Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2006 m. balandžio 4 d. 12:40:57
Senamadiška. Aš tai galėčiau palyginti su katės maiše pirkimu. Gal mano požiūris nelogiškas, bet manau, kad neatitikimas lovoje ir sąlygoja dalį skyrybų, o tai ir gaunasi, kai abu partneriai "neišsibando" iki vestuvių...
dar yra tokiu zmoniu kas laikosi ir prijaucia tokiai tradicijai? galvojau jau seniai isnyko kaip ir dinozaurai, tai nebent jei pana atrodo kaip krokodilas tai viena priezastis, as tikinti, todel saugau save iki vestuviu ahaha ) nezinau, ar gali buti juokingesnis dalykas uz toki, nes nei jusu tevai, nei seneliai tokiu debliskumu nesilaike, tam yra kontracepktai etc, gi 21 amzius, gyvenat karta, tai bent ta nugyvenkit padoriai...
Jau geriau tu jam į burną, negu jis tau.
Gerai pasakė kažkas - kiekvieno asmeninis reikalas, bet visgi santykiuose seksas yra fifty fyfty su bendravimu, taigi apsivest ir po to patirt, jog su partneriu nėra atitikimo, tai sakyčiau žiauroka. Ankščiau, kada būdavo kyšt-myšt-vaikai, buvo ganėtinai gudriai bažnyčios sugalvota - kur dėt po to tuos visus nesantuokinius...O dabar visai kitoks visuomenės požiūris ir apksritai "laikai kiti", taigi nesąmoningai net skamba "seksas po vestuvių".
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2006 m. balandžio 4 d. 12:40:57
2006 m. balandžio 3 d. 20:40:51
2006 m. balandžio 3 d. 19:22:52
blogiau jei maniakas koks pasitaiko, mėgstantis, kad jam myžtų į burną... br...
Gerai pasakė kažkas - kiekvieno asmeninis reikalas, bet visgi santykiuose seksas yra fifty fyfty su bendravimu, taigi apsivest ir po to patirt, jog su partneriu nėra atitikimo, tai sakyčiau žiauroka. Ankščiau, kada būdavo kyšt-myšt-vaikai, buvo ganėtinai gudriai bažnyčios sugalvota - kur dėt po to tuos visus nesantuokinius...O dabar visai kitoks visuomenės požiūris ir apksritai "laikai kiti", taigi nesąmoningai net skamba "seksas po vestuvių".
2006 m. balandžio 3 d. 18:45:18
2006 m. balandžio 3 d. 15:55:17
2006 m. balandžio 3 d. 15:53:43
plastic_fish> Impotencija - išgydoma liga šiaip jau...
2006 m. balandžio 3 d. 15:36:18
Už, dėl romantikos ir šiaip.
Prieš, nes tikrai negali žinoti ant kokio seksualinio maniako užtaikysi. Va tada jau mišios.
2006 m. balandžio 3 d. 15:32:59
2006 m. balandžio 3 d. 15:28:47
2006 m. balandžio 3 d. 15:22:57
ivyksta vestuves ir poto tik supranti kad esat nesudarinami...kokia iseitis?
2006 m. kovo 26 d. 19:05:27
. .isradau zodi. .
2006 m. kovo 26 d. 19:02:46
2006 m. kovo 26 d. 18:17:07
2006 m. kovo 26 d. 18:16:35
2006 m. kovo 26 d. 18:13:05