Apgailėtini man šie žemiau parašiusiųjų norai Dainas, kurių prašo dar jauni pianistai, gali groti tik tie, kurie turi DAUG patirties, nes čia jums ne koks etiudas. Norint išlavinti pirštus ir įgūdžius, šiuolaikinės dainos nepadės, o tik iškraipys viską. Pirmiau išmokit kelis tikrai naudingus klasikinius kūrinius, tada gal ir pavyks išžulinti tuos popsiukus. Nors ir abejoju, kaip jie ten skambės
neseniai pradejau groti piieninu. ismokau visus akordus. dra ismokau pagroti : su gimimo diena , paskui ismokau gama do tai saule danguja labai noreciau ismokti dar daugiau gal malonetumet kokia svetke duoti kur yra natos ir dainu zodziai
is anksto aciukazzzzzzzzzDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D
Sveikuciai. as irgi noreciau ivairiu nateliu. mano emailas - mmylimuke@gmail.com . buciau labai dekinga uz bet kokias natas.
p.s. gal kas turite Balio Dvariono Valsas - ekspromtas "Praeities Akimirka"? nuostabus kurinys, o natu niekas neturi...
Ačiū!!! ;]*
O gal kas turit natų ansambliui? Keturioms rankoms ant pianino? Džiazinių ar šiaip populiarių dainų? Arba žinot svetainę kokią? Rašykit vil.dovile@gmail.com ačiū
Sveiki. Ką gi, visur ieškau natų dainai Byz - Why do we always fight. Turiu natas gitarai. Tačiau galvoju, gal kas kokį užbaigtesnį variantą turi, nes čia gaunasi tik muzika. Jei kas turite, lauksiu jūsų pranešimų el. pašte. Antikqarine@gmail.com ačiū. )))
SVEIKI!
GAL IR NE I TEMA, BET NORECIAU VEL PRISIMINTI MUZIKA, NORS VISADA GROJAU, BET RIK VAIKISKUS KURINIUS, O DABAR NORECIAU SAVO SIELAI. GAL GALIT PASIULYTI. KUR RASTI NATU?
Sveiki noreciau visu jusu turimu nateliu pati turiu nemazas ju atsargas, bet noriu prikaupti ir daugiau, kad ateity butu ka veikt tie kuriu mano kad gali grot be natu - proto bokstai visa tai priklauso nuo to kiek laiko muzikuoji pati esu jau 7 klaseje, bet nesugebeciau atkurti viso kurinio pati, nebent tik melodija siuskit natas man i gmail kacemokiukas@gmail.com aciu visiem
Blackened rašė: (o paties Mocarto atliekamų kūrinių)
Nelabai logiškai skamba, tad pasitaisysiu, kad nepamanytumėt, kad jau visai susipykusi su protu esu: "kuriuose buvo atliekami to paties Mocarto kūriniai".
Paantrinsiu Tmz. Jeigu žmogus mokosi groti, tai tie kūriniai yra taip gerai atkalami ir atgrojami, kad vargu ar kuriam pianistui būtų baisiai didelė problema pagroti vieną ar kitą kūrinį (nebūtinai Mocarto, ten supratau, kaip pavyzdys buvo pateikta, ne konkrečiau). O juo labiau šitas dalykas taikytinas kalbant apie profesionalius pianistus. Specialiai pasižiūrėjau youtubėj keletą koncertų (o paties Mocarto atliekamų kūrinių) - nu nors užmušk, bet gal tik vienas prieš nosį tas natas pasidėjęs buvo. Ir tai neaišku ar jis apskritai ten į jas žiūrėjo, nes kone visąlaik grojo išvis užsimerkęs ;] Bet iš kitos pusės, jei kūrinys girdimas išvis pirmą kartą gyvenime gal ir sunkiau be natų susigaudyti kas ten ir kaip. Bet kaip bebūtų, šitą atvejį pakomentuoti gali tik tie, kurie groja, nes bijau nusivažiuot į lankas.
O šiaip, LoseControl, kitą kartą neskubėk žmonių idiotais vadinti prieš tai nepatikrinęs to ką sakai.
Nu ir kokios bėdos atmintinai pagroti Mocartą? Muzikos mokyklose,vaikai groja atmintinai.Nebūtinai Mocartą,bet groja. Jei pats negroji,gal tau sunku tai suvokt,na,o jei groji,tai stipriai polievis pianistas esi,to nesugebėdamas.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. lapkričio 2 d. 13:56:31
2011 m. lapkričio 2 d. 13:34:48
is anksto aciukazzzzzzzzz
2011 m. liepos 8 d. 17:59:28
p.s. gal kas turite Balio Dvariono Valsas - ekspromtas "Praeities Akimirka"? nuostabus kurinys, o natu niekas neturi...
2011 m. birželio 7 d. 20:53:30
2011 m. kovo 27 d. 00:03:34
2011 m. vasario 20 d. 13:32:13
2010 m. gruodžio 28 d. 13:15:32
Ačiū!!! ;]*
2010 m. gruodžio 14 d. 13:50:20
2010 m. lapkričio 7 d. 13:19:38
2010 m. lapkričio 6 d. 20:21:24
2010 m. spalio 22 d. 21:44:04
GAL IR NE I TEMA, BET NORECIAU VEL PRISIMINTI MUZIKA, NORS VISADA GROJAU, BET RIK VAIKISKUS KURINIUS, O DABAR NORECIAU SAVO SIELAI. GAL GALIT PASIULYTI. KUR RASTI NATU?
2010 m. spalio 4 d. 15:53:08
2010 m. rugpjūčio 4 d. 21:18:36
2010 m. birželio 19 d. 21:02:02
https://www.scribd.com/doc/503907...al-Pi ano-Sheets
Mokinaus tą dainą. Sunki.
2010 m. balandžio 8 d. 18:10:30
2009 m. gruodžio 29 d. 13:17:53
Žinoma, jeigu groja solo, jau to ne tiek ir reikia, bet jeigu kokiam nors ansamblyje...
2009 m. gruodžio 29 d. 08:05:41
(o paties Mocarto atliekamų kūrinių)
Nelabai logiškai skamba, tad pasitaisysiu, kad nepamanytumėt, kad jau visai susipykusi su protu esu: "kuriuose buvo atliekami to paties Mocarto kūriniai".
2009 m. gruodžio 29 d. 08:02:20
O šiaip, LoseControl, kitą kartą neskubėk žmonių idiotais vadinti prieš tai nepatikrinęs to ką sakai.
2009 m. gruodžio 29 d. 02:31:08
2009 m. gruodžio 28 d. 13:15:18