaigzdes kartais krenta" nei daina "+vaig=d4s kartais krenta". Argi ne taip? Dabar, aišku, kitas reikalas, ir visas man naujas dainas taginu lietuviškai, bet, tarkim, Foje man amziams liks sveplai, ir ka jus man.
2008 m. rugpjūčio 15 d. 09:55:31
Haha
Jūs verčiau pažvelkit iš arčiau į Brutal death metal tagą:
https://www.last.fm/tag/brutal death metal/artists
smagiausia, manau, tiems, kurie rimtai užsimano per lastą brutal'o paklausyt;]]
Ai, nu jo
Bet šiaip, tikrai, o labai jums tie stiliai svarbūs? Taginkit belekaip kitaip.
Arba patys taginkit teisingai.
Mane labiau užknisa tie, kurie nesugeba lietuviškų atlikėjų pavadinimų ir dainų su lietuviškomis raidėmis susirašyti ir klausosi "sveplos" muzikos...
2008 m. rugpjūčio 14 d. 13:10:21
Jūs verčiau pažvelkit iš arčiau į Brutal death metal tagą:
https://www.last.fm/tag/brutal death metal/artists
smagiausia, manau, tiems, kurie rimtai užsimano per lastą brutal'o paklausyt;]]
2008 m. rugpjūčio 12 d. 11:51:46
Ten grupės betkaip užtagintos, pvz slipknot užtaginta kažkur buvo ir black ir thrash ir death metal... Marazmas visiškas... Arba Linkin Park, Limp Bizkit užtaginta kaip metalas... Nu čia jau visai dugnas...
Na, gal dėl juoko čia taip, aš tai MUSE gaip "gothic' užtaginau.
2008 m. rugpjūčio 12 d. 09:05:25
2008 m. rugpjūčio 12 d. 00:09:50
2008 m. liepos 23 d. 03:22:27
Viskas. Pagaliau padariau nors vieną gerą darbą lastefeme. Kai trinktelėjau per deletą tai ir išspyriau akauntą.
2008 m. liepos 22 d. 23:01:46
2008 m. liepos 22 d. 22:53:16
2008 m. liepos 22 d. 22:33:07
Jau susiprotėjau, kaip padaryt, kad rodytų nebe 15, o senuosius įprastuosius 50 top artists/top tracks, tai jau ir visai gyvent galima!
Last'o palyginimas su frype - absurdiškas, 'naudok prekę lietuvišką' ir panašūs lozungai šiuo atveju dar absurdiškesni. Biliūnas gerai, bet dėl to juk nemesiu lauk Kamiu. Tuo labiau, kad frype yra tarptautinis tinklapis šiaip jau. Tuo labiau, kad frype yra lyg ir susietas su pažintimis ir bendravimu, o last'as - su muzika ir jos klausymu. be to, kiek žinau, prie last'o kūrimo prisidėjo lietuviai keli lyg tais, bet čia ne esminis dalykas.
Akupunkturadusk - ir visa tai dėl dizaino pasikeitimų?
2008 m. liepos 22 d. 16:10:25
2008 m. liepos 22 d. 09:18:45
2008 m. liepos 22 d. 01:34:39
2008 m. liepos 22 d. 01:04:04
bet yra vienas pliusas.
Dainos, atlikėjai yra fiksuojami iš karto ir iš karto patenka į tavo topus, ne po savaitės, kaip anksčiau.
2008 m. liepos 21 d. 22:34:51
bet naujojo last.fm dizainas ekstra klaikus. aardvark ir stylish pagalbą jį pasiremontavau išmesdama von tą library, playerį ir padarydama saitą juodą, bet vis tiek š...
2008 m. liepos 18 d. 18:26:32
2008 m. liepos 18 d. 18:04:28
yra frype ,kam tas angliskas brudas last fm.
man idomu, kokių tu apskritai sąsajų radai tarp šitų dviejų?: )
pagrindine sasaja kad ir ten i ten,galima klausytis muzika o 2 sasaja kad ir ten yra draugai...be to ir topai,vienu zodziu beveik lietuviska versija skaitosi frype.ltr gal vertinkim geriau ka turim savo,negu kazka kas mums brukama is vakaru =) daugiau patriotiskumo.