AK4711 rašė: nU turiu keleta ju dainu.
Feel like it should - man labai labai patiko, o vat kitos visiskai ne(Space cowboy, u give me something, virtual..kaskaip ten).
TAI VA GAL dar GALIT REKOMENDUOTI MAN KOKIU SITOS GRUPES DAINU.
Na cia net nzn kaip atsakyti. Visu pirma - Jamiroquai per savo 14 gyvavimo metu grojo labai daug skirtingos muzikos - jazz,funk,raggae,acid jazz,pop,rock. Nu zodziu ju muzikoje yra sumaisyta labai daug muzikos stiliu.
O del dainu, tai Feels Just Like It Should man yra viena is nemegstamiausiu Jamiroquai dainu. Taip, ji uzveda, ji yra linksma, bet neturi tokio gerio kaip Too Young To Die, Virtual Insanity, Space Cowboy ar Canned Heat. Man labiau patiknka pirmieji ju albumai, bet del to kad keiciasi ju muzikos stilius nieko nekaltinu. Manau, kad viskas pasaulyje turi keistis, visos grupes turi tobuleti, ieskoti naujo garso. Ta Jamiroquai ir daro, ir tai manau yra visiskai suprantama.
Jazzz rašė: Nu ka Jamiroquai - susirinkusi profesionalių muzikantų chebra, gerai pavaro,tikrai...dainos giedros,tik kartais per daug panašios...ne natomis,o nesikeičiančia nuotaika. bet man vistiek labai patinka
Na tiems, kurie pirma karta paklauso ju dainu, jos gal ir gali pasirodyti panasios, taciau atidziau isiklausius ir perklausius ne viena karta, jauciasi, kad kiekviena daina turi toki savo "kabliuka". Man asmeniskai kiekviena ju daina yra ypatinga.
nU turiu keleta ju dainu.
Feel like it should - man labai labai patiko, o vat kitos visiskai ne(Space cowboy, u give me something, virtual..kaskaip ten).
Nu ka Jamiroquai - susirinkusi profesionalių muzikantų chebra, gerai pavaro,tikrai...dainos giedros,tik kartais per daug panašios...ne natomis,o nesikeičiančia nuotaika. bet man vistiek labai patinka
Oij, Džeremiai...Patinka man jie. Na, tiksliau labiau patiko, bet ir dabar neprasuku, jei winamp'as sugalvoja juo paleisti Viena mieliausių mano ausiai funk'o grupių. Kodėl patinka? Nes kada ne kada išgauna itin įdomių sąskambių,o Kay'jaus balsas superinis fankin'imui Beje, jų naujas albumas (na, dabar jau nebe labai naujas) išties maloniai nustebinau, tikėjausi "brieduko".
Manau tie, kurie sako, kad nemegsta Jamiroquai nera girdeje geriausiu ju dainu ir nera mate ju "live" pasirodymu. As taip pat pirma karta pamates ju viena naujausiu vaizdo klipu "Feels Just Like It Should" pasakyciaiu - kas cia per meshlas? Taciau pazistant sios grupes istorija, zinant ka jie nuveike per 14 metu trunkancia ju karjera ir zinant kaip keiciasi ju grojamos muzikos stilius, tikrai galima suprasti kad ir ta pati "Feels Just Like It Should" yra puiki daina, rock/funk mishinys (o jau "live" versija tai isvis nereali). Tai vat siulyciau paklausyti ju muzikos is 1993-1997 metu ir pamatysite kas yra tikroji Jamiroquai.
lietusryte rašė: turiu jo albuma ''dynamite'',bet man jis nelabai....
Na "Dynamite" toli grazu ne geriausias ju albumas.. Bent jau man geriausi yra pirmi trys ju albumai : "Emergency on planet earth", "The return of the Space cowboy", "Travelling without moving". Tai buvo geriausi sios grupes laikai, kai jie dar grojo Acid Jazz/Funk stiliumi..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2006 m. birželio 8 d. 16:27:49
nU turiu keleta ju dainu.
O del dainu, tai Feels Just Like It Should man yra viena is nemegstamiausiu Jamiroquai dainu. Taip, ji uzveda, ji yra linksma, bet neturi tokio gerio kaip Too Young To Die, Virtual Insanity, Space Cowboy ar Canned Heat. Man labiau patiknka pirmieji ju albumai, bet del to kad keiciasi ju muzikos stilius nieko nekaltinu. Manau, kad viskas pasaulyje turi keistis, visos grupes turi tobuleti, ieskoti naujo garso. Ta Jamiroquai ir daro, ir tai manau yra visiskai suprantama.
2006 m. birželio 8 d. 16:19:49
Nu ka Jamiroquai - susirinkusi profesionalių muzikantų chebra, gerai pavaro,tikrai...dainos giedros,tik kartais per daug panašios...ne natomis,o nesikeičiančia nuotaika. bet man vistiek labai patinka
2006 m. gegužės 31 d. 12:12:24
2006 m. gegužės 30 d. 17:19:48
2006 m. gegužės 27 d. 17:46:51
Malonu, kad visgi atsiranda zmoniu prijaucianciu Jamiroquai.
2006 m. gegužės 19 d. 23:15:02
kai paklausai ju supranti kodel pievose zydi ne tik kiaulpienes
2006 m. gegužės 19 d. 23:11:23
2006 m. gegužės 14 d. 23:51:08
2006 m. gegužės 14 d. 22:49:36
2006 m. gegužės 14 d. 21:14:01
2006 m. gegužės 14 d. 12:27:30
2006 m. gegužės 14 d. 12:12:52
2006 m. gegužės 14 d. 12:00:32
2006 m. balandžio 23 d. 20:39:42
2006 m. balandžio 23 d. 20:36:54
2006 m. balandžio 1 d. 20:14:49
2006 m. kovo 26 d. 18:10:21
turiu jo albuma ''dynamite'',bet man jis nelabai....
2006 m. kovo 25 d. 22:43:57
2006 m. kovo 24 d. 16:43:44
2006 m. kovo 24 d. 16:23:48