Ir cia atsiradai DreifZ nu malonu. Kaip ir Lavona is opos
o del ruination tai ble, kai merga vokaliste tai pypt ja. per rokus tipo debiutas buvo.. suda parekavo ir tiek. gerai kad bent tas konciukas diena buvo su jais.
kl neisgirdau keliu joo dainu galvojkau kad eilinis lietuviskas undergroundinis sudas...
o istyikruju jei sutvarkytu vokala bisi zjbs grupe bootu...
gera muzika groja...=]]
dar nesutikau zmogaus, kuris visu 100 procentu mane suprastu...
these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's jus too much
that time cannot erase
Neklausau ju, siaip, nes vokalistas nekaip dainuoja angliskai, jo tarimas viska gadina, geriau lietuviskai kurinius atliktu, nesuprantu, cia gal nelygis lietuviskai dainuot/:...
Jono balsas tikrai geras(mano nuomone), bet... ne jam angliskai dainuot.
dusthole rašė: joa,ka tik perskaiceu kad pagal solitary ruination yra s,o tai kas pagal tawe yra ne s?kas?!gal robbie williams?!kaskox ispindejes pop boy...tfu aisku kai klausai tokiu kaip evanescence tai kur tau gali patikti tikra muzika?!?
prie ko cia tau Robbie Williams? gal jis ir ispindejes gal ir pop, bet i jo koncerta stadione bilietai isperkami per 40 min. Zmogus net buvo pripazintas geriausiu gyvai dainuojanciu ir zmones linksminanciu atlikeju....
Tiesa sakant, man taip pat patiko grupe su ankstesniu vokalistu Sigiu. Aj, tiesiog man jis graziai dainuoja ir dainos tada kazkokio paslaptingumo igauna. Va man tada labai patiko Ruination Ypac patinka ju daina "Drive to live" Kiek zinau, Sigis dabar dainuoja "Goetheanum"... Tai va Siaip gera grupe, viena is geriausiu Lietuvoj. Bent jau cia mano nuomone
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2007 m. vasario 3 d. 16:34:54
o del ruination tai ble, kai merga vokaliste tai pypt ja. per rokus tipo debiutas buvo.. suda parekavo ir tiek. gerai kad bent tas konciukas diena buvo su jais.
2006 m. sausio 30 d. 16:26:52
2006 m. sausio 29 d. 20:50:46
2006 m. sausio 29 d. 20:41:27
2006 m. sausio 15 d. 13:19:51
o istyikruju jei sutvarkytu vokala bisi zjbs grupe bootu...
gera muzika groja...=]]
2006 m. sausio 14 d. 22:40:24
2006 m. sausio 14 d. 15:46:25
2006 m. sausio 14 d. 14:17:56
2005 m. gruodžio 31 d. 09:33:57
2005 m. gruodžio 29 d. 08:23:53
2005 m. gruodžio 12 d. 09:47:32
gal zinote is kur galima atsisiusti pilnu ju dainu?
pabandyk per ferrum.lt
Kiek prisimenu, ten turetu buti bent pora ju dainu.
2005 m. gruodžio 11 d. 11:06:42
2005 m. gruodžio 11 d. 10:26:03
siaip gan gera grupe...:}
2005 m. gruodžio 11 d. 07:32:05
2005 m. gruodžio 10 d. 14:22:52
Jono balsas tikrai geras(mano nuomone), bet... ne jam angliskai dainuot.
2005 m. gruodžio 4 d. 09:56:46
Skaičiau lyrikus, tai nelabai patiko, kažkokie labai jau įmantrūs.
2005 m. birželio 18 d. 10:18:40
2005 m. birželio 16 d. 16:07:31
joa,ka tik perskaiceu kad pagal solitary ruination yra s,o tai kas pagal tawe yra ne s?kas?!gal robbie williams?!kaskox ispindejes pop boy...tfu
prie ko cia tau Robbie Williams? gal jis ir ispindejes gal ir pop, bet i jo koncerta stadione bilietai isperkami per 40 min. Zmogus net buvo pripazintas geriausiu gyvai dainuojanciu ir zmones linksminanciu atlikeju....
2005 m. birželio 16 d. 12:59:56
2005 m. birželio 12 d. 16:52:41
Tiesa sakant, man taip pat patiko grupe su ankstesniu vokalistu Sigiu. Aj, tiesiog man jis graziai dainuoja ir dainos tada kazkokio paslaptingumo igauna. Va man tada labai patiko Ruination