Kai tų grupių milijonai, tai tas Lucoil buvo nebuvo. Kiek teko klausyt ankstesnių dalykėlių, tai pagotikuodavo bisken. Dabar tai nežinau kuo jie pasikeito. Nustebino tuo, kad italai. Žinau vienus italus - Candies (deja, jau nupušo). Še tau gramą, kad neliūdėtum. Parsidaunlodink, gal nuvalys ašaras (juokauju): https://dw.com.com/redir?&destUrl...merId =100063124
na kai kas jau ishgirsit(o manau tokiu atsiras) parashykit savo nuomone...manoji tokia...
mano megstamiausios grupes Lacuna Coil ir man patikusiai ju muzikai atejo laidotuves 1997-2002... kodel taip sakau o gi todel kad naujas albumas tox neidomus kad net verkt norisi... Nu Metal ir nieko daugiau cia nepridursi... Kelios dainos jei ne vokalai galetum pamanyt kad Korn... buten tik vokalai ir gelbsti shy albuma... Ypac Christina labai puikiai atlieka savo darba... bet tas i aukshtumas ishkeltas Bosas labai nervina ir visas skambesys kazkoks daug labiau suelektronintas... pilna programavino.. nebera tos atmosferos kuri buvo Comalies o ka jau bekalbet apie Unleashed memories... Nzn toks jausmas kad dainos buvo darytos per prievarta... aishku jei klausant kaip Nu Metal albuma gal ir nieko bet kai laukiau kazko tokio kaip ankstesni albumai tai man visiskas fiasko Karmacode... tik dvi balades kurias vos vos eina balademis pavadint... ishgirdus pirma singla pamaniau na turbut cia kaip ir Heavens a lie buvo o kitos dainos bus kaip visada ... bet kur tau ... visos kitos dar labiau nutolusios nuo senojo stiliaus... ash nenaudosiu zodzio komercija bet kad nebera to kas buvo tai tikrai..
Geri Dalykai: Vokalai ir dainos :Fragments of Faith ir In Visible Light... Dar neblogai padarytas Depeche Mode koveris Enhoy the Silence...
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. kovo 31 d. 01:54:28
https://dw.com.com/redir?&destUrl...merId =100063124
2006 m. kovo 30 d. 14:20:28
mano megstamiausios grupes Lacuna Coil ir man patikusiai ju muzikai atejo laidotuves 1997-2002... kodel taip sakau o gi todel kad naujas albumas tox neidomus kad net verkt norisi... Nu Metal ir nieko daugiau cia nepridursi... Kelios dainos jei ne vokalai galetum pamanyt kad Korn... buten tik vokalai ir gelbsti shy albuma... Ypac Christina labai puikiai atlieka savo darba... bet tas i aukshtumas ishkeltas Bosas labai nervina ir visas skambesys kazkoks daug labiau suelektronintas... pilna programavino.. nebera tos atmosferos kuri buvo Comalies o ka jau bekalbet apie Unleashed memories... Nzn toks jausmas kad dainos buvo darytos per prievarta... aishku jei klausant kaip Nu Metal albuma gal ir nieko bet kai laukiau kazko tokio kaip ankstesni albumai tai man visiskas fiasko Karmacode... tik dvi balades kurias vos vos eina balademis pavadint... ishgirdus pirma singla pamaniau na turbut cia kaip ir Heavens a lie buvo o kitos dainos bus kaip visada ... bet kur tau ... visos kitos dar labiau nutolusios nuo senojo stiliaus... ash nenaudosiu zodzio komercija bet kad nebera to kas buvo tai tikrai..
Geri Dalykai: Vokalai ir dainos :Fragments of Faith ir In Visible Light... Dar neblogai padarytas Depeche Mode koveris Enhoy the Silence...
7,5/10