Oi esu tesiog išprotėjus dėl smilkalų.Pilni stalčiai prigrūsti.Nesvarbu kad dažnai pamirštu,kad iš vis juos turiu..Mėgstamiausi: kivis,levanda..Na vnz tokie gaivūs,kiek svaiginantys.
Megstamiausi:
moon ir opium kvapo. Is bedos dar rose uzsidegu.
Pagal zodiako zenkla tinka: frank insence, lotus, myrrh, moon, rose, amber ir lemon (vandenis). Tai tiek
esu iš tų retų žmonių, kurie nemėgsta smilkalų... vieninteliai man patinkantys - tai iš Loccitane parduotuvės - rožių, pipirų ir dar kažkokie
gyvenu kaip moku gyvent...
sun ir moon. opaskui cinamono ir migdoliniai. dar meditation ir chandan. paskui kazkokie sintetiniai obuoliniai is "rimi" uz 99ct skaniai kvepia. tik labai greit isdega ir shapen cheap junk.bet visumoj smilkalu as nemegstu, nes ma nuo kvapu labai greit pradeda skadueti galva.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Orange Blossoms, labai švelnūs, ir malonūs - pačiausi.
Darshan, šiltas ir sodrus kvapas, bet velniškai malonus, o ne įkyriai aštrus.
Hem Champa, visai sunkus, bet kai namuose nešalta, ir atidarytas langas, malonus kvapas.
Rose, smagiausia kai grįžti į namus, jų prikvepintus.
Darshan labai mėgstu. Retkarčiais Opium. Patys pačiausi, išlikę mano atmintyje, yra tie, kurių pavadinimo nepamenu. Tik pamenu, kad pirkau juos kažkurioj iš mažyčių Paryžiaus parduotuvėlių netoli Monmartro, ir, kad jie beprotiškai skaniai kvepėjo.
Iš ties man šie kvapai brangūs, nes jie kvepia prisiminimais. Ir lietum.
Dar kartais vietoj smilkalų galima naudoti ir eterinį aliejų, lašinamą į degančia žvakę, bet labai jau atsargiai reikia elgtis, nes aliejus labai greitai užsidegair gali namus sudeginti, bet kvapas daug skaidresnis būna, be to jokių dūmų nėra ir dar kvepainčia žvakę pasigamini...
Geriausi būna levandų, vanilės, cinamono, sandalmedžio ir taip toliau... mėgstu smilkalus...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 31 d. 18:55:43
2006 m. kovo 31 d. 17:55:20
moon ir opium kvapo. Is bedos dar rose uzsidegu.
Pagal zodiako zenkla tinka: frank insence, lotus, myrrh, moon, rose, amber ir lemon (vandenis). Tai tiek
2006 m. kovo 31 d. 17:10:51
Ir kokosų. Tiesiog saldu, neįkyriai aštru ir sukelia daug prisiminimų.
2006 m. kovo 31 d. 16:36:19
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 26 d. 12:57:31
2006 m. kovo 26 d. 12:52:49
2006 m. kovo 26 d. 12:38:38
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 26 d. 11:56:25
2006 m. kovo 25 d. 23:19:02
Darshan, šiltas ir sodrus kvapas, bet velniškai malonus, o ne įkyriai aštrus.
Hem Champa, visai sunkus, bet kai namuose nešalta, ir atidarytas langas, malonus kvapas.
Rose, smagiausia kai grįžti į namus, jų prikvepintus.
2006 m. kovo 25 d. 23:08:15
Iš ties man šie kvapai brangūs, nes jie kvepia prisiminimais. Ir lietum.
2006 m. kovo 25 d. 22:58:46
2006 m. kovo 25 d. 22:54:48
2006 m. kovo 25 d. 22:46:00
O šiaip patinka visokie subtilūs ir švelnūs kvapai.
2006 m. kovo 25 d. 22:30:44
2006 m. kovo 25 d. 22:05:31
2006 m. kovo 25 d. 21:54:04
2006 m. kovo 25 d. 21:53:51
Dar kartais vietoj smilkalų galima naudoti ir eterinį aliejų, lašinamą į degančia žvakę, bet labai jau atsargiai reikia elgtis, nes aliejus labai greitai užsidegair gali namus sudeginti, bet kvapas daug skaidresnis būna, be to jokių dūmų nėra ir dar kvepainčia žvakę pasigamini...
Geriausi būna levandų, vanilės, cinamono, sandalmedžio ir taip toliau... mėgstu smilkalus...
2006 m. kovo 25 d. 21:49:39
2006 m. kovo 25 d. 21:27:46
2006 m. kovo 24 d. 12:41:36
(+Apibūdinimas)
Pė ės