Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
nu nelbai sutinku, kad toks jau vienodas stilius. per paskutinius paklausius ju pries 15-20 metu isleistus kurinius ir paskutinius, tai tik vokalas panasiai skamba. mintis, bet kokiu atveju islieka ta pati.. juk niekas nenori labai jau keistis, jei daugumai patinka tai, kas yra dabar. jei butu beastie boys ikrite i duobe, tai velnias zino ka mes dabar girdetume is ju ..
Ko gero vienintele Hip Hop'o grupe, kuri man patinka. Patariu visiems paklausyti. Labai stiliovi. Su amziumi ju muzika neblogeja. Vienu zodziu beastie boys yra geris. Gaila man tu kurie apsiriboja kazkokiu vienu stiliumi ir is principo nebando kazkur placiau ziurinetis..
I'm sure of your ability to become my perfect enemy. Wake up and face me, don't play dead cos maybe someday I'll walk away and say: "You disappoint me, maybe you're better off this way"
fight for your right turiu... mačiau truputi klipų tai visai cool stilius, bet daugiau dainų negirdėjau reiks pasidomėt, nes aš tikiu tuo ką Eglės klauso, bet nevisada tuo ką sako ;P
šiaip, kiek pamenu, jie man VISADA patiko, bet taip artimiau su jais susipažinau tai palyginus gan neseniai žiauriai gera grupė, man patinka jų stilius. Ypač debiutinis albumas prikausto dėmesį, taip tiesiog klausai ir mėgaujiesi viskuo, ką girdi ir viskuo, ką jauti klausydama Šiaip tokia jau ten iš manęs ir hip hopo klausytoja, bet, ko gero, BB man ir patinka dėl to savo netipiško hh grupei skambesio na, vyriukai turi kažką tokio, ir, taip, Hopeless, va dėl dainų tekstų tai kaip virbalu į rozetę tas pats, ką ir aš manau (Aha, "Girls" yra tiesiog kraupiai juokingas gabalas, atrodytų, kaip jis dera šalia visų kitų, bet juk dera!)
Tai apie juos visada maniau ir manau tik teigiamai, ir kuo daugiau klausau, tuo ta nuomonė teigiamėja
man jie yra cool. Jie dainuoja gana seniai. Ju wisos dainos labai saunios: girls, it's tricky, an open letters to nyc, sabotage, you gotta fight for your right to party, sure shot... Jie tikrai nekomercialus, nes wisada turejo savo stiliu ir kaip jau sake, nesivaike madu. Savita stiliu chebra turi. Gerbiu juos. viena mano megstamiausiu grupiu. Respect
mmm, na, kartais ju paklausau. man ju tas savotiskas stilius praeina siaip nesu HH gerbeja, bet Bestie Boys ne visada grynas HH.....
O tema apie juos
gerai, labai gerai.
Jie, Cypress Hill ir 2Pac mano reperių viršūnėje.
Beastie Boys rep'as toks undergroundinis, nesukomercintas, ir tai yra pagrindinis jų privalumas. Nesivaiko jie kažkokių madų kaip 50 Cent ar visos naujos MTV žvaigždės, nekuria tekstų kaip Shake yout ass girl arba niggaz niggaz. Valio. Beto, baltaodžiai, kas JAV repo pasaulyje nėra jau taip dažna. O dar toki su Rock stiliumi maišyti kūriniai kaip Fight For You Right . . arba linksmassi GIRLS. Įdomu tiesiog klausyti. Verta dėmesio.
Mmėgstamiausios dainos: Intergalactic
Right Right Now Now
No Sleep Till Brooklyn
Sabotage
Girls
Fight For Your Right .. to Party!!
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2012 m. gegužės 6 d. 21:52:54
R.I.P. Adam Yauch :|
2008 m. vasario 18 d. 00:25:12
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. sausio 1 d. 19:42:07
2006 m. birželio 6 d. 22:33:31
2006 m. gegužės 29 d. 19:23:50
2006 m. gegužės 26 d. 21:41:05
2006 m. gegužės 13 d. 01:54:14
2006 m. gegužės 12 d. 12:17:14
2006 m. balandžio 24 d. 16:33:30
2006 m. balandžio 22 d. 17:27:36
2006 m. balandžio 22 d. 14:42:52
2006 m. balandžio 7 d. 21:38:56
šiaip, kiek pamenu, jie man VISADA patiko, bet taip artimiau su jais susipažinau tai palyginus gan neseniai
Tai apie juos visada maniau ir manau tik teigiamai, ir kuo daugiau klausau, tuo ta nuomonė teigiamėja
2006 m. balandžio 7 d. 21:36:51
2006 m. balandžio 7 d. 21:31:30
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. balandžio 7 d. 16:09:05
2006 m. balandžio 5 d. 22:05:28
gerai, labai gerai.
Jie, Cypress Hill ir 2Pac mano reperių viršūnėje.
Beastie Boys rep'as toks undergroundinis, nesukomercintas, ir tai yra pagrindinis jų privalumas. Nesivaiko jie kažkokių madų kaip 50 Cent ar visos naujos MTV žvaigždės, nekuria tekstų kaip Shake yout ass girl arba niggaz niggaz. Valio. Beto, baltaodžiai, kas JAV repo pasaulyje nėra jau taip dažna. O dar toki su Rock stiliumi maišyti kūriniai kaip Fight For You Right . . arba linksmassi GIRLS. Įdomu tiesiog klausyti. Verta dėmesio.
Mmėgstamiausios dainos:
Intergalactic
Right Right Now Now
No Sleep Till Brooklyn
Sabotage
Girls
Fight For Your Right .. to Party!!
2006 m. balandžio 5 d. 17:58:02
2006 m. balandžio 5 d. 17:56:33