Apskritai Ruination gera grupe, sunkiosios scenos senbuwai ir groja jie labai gerai (is texnishkumo puses ziurint), beje man isties juokingai atrodo kai zmones pamato per telika (prisiziureje to negro ar dar ten kashko) ir po to sako tokios grupes sux. You suck ! Reikia isgirsti daug dainu ir kas svarbewsia vertinti kritishkai ir objektyviai, bet kaip matau cia dauguma vadovaujasi principu "jei nepatinka tai shudas", as asmenishkai nekenchiu Linkin Park, bet nesakau kad jie shudas, nes puikiai suvokiu kad jie yra savo srities profesionalai.
MOOD rašė: Mano nuomone jus arba visi esat dar mazvaikiai, arba toli grazu ne metalistai ar rockaciai(lietuvos undergraundo scenos matomai tikrai nieko nezinot).Bent jau kas nors turit ju kelis albumus ar ka nors pan(aisq byby jus turit).Na gabalas tai gal ir tikrai shudas, bet juos reikia gerbt vien del senuju RUINATION'u.
na, as pvz turiu originala "visionary breed" seniau tai buvo mano megstamiausia grupe, ir senajam vokalui, senajai ruination priekaistu tikrai neturiu .
mood, blemba, gal siek tiek pagarbos ktiiems?
jei jiem nepatiko ta daina, nereiskia, kad jie negerbia ir nesizavi ju senaisiais darbais. o ir apskritai daugelis juos veikiausiai isvydo tik pirma karta per ta suknista dainu 10tuka. so? ar tai pretekstas sitaip kalbeti? kiekvienas turi savo nuomone, ir jei jiem nepatinka tai kas patinka ar patiko tau, tai nera prieastis juos smerkti. fuck, biesas ima mane.
esu girdejus pakankamai ju muzikos- tiek senosios, tiek 'siuolaikines', bet albumu neturiu. man ju paprasciausiai nereikia.o bybio taip pat neturiu. ir nera cia ko putotis.
Mano nuomone jus arba visi esat dar mazvaikiai, arba toli grazu ne metalistai ar rockaciai(lietuvos undergraundo scenos matomai tikrai nieko nezinot).Bent jau kas nors turit ju kelis albumus ar ka nors pan(aisq byby jus turit).Na gabalas tai gal ir tikrai shudas, bet juos reikia gerbt vien del senuju RUINATION'u.
The only sound is the knife threw the air
Hell...
Is were I\\\'ll be when I\\\'m threw with you
sorry, bet kazkaip keista, kai po wisokiu lt desimtuku pasipila temos apie atlikejus.. wajezau, ka tik tv parodo tai reiskia jau ''geris'',"ir dar galbut net undergroundas!'' tai tada is wiso zjb ane??
nors tegirdit wiena daina, bet jau tokius zinowus waidinat, tai ka as zinau..
ai nu sorry, jei ka izeidziau, nenorejau, tik pasakiau sawo nuomone..
taigi klausimas ne apie tai kaip jie ltv studijoj atrode.. mano nuomone irgi tikrai nekaip..
siaip mp3 kuriuos turiu tai visai good, ten ir vokalas gerai skamba(turbut ne sitas kur dabar) ir siaip viskas suderinta, nu tik pastebejau kad ju dainos labai panasios.. nu bet visumoj tai neblogai viskas
aij nu ka ash zhinau, visam pasauly tokiu daugybe, tiesiog pamegdzhioja uzhsienio musica ir fsio...ieko gero...labaiu man tie goteliaij salej patiko...buvo tokiu dar ir baijsesniu, net per tv pamachius ishsigandau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 10 d. 23:15:20
ну нахуй
2004 m. spalio 10 d. 22:32:00
2004 m. spalio 10 d. 21:40:21
Mano nuomone jus arba visi esat dar mazvaikiai, arba toli grazu ne metalistai ar rockaciai(lietuvos undergraundo scenos matomai tikrai nieko nezinot).Bent jau kas nors turit ju kelis albumus ar ka nors pan(aisq byby jus turit).Na gabalas tai gal ir tikrai shudas, bet juos reikia gerbt vien del senuju RUINATION'u.
na, as pvz turiu originala "visionary breed"
2004 m. spalio 10 d. 21:34:06
jei jiem nepatiko ta daina, nereiskia, kad jie negerbia ir nesizavi ju senaisiais darbais. o ir apskritai daugelis juos veikiausiai isvydo tik pirma karta per ta suknista dainu 10tuka. so? ar tai pretekstas sitaip kalbeti? kiekvienas turi savo nuomone, ir jei jiem nepatinka tai kas patinka ar patiko tau, tai nera prieastis juos smerkti. fuck, biesas ima mane.
esu girdejus pakankamai ju muzikos- tiek senosios, tiek 'siuolaikines', bet albumu neturiu. man ju paprasciausiai nereikia.o bybio taip pat neturiu. ir nera cia ko putotis.
2004 m. spalio 10 d. 21:20:45
2004 m. spalio 10 d. 20:42:50
2004 m. spalio 10 d. 16:41:35
2004 m. spalio 10 d. 13:45:27
2004 m. spalio 10 d. 13:43:47
nors tegirdit wiena daina, bet jau tokius zinowus waidinat, tai ka as zinau..
ai nu sorry, jei ka izeidziau, nenorejau, tik pasakiau sawo nuomone..
2004 m. spalio 10 d. 13:19:09
???
2004 m. spalio 10 d. 13:06:47
siaip mp3 kuriuos turiu tai visai good, ten ir vokalas gerai skamba(turbut ne sitas kur dabar) ir siaip viskas suderinta, nu tik pastebejau kad ju dainos labai panasios.. nu bet visumoj tai neblogai viskas
2004 m. spalio 10 d. 12:16:05
vokalistui reiktu pasimokyti dar truputi dainuot, bet chia draugishkas patarimas=]
2004 m. spalio 10 d. 11:08:08
2004 m. spalio 10 d. 11:00:12
2004 m. spalio 10 d. 10:56:31
2004 m. spalio 10 d. 10:52:38
2004 m. spalio 10 d. 10:48:47
2004 m. spalio 10 d. 10:47:25
2004 m. spalio 10 d. 10:38:23
2004 m. spalio 10 d. 10:33:21