Mes 4434daznai pagal kokia gera daina pritaikom su draugais zodzius ir daunuojam ir tai tikrai nesunku padaryti. O sukurti paciam ir melodija, muzika ir zodzius kad taptu hitais yra labai sunku.
man ji nepatinka, bet nekimbu prie daininku. Juk ji vis geriau nei kokios mokinukes..ar yva... o seip jus neteisus:balsa ji turi, taciau labai daznai suserga(buna jautriu zmoniu).
Tik nemanykit, kad esu uz ja. Tiesiog matau kur tiesa.
2006 m. spalio 2 d. 21:56:14
O taip... Kižas 2. Laukite stebuklo! Įdomu ką dar jie gali
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
turiu senu dainu vilijos su grupe cordage. tai va ten manau, yra tikrasis vilijos stilius. ir tai zymiai geresnes dainos. nors neperdainuotos.
bet lnk paverte ja savaip.
thatsme rašė: niekada nepatiko, nepatinka... Tuoi nauju zvaigzdziu iskeps, kai prasides kelias i zvaigzdes 2... o tada beveik visi pamirs Vilija nes bus nauju "zvaigzdiu" nauju "Viliju" (:
niekada nepatiko, nepatinka... Tuoi nauju zvaigzdziu iskeps, kai prasides kelias i zvaigzdes 2... o tada beveik visi pamirs Vilija nes bus nauju "zvaigzdiu" nauju "Viliju" (:
tegu ji pradeda savo dainas dainuot o ne kitu kopojuot,tada galima butu sprest ar ji talentinga daininnke ar ne,man ji tokia paprastute dar nesugadinta
-nespalvota- rašė: Aaaa, man taj ji nereali...
ir balsas, ir muzika, ir charakteris ir visa kita..
tiems, kuriems ji nepatinka - nesuprantu as ju..kazkodel ;//
o muzika jai duoda, o ne ji pati renkasi, bet juk sake, kad ateiti planuoja dainuot roka, o ne popsa..manau, kad jai tai tiktu ;P
tai kodėl tu tokia nesupratinga? nepatinka, nes kitiems ji atrodo visiška vėpla. kieitmes nepatinka jos balsas, ar dar kazkas. ir tiek. tu težiūri iš vieno taško.
taip, muzika jai duoda. bet jeigu ji toks molis kad jai viska galima duoti tada toks jos ir charakteris.
man tai juokas ima is jos, kad atejo i kazkoky projektely, pasirase sutarty su grybe lnk, iki gyvenimo pabaigos tures steneti prasmingus "lnk šlagerius". ir dar kazko nori?
dainuoti rocka? ne nu sorry, bet man tas rockas jai nelimpa. nebent mes skirtingai suio zodzio reiksmes suprantam. nesvarbu pop rockas, popsas su rocko elementais. is popso sudo ji nebeissikapstys.
o muzika jai duoda, o ne ji pati renkasi, bet juk sake, kad ateiti planuoja dainuot roka, o ne popsa..manau, kad jai tai tiktu ;P
Meiles eskizas ir nesvarus jausmai, ka bedarytum nebus jiems gerai...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 4 d. 23:13:54
2006 m. spalio 4 d. 22:03:10
Kopijuot dainas ir aš mokėčiau :[
pasakyt moku visi mokam, o padaryt...
2006 m. spalio 4 d. 15:08:12
Ar tikrai?
Kartais nenusidainuot yra sunkiau nei atrodo
2006 m. spalio 4 d. 12:42:54
2006 m. spalio 3 d. 18:40:00
Tai dv? pasakyt, kad mokeciau ir as moku. bet tau svarbu paburzlot.. tai ko nedainuoji, jeigu moketum?
2006 m. spalio 3 d. 18:20:16
2006 m. spalio 3 d. 18:17:44
Tik nemanykit, kad esu uz ja. Tiesiog matau kur tiesa.
2006 m. spalio 3 d. 17:25:18
Man taj ji patinka..nors biski pamodus,bet tikrai neturiu nieko pries ja..
As irgi,galbut ji nera super duber bet geriau uz yva
2006 m. spalio 3 d. 06:52:43
2006 m. spalio 2 d. 21:56:14
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 2 d. 20:16:59
bet lnk paverte ja savaip.
2006 m. rugpjūčio 3 d. 21:54:48
niekada nepatiko, nepatinka... Tuoi nauju zvaigzdziu iskeps, kai prasides kelias i zvaigzdes 2... o tada beveik visi pamirs Vilija nes bus nauju "zvaigzdiu" nauju "Viliju" (:
2006 m. rugpjūčio 3 d. 21:49:17
2006 m. rugpjūčio 3 d. 21:09:25
2006 m. rugpjūčio 3 d. 18:51:21
2006 m. rugpjūčio 2 d. 21:42:58
o šiaip manau,kad ji faina...
2006 m. rugpjūčio 1 d. 00:27:04
Aaaa, man taj ji nereali...
tai kodėl tu tokia nesupratinga? nepatinka, nes kitiems ji atrodo visiška vėpla. kieitmes nepatinka jos balsas, ar dar kazkas. ir tiek. tu težiūri iš vieno taško.
taip, muzika jai duoda. bet jeigu ji toks molis kad jai viska galima duoti tada toks jos ir charakteris.
man tai juokas ima is jos, kad atejo i kazkoky projektely, pasirase sutarty su grybe lnk, iki gyvenimo pabaigos tures steneti prasmingus "lnk šlagerius". ir dar kazko nori?
dainuoti rocka? ne nu sorry, bet man tas rockas jai nelimpa. nebent mes skirtingai suio zodzio reiksmes suprantam. nesvarbu pop rockas, popsas su rocko elementais. is popso sudo ji nebeissikapstys.
2006 m. rugpjūčio 1 d. 00:21:11
2006 m. liepos 22 d. 20:26:02
2)Iš kur tu žinai apie jos charakterį?
3)Aš irgi nesuporantu
4)Jei duoda tai būtinai reikia imti?
2006 m. liepos 22 d. 20:00:07
Liudesio naktys, kraujo klanai, kalbancios akys, ju tusti pazadai... Skausmo supynes, padangiu riksmai, mylintis balsas, kurio tu neisgirdai.. Mirstancio vaiko mazute sirdis, amziams pasmerkta ten gyventi viltis... Meiles eskizas ir nesvarus jausmai, ka bedarytum nebus jiems gerai...