Hopeless rašė: Oh Dieve kokios geros grupės , ,
bet aš ten tikrai nevažiuosiu, ,ne mano kišenei toki dalykai , , ;o
dėl Placebo/Sigur Ros būtų verta ir mėnesį nevalgyt. būtum labai norėjęs - būtum važiavęs:>
tuolabiau kad čia viskas palyginus papigiai buvo, lyginant su atskirais tokių grupių koncais.
aš jau dabar taupau kitiems metams. manau bus neprastesnis nei šiemet, nors gryžau ir visa sulaužyta, bet emocijų - metams į prieky
as turbut varysiu. Nes tiek pinigu siaip tureciau. kazkas istrine tema mano forume siuo klausimu ai nieko, o jei ka tai bus dar placebo koncu daug, gal net pigiau, nes jie dar ilgai bus populiarumo virsuneje
Pirmąjį liepos savaitgalį Lenkijos uoste Gdynėje vyksiančiame festivalyje “Heineken Open’er” koncertuos THE STREETS, BASEMENT JAXX, o taip pat Manu Chao, PLACEBO, FRANZ FERDINAND ir Pharrell Williams, skelbia organizatoriai.
Priminsime, kad pernai šiame festivalyje dalyvavo FAITHLESS, Lauryn Hill, THE WHITE STRIPES, Snoop Doggy Dog, THE MUSIC, UNDERWORLD ir Fatboy Slim.
Vienu įdomiausiu mūsų apylinkių muzikiniu renginiu tampantis “Heineken Open’er” pradėjo prekiauti ir bilietais – kol kas leidimas dviem dienoms į “Babie Doly” oro uosto teritoriją bei kempingo vieta kainuoja 199 PLN (apie 180 litų).
Bet kas blogai kad bileitai tik lenkijoje parduodami ir dar nete galima uzsisakyti
Nuo Geguzes 1 bitietai bus apie 250pln.
O is Lietuvos autai nevaro,Nebent siaip yra autu kurie vezioja i Gdanska,100lt i viena puse!
P.S
Graiausias variantas susirast Driver"i ir su mashina vaziuoti.Daug pigiau butu. Jei kas sugalvos varyti su mashina ir reiks 2 keleiviu rasykit
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2006 m. rugpjūčio 9 d. 18:51:44
2006 m. rugpjūčio 1 d. 01:20:52
Oh Dieve kokios geros grupės , ,
dėl Placebo/Sigur Ros būtų verta ir mėnesį nevalgyt. būtum labai norėjęs - būtum važiavęs:>
tuolabiau kad čia viskas palyginus papigiai buvo, lyginant su atskirais tokių grupių koncais.
aš jau dabar taupau kitiems metams. manau bus neprastesnis nei šiemet, nors gryžau ir visa sulaužyta, bet emocijų - metams į prieky
2006 m. rugpjūčio 1 d. 01:15:49
nerealu
kas nevažiavo - gailėkitės
vien dėl Sigur Ros ir Placebo buvo verta 300 paklot
2006 m. gegužės 1 d. 20:52:09
2006 m. balandžio 26 d. 18:20:10
2006 m. kovo 31 d. 04:07:21
2006 m. kovo 25 d. 16:44:30
2006 m. kovo 25 d. 10:16:02
2006 m. kovo 25 d. 08:53:07
Nuvežkit mane tai važiuosiu.
Arba jei kainuoja max 200lt
Ne tiek vertos dėmesio grupės, kad myžčiočiau kaip jūs.
ha ha ha. pykstu.
2006 m. kovo 23 d. 13:33:56
o as girdejau, kad metallica - talline
Jau visi zino
2006 m. kovo 23 d. 13:28:28
Pirmąjį liepos savaitgalį Lenkijos uoste Gdynėje vyksiančiame festivalyje “Heineken Open’er” koncertuos THE STREETS, BASEMENT JAXX, o taip pat Manu Chao, PLACEBO, FRANZ FERDINAND ir Pharrell Williams, skelbia organizatoriai.
Priminsime, kad pernai šiame festivalyje dalyvavo FAITHLESS, Lauryn Hill, THE WHITE STRIPES, Snoop Doggy Dog, THE MUSIC, UNDERWORLD ir Fatboy Slim.
Vienu įdomiausiu mūsų apylinkių muzikiniu renginiu tampantis “Heineken Open’er” pradėjo prekiauti ir bilietais – kol kas leidimas dviem dienoms į “Babie Doly” oro uosto teritoriją bei kempingo vieta kainuoja 199 PLN (apie 180 litų).
Bet kas blogai kad bileitai tik lenkijoje parduodami ir dar nete galima uzsisakyti
Nuo Geguzes 1 bitietai bus apie 250pln.
O is Lietuvos autai nevaro,Nebent siaip yra autu kurie vezioja i Gdanska,100lt i viena puse!
P.S
Graiausias variantas susirast Driver"i ir su mashina vaziuoti.Daug pigiau butu. Jei kas sugalvos varyti su mashina ir reiks 2 keleiviu rasykit
2006 m. kovo 22 d. 23:24:07
2006 m. kovo 22 d. 21:40:43
2006 m. kovo 22 d. 21:28:07
2006 m. kovo 22 d. 21:19:25
2006 m. kovo 22 d. 21:18:11
2006 m. kovo 22 d. 21:06:14
Arba jei kainuoja max 200lt
Ne tiek vertos dėmesio grupės, kad myžčiočiau kaip jūs.
2006 m. kovo 22 d. 21:03:00
2006 m. kovo 22 d. 21:02:38
2006 m. kovo 22 d. 20:59:44