Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011121314 ... 16
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Tremor_Christ
2008 m. liepos 18 d. 17:06:33
Arunazz rašė:
yra frype ,kam tas angliskas brudas last fm.

man idomu, kokių tu apskritai sąsajų radai tarp šitų dviejų?: )

2008 m. liepos 18 d. 16:42:22
Arunazz rašė:
Nes last.fm specializacija yra muzika. ns ten gali klausytis viso pasaulio muzikos, gali susidaryti savo grojaraštį, gali tiksliai žinoti, kokią muziką klausei daugiausiai. Taip pat sužinai, ką klauso draugai, gali išgirsti jų muziką, palyginti savo ir jų topus, palyginti savo ir kokios nors valstybės topus,
ir t.t.

Savaitės topai dabar nebe kas savaitę, o kasdien, nes rodo, ką klausei per paskutines 7 dienas. Teoriškai lyg ir savaitės, praktiškai - nebelabai.

Atsakyti
J-Master
2008 m. liepos 18 d. 15:01:41
taigi ten dar geriau padaryta, galima labai lengvai pazet top 7d 3m 6m 12m ir viso laiko.. vos vienu paspaudimu apsiziurek, pamatysi.
p.s. man laabai patinka atnaujinimas. puiku.

Atsakyti

2008 m. liepos 18 d. 13:47:32
O man patinka nauja versija, ypač tas dalykas, kad nuėjus į kokių nors pvz. Skamp profilį pamatai, jog klauseisi jų 20 kartų. Seniau to labai trūkdavo, nes jei grupė nepategdavo į tavo topą, niekaip negalėdavai usžinot, kiek kartų esi jos klausęsis.

Bet tai ei, ar dingo savaitės topai?

Atsakyti
Arunazz
2008 m. liepos 18 d. 13:30:19

2008 m. liepos 18 d. 12:44:05
o, jau prieš porą dienų norėjau apie last'o beta versiją papasakot...ale ji dabar jau net nebe beta
dizainas tai klaikus. + man nepatinka, kad tiek mažai grupių/dainų tesimato pagrindiniame puslapyje. nori daugiau - lįsk gilyn. o tingisi :}
ir draugai nebetelpa viename puslapyje, būtinai turi būti išdidinti iki belekokio lygio ir sukišti į kokius 3 puslapius.
apskritai, viskas išdidinta iki nebeįmanomybės, tik vargšai chartai suspausti ir nugrūsti, lyg tai tebūtų kažkas 'tarp kitko'

bet pora dalykų smagūs - tas playeriukas dešinėj viršuj, kuris leidžia pasiklausyti norimų žmonių klausomiausias dainas ir jau ne akimis, o ausimis įvertinti jų skonius
įdomus dalykas yra Your Library, reikės ilgainiui ten pasiknisti ir pasiaiškinti.
Geras dalykas yra real time chartai...bet šiuo atveju sena bugova svetainė man buvo mielesnė - bent jau buvo dėl ko laukti pirmadienių su savo weekly artists

2008 m. liepos 18 d. 10:56:31
ojoj, nieko nebesuprantu ten

2008 m. liepos 18 d. 00:18:41
užtad kas dabar last.fm'e pasidarė: mišrainė.

2008 m. birželio 24 d. 21:12:59
labai įdomi statistika gyventojų skaičius šalyje/last.fm vartotojų skaičius. pvz., pastebėjau kad labai labai daug lenkų ir mažai prancūzų, italų.

Atsakyti
Gabux
2008 m. balandžio 17 d. 00:42:58
Deja, ne visos last.fm'o problemos taip ganėtinai paprastai išsprendžiamos.
.
O Jūs, tamsta, kalbate sulig būtumėt semi-pažįstamas ketvirtakursis istorikas.
'Terapijos sukrėčia' - ne tik apie muziką tai.
Nyčė, neabejotinai, rėmėsi Aristoteliu ir jo 'katarsio' sąvoka.
(drama / muzika / literatūra - daugybė).

2008 m. balandžio 16 d. 23:19:25
Tikrai fantastika !

Taigi išssisprendė šita problema. Kad tai problema, kokia čia jau man - šioks toks estetas esu. Man tai svarbu. Taigi, jei netaisyklingai jūsų mėgstamas atlikėjas užtagintas, paprasčiausiai rašykite PM vienam iš moderatorių, (oranžinė spalva, pvž). Didelių sunkumų su korekcijomis nėra, nes vos po kiek laiko jau klaida buvo ištaisyta. Belskite ir jums bus atverta, o sezamai ir jo šlykščios sėklos !!

O tokių muzikantų yra DAUG. Kurie tikrai kuria dėmesio vertą muziką. Šiuo atveju tai buvo Hallvardur Asgeirsson (gal ne itin įvertintas icelandic kompozitorius visame ŽVAIGŽDŽių kontexte).

Manau tuo laiku ir baigiu savo švietėjišką misiją. Sakau jums, muzika nėra tik garsų darinys. Tai TERAPIJA. Terapijos sukrečia. O bet koks sukrėtimas tik į naudą - pamatai realybę. Klausykite muziką, domėkitės fanatiškai ja, nes tik ji, kaip Nyčė sakė ("Tik menas - tik jis - padeda pabėgti nuo tiesos") liko šitoje grobuonių sueigoje.

Pradinėje, pažintinėje stadijoje MOKINYS turi sekti mokytoju, tačiau vėliau jų keliai privalo išssikirti. Mokinys, padedamas mokytojo, turi rasti savo požiūrį. Nesivadovaukite kai jau praėjęs laikas autoritetais. Tai pirmas žingsnis į automatimzą. O automatizmas VISADA baigiasi tuo, kad stojama prie sienos - tarp jos ir automatų.

Ačių !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
Darkshines
2008 m. balandžio 16 d. 21:01:26
https://last.fm/user/DaugiauNiekada

Kiek daug mylimų grupių radau, dainų, kurių nežinojau, atlikėjus, pavadinimus, bendraminčių, sužinau, ką klauso draugai, bendramoksliai, naujus renginius, kas eis, ir t.t.

Fantastika.

Atsakyti
eqliux
2008 m. balandžio 16 d. 18:10:56
Hmm...Pasižiūrėk, gal netyčia po artist aprašymu yra "Vote on the correct name for this artist..." - tokiu atveju pakaktų pabalsuot.
kaip, pvz, Bjork puslapy - https://www.last.fm/music/Björk

Šitas daiktas, kaip pastebėjau, pastaruoju metu atsiranda tų grupių profiliuose, kurios yra masiškai taguojamos įvairiais būdais - su 'The', be 'The', su lotyniškom raidėm/su savo nacionalinėm raidėm, etc etc.

Aišku, jei nėra, tada nežinau, bandyk kreiptis į žmones, kurie užsiima šiuo puslapiu. Bandyk kreiptis į support forums,
https://www.last.fm/forum/
kad ir kurk temą į "Feedback and ideas" ar Development Discussion skiltį, nesu tikra, kuri būtų teisingiau

beje, kas per muzikantas? ;]

2008 m. balandžio 16 d. 17:32:22
Sveiki muzikiečiai,

kaip išspręsti tokią situaciją? Last fm'e muzikantas užtagintas vienu vardu - kitokių variantų nėra. Bet jis tai padarytas neteisingai - tą tikrai žinau. Kai aš (užtaginęs teisingai) groju jo muziką, man fiksuoja tą prastą ir awwfull taginimą. Gal galima kaip nors pakeisti tokius netixlius parodymus? Gal reikia kaip nors pranešti; a?

Atsakyti
vinipuchas
2008 m. vasario 3 d. 11:05:32
Geras dalykas tas Last FM. Prisijungiau prie music.lt grupės, nickas - Kalnius.

Atsakyti
Gabux
2008 m. vasario 3 d. 00:53:24
Tarkim,
žinojau Air, bet mažai jų buvau girdėjusi.
Panašiai su Zero 7.
Taip pat patiko The Smiths, Porcupine Tree
arba D.I.K.V.A.Š.

2008 m. vasario 3 d. 00:43:47
Kokias?

Atsakyti
Gabux
2008 m. vasario 3 d. 00:37:42
taip, ieškojimas.
O nežinomo gėrio ten tikrai nemažai. Jau atradau bent 2 negirdėtas, bet labai geras grupes ir, manau, tuo ieškojimai/atradimai tik prasideda.

2008 m. vasario 3 d. 00:14:53
Tai į masiškumą nereikia dėmesio kreipti, te būna jis. Tačiau svarbu tai, kad ten gali IEŠKOTI ir rasti daug ne itin žinomos muzikos. Taip pat gali rasti puikių vartotojų su puikiom jų muzikom. Pats ieškojimas man yra didelis malonumas, aišku ir radimas ir tas netikėtumas, kai spėlioji ką šįkart naujo išgirsi.

Atsakyti
Gabux
2008 m. vasario 2 d. 19:58:59
Buvau skeptiškai nusiteikusi prieš last.fm, gal dėl 'masiškumo'.
Bet prisiregistravau [vienas žmogus 'privertė'] ir patinka man ten labai.
Kol kas pats geriausias dalykas [nes dar daug neištyrinėjus], yra radijas, pagal kurį gali klaustytis daug patinkančios muzikos ir dar atrasti naujų atlikėjų.
Šaunu.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1726
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 21421