| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Comfortably NumbPink Floyd |
||||
| Alvydas1 | HierophantSepticflesh Simfoniškumas plius demoniškumas |
||||
| Very_crazy_enough | Too Close for ComfortFrank Sinatra |
||||
| 4Blackberry | Opening NightArctic Monkeys Gero čempionato visiems stebintiems |
||||
| Sahja | Comfort MeRight Said Fred |
2006 m. balandžio 3 d. 15:28:52
o bagatskis atrodo visai geras pasirinkimas...Z daug perspektyvaus jaunimo, treneris irgi jaunas...tai kartu jie gali kazka nuweikt jei tik bus noro ir uzsidegimo!
2006 m. balandžio 2 d. 18:30:04
2006 m. kovo 29 d. 20:52:09
Sireikos atsistatydinimas buvo logiškas ir dėsningas; sirgalių nepasitenkinimas komandos žaidimu didėjo grėsmingu pagreičiu.Kažkas Žalgiry buvo negerai ir permainų verkiant reikėjo. ar jos buvo padarytos teisingu keliu ir kas bus iš Bagatskio... ech..bus matyt
man atrodo irgi kad cia zalgiriui tik i nauda tai, nes Bagatskis juk zaide ten anksciau, mazdaug zino ta situacija zalgirio be to kaip visi puldavo sireika ,nes niekam nebudavo aiski jo ta taktika vis ir zaidimo strategija, (geruosius visada pasodindavo)... Vienu zodziu, sekmes Ainarai
2006 m. kovo 29 d. 12:26:04
2006 m. kovo 28 d. 18:35:59
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 28 d. 18:33:40
2006 m. kovo 28 d. 18:30:36
2006 m. kovo 28 d. 18:26:02