Tautrimas rašė: taip, saltibarsciai man labai patiko =]]]
uzeikit i www.onsa.lt
vaikeli, išsitaisyk klaidas savo puslapyje, nes skiltis "iki šiol" primena antroko diktantą...
gimimo liūdijimas - kas čia per daiktas??? gal "liudijimas"?
"visvien" - šiaip jau rašosi "vis vien"
"ąš", "laidybos kompanijos", "pradeu" - dar vieni naujadarai?
nepakenčiu tokio rašymo su klaidom, tai parodo žmogaus požiūrį i daug dalykų... arba tu beraštis, arba elgiesi labai atmestinai
gyvenu kaip moku gyvent...
Nemanau, kad anie vaisingi vaikinai buwo sveiko ptoto, jei sumoka uz nemapzystama baxuraa. Dar uz kokia aukstakulne blondine, kuria i lova veliau nusitampt galetu, tai suprasciau. Zemas lygis, bet vis gi... ne gejiskai
Nežinau nežinau, daug kas negali pasitraukti visiškai iš Chrome, pavyzdžiui, jeigu reikia dėl darbo. Ir šiaip Chromium ne be reikalo lyderiauja, nes pasižymi stabilumu ir geru funkcionalumu. Bet Firefox dabar gera alternatyva jei rūpi privatumas.
Pastaruosius kelis metus žmonės migruoja į Firefox (nes užkniso Chromium naršyklių įvairūs bullshit'ai) arba į Brave (dėl privatumo opcijų). Chrome ilgainiui pataps old news, manau.
Aš iš Chrome emigravau prieš 4-5 metus, and never looked back. Dabar naudoju išimtinai MS Edge, tiesiog geresnė naršyklė (kažkas, ką Microsoft'as sugebėjo padaryti gerai, kas yra keista).
Jei Chrome, tai užuojauta. Jei kitka, tai yra lengvų sprendimų. MS Edge + uBlock origin veikia puikiai man. Girdėjau, kad Firefox + uBlock origin irgi čiki piki. Nežinau, kokie sprendimai kitoms naršyklėms.
2006 m. balandžio 16 d. 16:11:07
2006 m. balandžio 14 d. 23:25:48
gerbejai vaikinai...idomu
tiesiog juk galima gerbti ir TIK muzika.. elementaru.
2006 m. kovo 29 d. 17:59:19
2006 m. kovo 29 d. 17:56:51
2006 m. kovo 29 d. 11:43:16
kaip sakiau kas neisvaziaves is lietuvos tas ir dainuoja
2006 m. kovo 29 d. 11:26:16
taip, saltibarsciai man labai patiko =]]]
uzeikit i www.onsa.lt
vaikeli, išsitaisyk klaidas savo puslapyje, nes skiltis "iki šiol" primena antroko diktantą...
gimimo liūdijimas - kas čia per daiktas???
"visvien" - šiaip jau rašosi "vis vien"
"ąš", "laidybos kompanijos", "pradeu" - dar vieni naujadarai?
nepakenčiu tokio rašymo su klaidom, tai parodo žmogaus požiūrį i daug dalykų... arba tu beraštis, arba elgiesi labai atmestinai
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 29 d. 10:43:15
2006 m. kovo 28 d. 22:22:50
2006 m. kovo 28 d. 22:22:35
uzeikit i www.onsa.lt
2006 m. kovo 28 d. 21:20:08
2006 m. kovo 28 d. 20:38:28
2006 m. kovo 28 d. 19:48:44
na jeigu vyrukai vaišina,tai jo vietoj sunerimčiau...
2006 m. kovo 28 d. 19:28:11
2006 m. kovo 28 d. 19:27:33
2006 m. kovo 28 d. 19:25:47
Na va, Tautrimas db gali dėti kokį komentarą.
pvz,pasipasakot ar pica skani buvo
2006 m. kovo 28 d. 18:59:26
2006 m. kovo 28 d. 18:57:18