jei manot, kad kas nors bus sutvarkyta 'gerai', tai dideli optimistai esat, he he.. labai abejoju. del tu 'geru ranku'..no affense, bet man naujiena kad pas Love kazkas gero gali but..
o nirvana tai nemirs, o ne..gali biznieriai is jos lipdyt ka nori, taskyt purvais, ir vis tiek ji isliks kaip neparsiduodanti siela, nes tokia grunge'o esme buvo..grunge 4ever and i mean it x]
man kazkaip atrodo kad visa tai gali lb jau sukomercinti nirvana kaip grupe... bet aisku jei su saiku muzika bus naudojama garso takeliam tai gal viskas nepakrys i blogaja puse isvada butu tokia kas per daug tas nesveika
melancholija rašė: Manau gerai, kad reikalus tvarko Love. Ir jegu ji juos tvarko, vadinasi atsigavo nuo savo priklausomybiu. Tai irgi gerai. Tik keistai man skamba, kad reikia Nirvana muzika perteikti jaunajai kartai... Juk visas pasaulis ir taip ju muzikos klausosi. Nu nebent isskyrus Britney gerbejus...
Man irgi idomu, ar ji dar priklausoma. Bet jej butu narkomane, taj jos likimas butu panasus, kaip vyro.. aisku nesmerkiu as. Jo, labai keistai skambejo tas pasakymas, apie Nirvanos muzikos pateikima..
Manau gerai, kad reikalus tvarko Love. Ir jegu ji juos tvarko, vadinasi atsigavo nuo savo priklausomybiu. Tai irgi gerai. Tik keistai man skamba, kad reikia Nirvana muzika perteikti jaunajai kartai... Juk visas pasaulis ir taip ju muzikos klausosi. Nu nebent isskyrus Britney gerbejus...
jo galbut jiems ir nereikia tu autoriniu teisiu ne sdeivas grolis i rtaip turi savu reikalu grupeje foo fighters... o love manau gerai tvarko savo x reikalus, kas kitas gali geriau zinoti ko noretu vyras jei ne jo zmonike...
vis tik pasitikiu ir tikiu , kad isliks "Nirvanos" stilius, nekis jos niekur, kur nereikia, islaikys jos egzistavima.
Viskas labai paprasta. Mire vyras, ji liko su vaiku ir palikimu. Logiska. Tikriausiai Crist ir Dave yra nusipelne daugiau teisiu, bet.. Jeigu ju jiems labai reiketu ir del to jie labai nervintus - butu pakeltas skandalas. Gal jiems ju nereikia. Manau, kad buvusi grupe yra gerose rankose.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
nedaeina man, kodel tu teisiu negavo buve "Nirvanos" nariai.. juk ne Courtney grupes nare. vapse, nesamone kazkokia. nieko nebesuprantu, kas dedas sitam pasauly..
vis tik pasitikiu ir tikiu , kad isliks "Nirvanos" stilius, nekis jos niekur, kur nereikia, islaikys jos egzistavima.
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis).
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2008 m. vasario 18 d. 14:39:17
Pagarbos Kurtui, jokios!
Ir dar sugebėjai nužudyti Kurt'ą
tai ir sugebėk gerbti bent jau jį.
2007 m. vasario 15 d. 17:55:32
o nirvana tai nemirs, o ne..gali biznieriai is jos lipdyt ka nori, taskyt purvais, ir vis tiek ji isliks kaip neparsiduodanti siela, nes tokia grunge'o esme buvo..grunge 4ever and i mean it x]
2006 m. liepos 9 d. 19:19:08
sakyčiau,daugiau pagarbos Kurtui,moterie!
2006 m. balandžio 3 d. 18:10:00
2006 m. balandžio 3 d. 16:35:57
o ka ji ten tauskia tai paistalai, viska valdo pinigai
2006 m. balandžio 2 d. 22:07:31
2006 m. balandžio 2 d. 21:06:21
2006 m. balandžio 2 d. 12:51:25
2006 m. balandžio 2 d. 10:04:00
Manau gerai, kad reikalus tvarko Love. Ir jegu ji juos tvarko, vadinasi atsigavo nuo savo priklausomybiu. Tai irgi gerai. Tik keistai man skamba, kad reikia Nirvana muzika perteikti jaunajai kartai... Juk visas pasaulis ir taip ju muzikos klausosi. Nu nebent isskyrus Britney gerbejus...
Man irgi idomu, ar ji dar priklausoma. Bet jej butu narkomane, taj jos likimas butu panasus, kaip vyro.. aisku nesmerkiu as. Jo, labai keistai skambejo tas pasakymas, apie Nirvanos muzikos pateikima..
2006 m. balandžio 2 d. 07:51:30
2006 m. balandžio 1 d. 23:00:58
2006 m. balandžio 1 d. 21:26:00
nedaeina man, kodel tu teisiu negavo buve "Nirvanos" nariai.. juk ne Courtney grupes nare. vapse, nesamone kazkokia. nieko nebesuprantu, kas dedas sitam pasauly..
Viskas labai paprasta. Mire vyras, ji liko su vaiku ir palikimu. Logiska. Tikriausiai Crist ir Dave yra nusipelne daugiau teisiu, bet.. Jeigu ju jiems labai reiketu ir del to jie labai nervintus - butu pakeltas skandalas. Gal jiems ju nereikia. Manau, kad buvusi grupe yra gerose rankose.
2006 m. balandžio 1 d. 20:14:50
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. balandžio 1 d. 20:02:32
2006 m. balandžio 1 d. 18:14:10
2006 m. balandžio 1 d. 17:37:34
2006 m. balandžio 1 d. 17:10:13
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. balandžio 1 d. 15:28:18
2006 m. balandžio 1 d. 15:28:10
2006 m. balandžio 1 d. 15:09:47