čia kekvieno asmeninis reikalas teoriškai. praktiškai apie tai varo visa mass media, o kokie MTV tai kas dien bent 100 kartų pasako "dulkinkis" ;]
šiaip aš esu stipriai krikščioniškų pažiūrų(bet pats netikintis) bet šitam dalyko nepropaguoju. kadangi visu pirma prieš vedybas turi ir pagyventi ir suprasti vienas kitą labai gerai...
nes kitaip as neisivaioju meiles. o rupintis su kuo praleisti laika, man atrodo per daug naujoviska. : ]] kartais tai atrodo absurdiska, bet zinant jog jau tiek atsilaikyta, tai teikia stiprybes. Vien todel jog yra kur kristi.
Uruviel: pasiskaitau, tau kažkokia tais ryškiai paranoja dėl to neštumo, reiktų manau daugiau apsišviesti toje srityje, nes tikrai braidai.
Senamadiška ar ne. Taip yra lengviausia apsisaugot nuo nepageidaujamo nėštumo. Tiesa, yra porų kurie susituokę supranta kad jų santykiai geri, išskyrus santykius lovoje, o tai dažnai priveda iki skyrybų. Et tas seksas... Vien problemos per jį.
kremine_kale rašė: pamastysiu,seip jauna dar gan esu,gal veliau tikrai mano mastymas pasikeis noreciau,kad taip butu...
imanomas..
as zadu taip ir daryt. .
t.y. iki vestuviu nieko nedaryt.. ;
didele tikimybe, kad gali vestuviu ir nesulaukti :>>>
..aha,.. tai tadu reikia apsizenyt.... susimest, skant, skudurus ir..... po pirmos nakties suzinot, kad tavo isrinktoji/isrinktasis yr nepajegus, neatitinkantis, nemegstantis ir siaip ne toks kokio tau reik... tadu pagal krikscioniskas tradicijas galesit gyvent iki kol ilgai laukta mirtis jus isskirs... arba susirasit tinkanty varianta desineje...
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 25 d. 16:43:35
Silentist rašė:
Mirtis rašė: romantiška vestuvių naktis dėl patirties nebuvimo gali pavirsti į ką nors, ką nelabai vėliau norėsis prisiminti.
Na taip. romantiška vestuvių naktis turėtų būti gerai suplanuota ir papratikuota su įv. partneriais, kad būtų su akrobatika. Kokia gėda, jei šiais laikais jaunavedžiai nepadarytų iškarto gero siuxty-nine, vaje...
šiaip esu nusiteikęs prieš seksą prieš vestuves. Tiksliau ne prieš seksą ir prieš vestuves, bet prieš seksą prieš vestuves, suprato visi, manau. nors angeliukas pats nesu, bet man gėda už lietuvaičius, kai pasimyli ir net nebeatsimena vardo po to.
Kažkoks garbės žodis, manau, kažkoks širdyje susituokimas bent turėtų būti tikrai: priesaika, kad pasimylėjęs (-jus) nepaliks.
pff prie ko cia vardas? ish vis koks skirtumas kokiu vardu zmogus su kuriuo mylejajs vieninteli karta. ir kodel gi tau geda uz lietuvaicius? lyg vientik baltai tai darytu...
kremine_kale rašė: t.y. iki vestuviu nieko nedaryt.. ;
Tik karts nuo karto stebėti savo dešinės rankos pirštus
Nesąmonė. Manau, kad jei sutiksi mylimą žmogų, išgaruos akimirksniu toks noras ir ryžtas. O šiaip, gal kol kas ir visai neblogas sumanymas
mano desines rankos pirstai pirtinej..
o jei rimtai, tai.. jei. .nu.. jei pasitaikys kox mylimas zmogus [] tai jsi gerbs mano nuomone ir pasirinkima..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2007 m. gruodžio 26 d. 20:01:19
šiaip aš esu stipriai krikščioniškų pažiūrų(bet pats netikintis) bet šitam dalyko nepropaguoju. kadangi visu pirma prieš vedybas turi ir pagyventi ir suprasti vienas kitą labai gerai...
2007 m. gruodžio 26 d. 19:55:37
jeigu mergina saugoja savo nekaltybe iki vestuviu tai ji turi visus sansus issaugoti ja ir iki pensijos.
o siaip mano nuomone nereikia nei saugotis iki vestuviu nei duotis su visais is eiles, o tiesiog gyventi kaip ismanai.
2007 m. gruodžio 26 d. 19:45:43
nes kitaip as neisivaioju meiles. o rupintis su kuo praleisti laika, man atrodo per daug naujoviska. : ]] kartais tai atrodo absurdiska, bet zinant jog jau tiek atsilaikyta, tai teikia stiprybes. Vien todel jog yra kur kristi.
2007 m. rugpjūčio 1 d. 23:26:47
2007 m. gegužės 18 d. 14:26:23
2007 m. gegužės 17 d. 21:21:47
Uruviel: pasiskaitau, tau kažkokia tais ryškiai paranoja dėl to neštumo, reiktų manau daugiau apsišviesti toje srityje, nes tikrai braidai.
Paranoja? Tikrai ne. Tik kiek prisiklausai/prisižiūri iš aplinkinių, tai nuomonė tokia ir susidaro.
2007 m. gegužės 17 d. 12:26:12
2007 m. gegužės 17 d. 11:21:13
2007 m. kovo 22 d. 10:13:40
2007 m. kovo 21 d. 19:27:28
2007 m. vasario 27 d. 22:09:37
nesuprantu.
2007 m. vasario 21 d. 20:33:02
2007 m. vasario 21 d. 19:44:01
pamastysiu,seip jauna dar gan esu,gal veliau tikrai mano mastymas pasikeis
imanomas..
as zadu taip ir daryt. .
Nū negazdink tų vaikų! ! !
2007 m. vasario 21 d. 16:43:51
pamastysiu,seip jauna dar gan esu,gal veliau tikrai mano mastymas pasikeis
imanomas..
as zadu taip ir daryt. .
2007 m. vasario 21 d. 16:02:40
2007 m. sausio 11 d. 21:29:22
2006 m. rugsėjo 25 d. 17:13:14
Bent jau mano paziuros kitokios
2006 m. rugsėjo 25 d. 16:43:35
romantiška vestuvių naktis dėl patirties nebuvimo gali pavirsti į ką nors, ką nelabai vėliau norėsis prisiminti.
šiaip esu nusiteikęs prieš seksą prieš vestuves. Tiksliau ne prieš seksą ir prieš vestuves, bet prieš seksą prieš vestuves, suprato visi, manau. nors angeliukas pats nesu, bet man gėda už lietuvaičius, kai pasimyli ir net nebeatsimena vardo po to.
Kažkoks garbės žodis, manau, kažkoks širdyje susituokimas bent turėtų būti tikrai: priesaika, kad pasimylėjęs (-jus) nepaliks.
pff
2006 m. rugsėjo 25 d. 16:10:46
2006 m. rugsėjo 25 d. 16:05:43
Tik karts nuo karto stebėti savo dešinės rankos pirštus
Nesąmonė. Manau, kad jei sutiksi mylimą žmogų, išgaruos akimirksniu toks noras ir ryžtas. O šiaip, gal kol kas ir visai neblogas sumanymas
mano desines rankos pirstai pirtinej..
o jei rimtai, tai.. jei. .nu..