Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. sausio 6 d. 16:04:37
man jie labiau patiko su ankstesniu vokalistu... sitas daugiau issipisineja ant scenos negu ka nors tikrai gerai padaro.
apskritai mane ju pasirodymas per Velniu maluna kiek nuvyle, ir viskas del to vokalisto... muzikine prasme jie sugrojo tikrai gerai, negaliu kibt, taciau vokalas... na truksta vaikinuko balsui to "kazko" ir tai jis bando kompensuoti vaidindamas profa (na buvo ten tarp dainu keli komentarai)
joa,ka tik perskaiceu kad pagal solitary ruination yra s,o tai kas pagal tawe yra ne s?kas?!gal robbie williams?!kaskox ispindejes pop boy...tfu aisku kai klausai tokiu kaip evanescence tai kur tau gali patikti tikra muzika?!?
dusthole ... nu jo gal ir nelengva.. bet dabartinis vokalistas tikrai savo balso stiprumu negali pasigirti... muzikai kuria jie groja tiktu stipresnis vokalas.. vienintelis trukumas ju grupeje siuo metu manau yra vokalas.. bet cia tik mano nuomone
man viska kartu paemus taj tikrai gaunasi ssss
sakai eilinis?!as pasiziureceu kaip tu padainuotum!!!manai lb lengwa uzlipt ant scenos pries wisa lietuvele ku knibzda forsu ir jiems yrodinet kad egzistuoja ir kitoke muzika nei tatu?!
muzika kuria atlieka gal ir neblogai skamba taciau
vokalisto balsas taj tikrai eilinis ir ta jo maniera ant scenos
visai nieko..as daug ju dainu negirdejau ir kazkaip nelabai noriu vertinti.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Jega Ruination man patinka ir daugiau tokiu grupiu kaip si Lietuvoje!!! Ju vokalistas toka fainas, o pati grupe taip pat Muzika taip pat nereali. as myliu vokalista:*
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 12 d. 16:41:16
2005 m. sausio 6 d. 16:04:37
apskritai mane ju pasirodymas per Velniu maluna kiek nuvyle, ir viskas del to vokalisto... muzikine prasme jie sugrojo tikrai gerai, negaliu kibt, taciau vokalas... na truksta vaikinuko balsui to "kazko" ir tai jis bando kompensuoti vaidindamas profa (na buvo ten tarp dainu keli komentarai)
2005 m. sausio 3 d. 17:07:55
Neklausau.
2005 m. sausio 1 d. 17:53:15
2004 m. gruodžio 29 d. 15:01:12
2004 m. gruodžio 29 d. 12:37:46
Vokalistas , well ,man paliko ispudi ju demo " Rest of Beuty" (?)
Seni vokalai ne is tolo neprilygsta naujajam , taciau labai mane uzvede Zeromancer koveris Pilaites sulioje...
2004 m. gruodžio 29 d. 00:48:43
2004 m. gruodžio 28 d. 23:48:26
2004 m. gruodžio 28 d. 23:35:43
2004 m. gruodžio 28 d. 23:18:12
2004 m. gruodžio 28 d. 23:14:25
Solitary - argumentai? : )
sakai eilinis?!as pasiziureceu kaip tu padainuotum!!!manai lb lengwa uzlipt ant scenos pries wisa lietuvele ku knibzda forsu ir jiems yrodinet kad egzistuoja ir kitoke muzika nei tatu?!
2004 m. gruodžio 25 d. 14:27:43
Solitary - argumentai? : )
2004 m. gruodžio 7 d. 20:10:10
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 29 d. 18:53:08
2004 m. lapkričio 29 d. 18:37:58
2004 m. lapkričio 23 d. 17:39:46
2004 m. lapkričio 22 d. 19:48:37
2004 m. lapkričio 22 d. 19:44:40
2004 m. lapkričio 21 d. 12:54:36
tai ish kur galima ju muzikos gaut?!
ну нахуй
2004 m. spalio 26 d. 14:06:32
Jega Ruination man patinka ir daugiau tokiu grupiu kaip si Lietuvoje!!! Ju vokalistas toka fainas, o pati grupe taip pat