tai apsispresk - padejes ant visos grupes, ar ant jos dabartines grojamos muzikos
ir galu gale "padeti" ant grupes kuri kadaise buvo tavo kelrode zvaigzde muzikiniame pasaulyje, kuri teike tau tik geriausias emocijas tik del to kad pradejo groti truputi svelnesne ir pasaulietiskesne muzika yra mazu maziausia BU-KA..!
manes ir nenustebinai neisiskaites i mano žodžius aš padėjau ant NAUJOSIOS lacuna coil. Buvau LC fanas nes tuo metu man atrodė kad geresnių nėra jie atvedė mane i kitokia muzikao dabar radau daug vertesnių grupių.
lacunacoil rašė: seip tai as klausau daugybe grupiu...o del sitos vienos taip pergyvenau nes ji buvo mano megstamiausia ir daug ka man reiske...bet dabar as ant jos padejas tiksliau ant naujosios LC...
nu ir argi ne pats sau priestarauji, pirmam sio forumo komentare pazymejai jog si grupe yra tavo megstamiausia, o jau cia tauzyji kad "padejes" tu ant jos esi, tikri fanai taip nekalba, taciau savo tokiu komentaru ne kiek nenustebinai, eilini karta demonstruoji savo pavirsutiniskuma
Leeja rašė: klausytis galima, bet pakankamai greit nusibosta ir visas albumas kažkoks truputį vienodas. smarkiausiai klausiaus Fragile,To the edge, Without fear ir Enjoy the silence. Duokdie, kad nors kiek grįžtų prie senesnio skambesio, ba dabar kažkaip paskęsta panašaus tipo muzikos krūvose
klausytis galima, bet pakankamai greit nusibosta ir visas albumas kažkoks truputį vienodas. smarkiausiai klausiaus Fragile,To the edge, Without fear ir Enjoy the silence. Duokdie, kad nors kiek grįžtų prie senesnio skambesio, ba dabar kažkaip paskęsta panašaus tipo muzikos krūvose
seip tai as klausau daugybe grupiu...o del sitos vienos taip pergyvenau nes ji buvo mano megstamiausia ir daug ka man reiske...bet dabar as ant jos padejas tiksliau ant naujosios LC...
mechanical_animal rašė: lacunacoil---> pasineses tu ant sitos grupes, bet neprarask sveiko proto, neverta verkshlenti del nevykusio albumo ar kokios nrs dainos... neprotinga atsiduoti grupes garbinimui ir uzhmirsti gyventi realu gyvenima
tu man neaiškink ką daryti...
patarimas #1 mano teiginius suprask kaip pasiulymus
patarimas #2 pasieskok ir daugiau grupiu kurias galima butu klausyt, net gali isivystyt nepastebimai paranoja
mechanical_animal rašė: lacunacoil---> pasineses tu ant sitos grupes, bet neprarask sveiko proto, neverta verkshlenti del nevykusio albumo ar kokios nrs dainos... neprotinga atsiduoti grupes garbinimui ir uzhmirsti gyventi realu gyvenima
Na ką, jau gavau. Kadangi man dainas įsiminti iš pirmų pasiklausymų nelabai pavyksta, tikriausiai nuomonei apie jas keistis lemta dar ne kartą.
Patiko daina Fragile. Patiko Closer. Patiko jau spėta galvon įsikalti Our Truth. Toliau - Within Me yra gana nebloga.
Šiaip jų muzika pasunkėjo, bet ne visada tai gerai. Tarkime, vis tiek ne tas skambesys, kaip Shallow End. Na, o mano mylimiausias albumas yra EP, taip pat - Unleashed Memories geras. Kai buvau tik nusipirkus, ėjau iš proto dėl Comalies, bet vėliau jis atsibodo. Tokia muzika pabosta, o juk Karmacode panaši į tai. Ar bent jau naująjį albumą mėgsta tie, kurių mėgstamiausias albumas buvo Comalies prieš tai...
lacunacoil---> pasineses tu ant sitos grupes, bet neprarask sveiko proto, neverta verkshlenti del nevykusio albumo ar kokios nrs dainos... neprotinga atsiduoti grupes garbinimui ir uzhmirsti gyventi realu gyvenima
nu ok kiek jau pripratau ir isigilinau...is tikro muzika gera ir profesionaliai viskas padaryta...gal jie ir taip smarkiai nenusivaziavo cia turbut mano tokia staigi šoko reakcija buvo nu bet vis tiek tas bosas mane kankina...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2007 m. balandžio 9 d. 02:09:46
2006 m. rugpjūčio 22 d. 22:26:23
2006 m. rugpjūčio 22 d. 22:18:58
ir galu gale "padeti" ant grupes kuri kadaise buvo tavo kelrode zvaigzde muzikiniame pasaulyje, kuri teike tau tik geriausias emocijas tik del to kad pradejo groti truputi svelnesne ir pasaulietiskesne muzika yra mazu maziausia BU-KA..!
2006 m. rugpjūčio 22 d. 22:03:44
2006 m. rugpjūčio 22 d. 21:36:03
seip tai as klausau daugybe grupiu...o del sitos vienos taip pergyvenau nes ji buvo mano megstamiausia ir daug ka man reiske...bet dabar as ant jos padejas tiksliau ant naujosios LC...
nu ir argi ne pats sau priestarauji, pirmam sio forumo komentare pazymejai jog si grupe yra tavo megstamiausia, o jau cia tauzyji kad "padejes" tu ant jos esi, tikri fanai taip nekalba, taciau savo tokiu komentaru ne kiek nenustebinai, eilini karta demonstruoji savo pavirsutiniskuma
2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:30:47
klausytis galima, bet pakankamai greit nusibosta ir visas albumas kažkoks truputį vienodas. smarkiausiai klausiaus Fragile,To the edge, Without fear ir Enjoy the silence. Duokdie, kad nors kiek grįžtų prie senesnio skambesio, ba dabar kažkaip paskęsta panašaus tipo muzikos krūvose
negrįš oj negrįš
2006 m. liepos 20 d. 20:05:36
Kitos dainos nelabai įsiminė.
2006 m. liepos 5 d. 12:54:05
2006 m. gegužės 16 d. 14:32:26
2006 m. gegužės 16 d. 14:29:54
lacunacoil---> pasineses tu ant sitos grupes, bet neprarask sveiko proto, neverta verkshlenti del nevykusio albumo ar kokios nrs dainos... neprotinga atsiduoti grupes garbinimui ir uzhmirsti gyventi realu gyvenima
patarimas #1 mano teiginius suprask kaip pasiulymus
patarimas #2 pasieskok ir daugiau grupiu kurias galima butu klausyt, net gali isivystyt nepastebimai paranoja
2006 m. gegužės 8 d. 23:06:07
2006 m. gegužės 8 d. 21:09:55
Patiko daina Fragile. Patiko Closer. Patiko jau spėta galvon įsikalti Our Truth. Toliau - Within Me yra gana nebloga.
Šiaip jų muzika pasunkėjo, bet ne visada tai gerai. Tarkime, vis tiek ne tas skambesys, kaip Shallow End. Na, o mano mylimiausias albumas yra EP, taip pat - Unleashed Memories geras. Kai buvau tik nusipirkus, ėjau iš proto dėl Comalies, bet vėliau jis atsibodo. Tokia muzika pabosta, o juk Karmacode panaši į tai. Ar bent jau naująjį albumą mėgsta tie, kurių mėgstamiausias albumas buvo Comalies prieš tai...
2006 m. gegužės 6 d. 15:43:01
2006 m. balandžio 25 d. 13:01:12
Mirtis> seueina neblogai bet su senesniais nesulyginsi...
Ps>: vel nemegstu karmacode....
2006 m. balandžio 14 d. 00:12:40
2006 m. balandžio 13 d. 14:03:11
Be to, tai, ką girdėjau, suėjo visai neblogai. Tik va "Enjoy the silence" man nelabai patiko.
2006 m. balandžio 13 d. 13:38:46
2006 m. balandžio 13 d. 12:17:03
2006 m. kovo 31 d. 21:50:42
2006 m. kovo 31 d. 21:01:01