| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2008 m. liepos 18 d. 17:06:33
yra frype ,kam tas angliskas brudas last fm.
man idomu, kokių tu apskritai sąsajų radai tarp šitų dviejų?: )
2008 m. liepos 18 d. 16:42:22
yra frype ,kam tas angliskas brudas last fm.
ir t.t.
Savaitės topai dabar nebe kas savaitę, o kasdien, nes rodo, ką klausei per paskutines 7 dienas. Teoriškai lyg ir savaitės, praktiškai - nebelabai.
2008 m. liepos 18 d. 15:01:41
p.s. man laabai patinka atnaujinimas. puiku.
2008 m. liepos 18 d. 13:47:32
Bet tai ei, ar dingo savaitės topai?
2008 m. liepos 18 d. 13:30:19
2008 m. liepos 18 d. 12:44:05
dizainas tai klaikus. + man nepatinka, kad tiek mažai grupių/dainų tesimato pagrindiniame puslapyje. nori daugiau - lįsk gilyn. o tingisi :}
ir draugai nebetelpa viename puslapyje, būtinai turi būti išdidinti iki belekokio lygio ir sukišti į kokius 3 puslapius.
apskritai, viskas išdidinta iki nebeįmanomybės, tik vargšai chartai suspausti ir nugrūsti, lyg tai tebūtų kažkas 'tarp kitko'
bet pora dalykų smagūs - tas playeriukas dešinėj viršuj, kuris leidžia pasiklausyti norimų žmonių klausomiausias dainas ir jau ne akimis, o ausimis įvertinti jų skonius
įdomus dalykas yra Your Library, reikės ilgainiui ten pasiknisti ir pasiaiškinti.
Geras dalykas yra real time chartai...bet šiuo atveju sena bugova svetainė man buvo mielesnė - bent jau buvo dėl ko laukti pirmadienių su savo weekly artists
2008 m. liepos 18 d. 10:56:31
2008 m. liepos 18 d. 00:18:41
2008 m. birželio 24 d. 21:12:59
2008 m. balandžio 17 d. 00:42:58
.
O Jūs, tamsta, kalbate sulig būtumėt semi-pažįstamas ketvirtakursis istorikas.
'Terapijos sukrėčia' - ne tik apie muziką tai.
Nyčė, neabejotinai, rėmėsi Aristoteliu ir jo 'katarsio' sąvoka.
(drama / muzika / literatūra - daugybė).
2008 m. balandžio 16 d. 23:19:25
Taigi išssisprendė šita problema. Kad tai problema, kokia čia jau man - šioks toks estetas esu. Man tai svarbu. Taigi, jei netaisyklingai jūsų mėgstamas atlikėjas užtagintas, paprasčiausiai rašykite PM vienam iš moderatorių, (oranžinė spalva, pvž). Didelių sunkumų su korekcijomis nėra, nes vos po kiek laiko jau klaida buvo ištaisyta. Belskite ir jums bus atverta, o sezamai ir jo šlykščios sėklos !!
O tokių muzikantų yra DAUG. Kurie tikrai kuria dėmesio vertą muziką. Šiuo atveju tai buvo Hallvardur Asgeirsson (gal ne itin įvertintas icelandic kompozitorius visame ŽVAIGŽDŽių kontexte).
Manau tuo laiku ir baigiu savo švietėjišką misiją. Sakau jums, muzika nėra tik garsų darinys. Tai TERAPIJA. Terapijos sukrečia. O bet koks sukrėtimas tik į naudą - pamatai realybę. Klausykite muziką, domėkitės fanatiškai ja, nes tik ji, kaip Nyčė sakė ("Tik menas - tik jis - padeda pabėgti nuo tiesos") liko šitoje grobuonių sueigoje.
Pradinėje, pažintinėje stadijoje MOKINYS turi sekti mokytoju, tačiau vėliau jų keliai privalo išssikirti. Mokinys, padedamas mokytojo, turi rasti savo požiūrį. Nesivadovaukite kai jau praėjęs laikas autoritetais. Tai pirmas žingsnis į automatimzą. O automatizmas VISADA baigiasi tuo, kad stojama prie sienos - tarp jos ir automatų.
Ačių !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008 m. balandžio 16 d. 21:01:26
Kiek daug mylimų grupių radau, dainų, kurių nežinojau, atlikėjus, pavadinimus, bendraminčių, sužinau, ką klauso draugai, bendramoksliai, naujus renginius, kas eis, ir t.t.
Fantastika.
2008 m. balandžio 16 d. 18:10:56
kaip, pvz, Bjork puslapy - https://www.last.fm/music/Björk
Šitas daiktas, kaip pastebėjau, pastaruoju metu atsiranda tų grupių profiliuose, kurios yra masiškai taguojamos įvairiais būdais - su 'The', be 'The', su lotyniškom raidėm/su savo nacionalinėm raidėm, etc etc.
Aišku, jei nėra, tada nežinau, bandyk kreiptis į žmones, kurie užsiima šiuo puslapiu. Bandyk kreiptis į support forums,
https://www.last.fm/forum/
kad ir kurk temą į "Feedback and ideas" ar Development Discussion skiltį, nesu tikra, kuri būtų teisingiau
beje, kas per muzikantas? ;]
2008 m. balandžio 16 d. 17:32:22
kaip išspręsti tokią situaciją? Last fm'e muzikantas užtagintas vienu vardu - kitokių variantų nėra. Bet jis tai padarytas neteisingai - tą tikrai žinau. Kai aš (užtaginęs teisingai) groju jo muziką, man fiksuoja tą prastą ir awwfull taginimą. Gal galima kaip nors pakeisti tokius netixlius parodymus? Gal reikia kaip nors pranešti; a?
2008 m. vasario 3 d. 11:05:32
2008 m. vasario 3 d. 00:53:24
žinojau Air, bet mažai jų buvau girdėjusi.
Panašiai su Zero 7.
Taip pat patiko The Smiths, Porcupine Tree
arba D.I.K.V.A.Š.
2008 m. vasario 3 d. 00:43:47
2008 m. vasario 3 d. 00:37:42
O nežinomo gėrio ten tikrai nemažai. Jau atradau bent 2 negirdėtas, bet labai geras grupes ir, manau, tuo ieškojimai/atradimai tik prasideda.
2008 m. vasario 3 d. 00:14:53
2008 m. vasario 2 d. 19:58:59
Bet prisiregistravau [vienas žmogus 'privertė'] ir patinka man ten labai.
Kol kas pats geriausias dalykas [nes dar daug neištyrinėjus], yra radijas, pagal kurį gali klaustytis daug patinkančios muzikos ir dar atrasti naujų atlikėjų.
Šaunu.