bulleTz rašė: Visur LRytas kur tik zalgiris pasika ten rytas O del bagatskio taj nemanau kad galejo jis taip pasielgt cia tik ryte raso o krepsinio portaluose tarkim eurobske.lt tokiu ziniu nera taj velniai ji tezino kajp cia yra
Paskaityk dabar eurobasket'e. Barons ketina į teismą jį paduoti:
Liamaz rašė: man jis nepatinka, komanda neturi stiprios peties, kaip turedavo is Sireikos. Paziurejus rungtyniu pertraukele, tai Bagatskio rodziai skamba neitakingai, ir aplamai be motyvacijos. Tai zalgirieciai supranta, ir komandos rezultatai yra ne ju naudai.
sireika irgi neturejo didelio autoriteto ( tarp negriuku).
kaip gaila kad nepavyko ( ar nenorejo) Zalgiriui SH.Sakalausko pasikviest...
man jis nepatinka, komanda neturi stiprios peties, kaip turedavo is Sireikos. Paziurejus rungtyniu pertraukele, tai Bagatskio rodziai skamba neitakingai, ir aplamai be motyvacijos. Tai zalgirieciai supranta, ir komandos rezultatai yra ne ju naudai.
Visur LRytas kur tik zalgiris pasika ten rytas O del bagatskio taj nemanau kad galejo jis taip pasielgt cia tik ryte raso o krepsinio portaluose tarkim eurobske.lt tokiu ziniu nera taj velniai ji tezino kajp cia yra
Manau, kad tai yra kvailas valdybos sprendimas, nors ir bagatskis buvo zlg zaidejas ir stebejo zlg zaidima po to (halej matydavau kiekviena kart), bet vis del to patirties stoka darys savo...
nemanau, kad bagatskis sugebes pataisyt situacija zalgiry, juk jis zaidejas, o ne treneris, jam patirties tikrai mazoka .. taip, jis zaide zalgiry, bet juk komanda per tiek laiko siek tiek pasikeite.. na bet tikekimes geriausio
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2006 m. gegužės 26 d. 20:00:15
Visur LRytas kur tik zalgiris pasika ten rytas
Paskaityk dabar eurobasket'e. Barons ketina į teismą jį paduoti:
https://eurobasket.lt/?news.id.15250
2006 m. gegužės 26 d. 16:44:22
man jis nepatinka, komanda neturi stiprios peties, kaip turedavo is Sireikos. Paziurejus rungtyniu pertraukele, tai Bagatskio rodziai skamba neitakingai, ir aplamai be motyvacijos. Tai zalgirieciai supranta, ir komandos rezultatai yra ne ju naudai.
sireika irgi neturejo didelio autoriteto ( tarp negriuku).
kaip gaila kad nepavyko ( ar nenorejo) Zalgiriui SH.Sakalausko pasikviest...
2006 m. gegužės 26 d. 16:10:22
2006 m. gegužės 26 d. 09:51:36
2006 m. gegužės 26 d. 08:50:08
2006 m. balandžio 20 d. 13:24:11
2006 m. balandžio 20 d. 12:33:11
2006 m. balandžio 18 d. 21:38:15
2006 m. balandžio 18 d. 15:15:12
Bet atkreipiant demesi i saltini, tai aklai tiketi nerekuomenduojama
2006 m. balandžio 18 d. 11:00:21
2006 m. balandžio 18 d. 02:03:58
Durnai zalgirio vadyba padare kad iskart pasirase 3 metu sutarti gi butu vasara buve ir geresniu treneriu
Jie taip padare del to, kad butu buve neetiska rasytis kontrakta viso labo dviem menesiems, kai zmogus del pasiulymo nedelsdamas paliko savo komanda.
pasirodo bagatskis sita pamelavo, kad kontrakte su barons buvo numatyta salyga nutraukt ji, jeigu ateitu pasiulymas is zlg
2006 m. balandžio 16 d. 22:07:41
Durnai zalgirio vadyba padare kad iskart pasirase 3 metu sutarti gi butu vasara buve ir geresniu treneriu
Jie taip padare del to, kad butu buve neetiska rasytis kontrakta viso labo dviem menesiems, kai zmogus del pasiulymo nedelsdamas paliko savo komanda.
2006 m. balandžio 16 d. 21:47:55
siandie maciau kaip su rytu zaide ir gavo...ir lavrinovicius dar kaip ziauriai riesa issisuko...
2006 m. balandžio 13 d. 01:06:03
2006 m. balandžio 9 d. 19:39:11
2006 m. balandžio 9 d. 18:38:18
2006 m. balandžio 9 d. 18:12:25
2006 m. balandžio 9 d. 18:09:08
2006 m. balandžio 9 d. 17:52:54
2006 m. balandžio 3 d. 16:11:53