Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką renkatės - underground muzika ar tai kas žinoma ir populiaru?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
most666
2007 m. balandžio 1 d. 17:05:39
viva-ice rašė:
most666 rašė:
underground man nesuprantamas is idejos. jai gali kurt kazka gero, tai kokiu velniu slepi nuo pasaulio? tegul visi pasiklauso ir gal pavys pakeis ta apgailetina lietuviskos muzikos padeti.

jei nesupranti tai ko sneki...ir isvis supranti ka tu dabar pasakei?
niekas nieko neslepia. undergrounde atlikejai kuria ne del bapkiu ar del to kad visiems labai patiktu, jie realizuoja 110% savo ideju ir visa save. ir del to jei placiajai visuomenei tai nepatinka, tai niekas jiems ir nebruka bo reikia uzaukti tokiai muzikai...uztat tai ir nesivadina POP

del realizavimo as ir nesigincyju, bet augti ir tobuleti galima tik tada kai esi vertinamas ne tik burelio bendraminciu, bet ir visuomenes. kaip gali zinot, kad nepatiks jai net nepateiki? beja bapkes galima labdarai paskirt. kazkodel cia nusistovejus tokia nuomone, kad jai jau esi zinomas, tai automatiskai tampi popsistu.
pats tu nesupranti, ka sneki!

2007 m. balandžio 1 d. 17:05:02 2011-05-12 21:13:17
musebz
2007 m. balandžio 1 d. 16:40:02
turbut underground'a.....grazesne muzika...o tas POP tj labaj nuvalkiotas

2007 m. kovo 30 d. 15:08:07
heliobalione rašė:
Xpo rašė:
Man tikrai labai patinka kai "underground'inis" įrašas prasideda įvairiausiais krebždėjimais, garsas lyg iš subinės, o vokalisto balsas aiškiai pažeistas anginos. Dar geriau, kai pradeda šnopuoti/ kriokti/ kriuksėti lyg skerdžiamų kiaulių būrys. POP scenoje to niekada nebus.

sutinku man irgi patinka bet turi ir sawu minusu...tarkim undergrounde gali wemt ant bugnu ,dainuot gerokai papyles ir t.t.as tai wisko paklausau ko gi cia warzytis bet buna kad uzknisa ta pop scena atrodo kad wisi perdaug apsimete ir ilgainiui nupopseja..

matau kad sneka zmones kurie nieko neismano ir turbut nebuve nei vienam koncerte be fonuskiu, o tik per daug prisiziureje teliko..tad, kagi dziaukites fonuskem

2007 m. kovo 30 d. 15:05:18
most666 rašė:
underground man nesuprantamas is idejos. jai gali kurt kazka gero, tai kokiu velniu slepi nuo pasaulio? tegul visi pasiklauso ir gal pavys pakeis ta apgailetina lietuviskos muzikos padeti.

jei nesupranti tai ko sneki...ir isvis supranti ka tu dabar pasakei?
niekas nieko neslepia. undergrounde atlikejai kuria ne del bapkiu ar del to kad visiems labai patiktu, jie realizuoja 110% savo ideju ir visa save. ir del to jei placiajai visuomenei tai nepatinka, tai niekas jiems ir nebruka bo reikia uzaukti tokiai muzikai...uztat tai ir nesivadina POP

2007 m. kovo 30 d. 13:34:42

2007 m. kovo 14 d. 19:18:09
renkuosi tai kas man patinka.negaliu uzsikabliuot ant vien undergroundo ar vien popso. nuvaziuotui stogas nuo to paties...

2006 m. gruodžio 1 d. 17:42:38
weeka rašė:
Ir kuo ta undergroundinė muzika skiriasi nuo populiariosios?
O gi tuo, kad undergroude dirba paprastutėliai žmonės, niekuo neišsiskiriantys, nieko gero neparodantys ir dar savo darbą atliekantys neprofesionaliai. Jeigu undergrounde atsiranda bent šiek tiek geresnė grupė, talentingesni atlikėjai jie išpopuliarėja, ir tampa ta komercija ir apsimetėliais ant kurių varo, nes jie yra populiarūs...
Tai ir rinkis kokią muziką tau klausyti: ar tą nuoširdžiąją, neprofesionalią, smagiąją undergroundinę, ar ant lėkštutės padėtą, sutvarkytą ir išpuoselėtą komercinę populiariąją...

Oh, come on... nejaugi rimtai taip manai? Nori pasakyt mainstream'e visi yra be galo talentingi, profesionalūs ir šaunūs? Na, jau atleisk, bet komercinėj muzikoj talentingi yra tik prodiuseriai, prastuminėjantys trečiarūšes nieko vertas grupes, kaip kažkokią super sensaciją.
O underground'e, tavo žodžiais, groja "paprastutėliai žmonės, niekuo neišsiskiriantys, nieko gero neparodantys ir dar savo darbą atliekantys neprofesionaliai"? Tai matyt mažai to underground'o klausei/matei/domėjaisi. Jei mainstream'e būtų bent 1/10 dalis undergroundo išskirtinumo, kūrybiškumo ir profesionalumo, situacija tam pačiam mainstream'e gal nebūtų tokia apgailėtinai graudi.

2006 m. gruodžio 1 d. 16:26:06
Xpo rašė:
Man tikrai labai patinka kai "underground'inis" įrašas prasideda įvairiausiais krebždėjimais, garsas lyg iš subinės, o vokalisto balsas aiškiai pažeistas anginos. Dar geriau, kai pradeda šnopuoti/ kriokti/ kriuksėti lyg skerdžiamų kiaulių būrys. POP scenoje to niekada nebus.

sutinku man irgi patinka bet turi ir sawu minusu...tarkim undergrounde gali wemt ant bugnu ,dainuot gerokai papyles ir t.t.as tai wisko paklausau ko gi cia warzytis bet buna kad uzknisa ta pop scena atrodo kad wisi perdaug apsimete ir ilgainiui nupopseja..

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2006 m. lapkričio 19 d. 15:03:24
weeka rašė:
O gi tuo, kad undergroude dirba paprastutėliai žmonės, niekuo neišsiskiriantys, nieko gero neparodantys ir dar savo darbą atliekantys neprofesionaliai. Jeigu undergrounde atsiranda bent šiek tiek geresnė grupė, talentingesni atlikėjai jie išpopuliarėja, ir tampa ta komercija ir apsimetėliais ant kurių varo, nes jie yra populiarūs...
Tai ir rinkis kokią muziką tau klausyti: ar tą nuoširdžiąją, neprofesionalią, smagiąją undergroundinę, ar ant lėkštutės padėtą, sutvarkytą ir išpuoselėtą komercinę populiariąją...

undergrounde muzika nuosirdi, esu daug kalbejes su tokiom grupem. jie net nenori iseiti i placiuosius vandenis,kam reikia-tas suzinos apie juos.undergoundas turi savo garsius vardus. mainstreamas-savo. dvi skirtingos scenos su skirtingais tikslais.

2006 m. lapkričio 19 d. 14:36:35
man svarbu skambesys, muzika, jei patinka klausau, jei ne tai ir neklausau... Nesvarbu ar grupė undergroundine ar žinoma....

2006 m. lapkričio 19 d. 13:50:08
klausau, tai kas patinka mano ausiai - nesvarbu ar tai undegroundas, ar populiariausio grupe... koks skirtumas?

2006 m. lapkričio 19 d. 13:42:01

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2006 m. lapkričio 19 d. 11:36:29
tik undergroundas. be kalbu.ir ypac jega undergruondiniai koncai-rusys,susirenka visi miesto troo(ir ne troo) neformalai ir prasideda koncas...pogas,galvos kratymas,virs galvu didelis cigareciu debesys,vietos labai mazai,vokalistas ardosi,isilieja i minia ziurovu,ant jo uzkrenta keletas gerbeju,atima mikrafa ir screamina uz ji. o jei dar susirenka straight edge'u,tai su jais tokia mesmale padarom,jog lieka tik stipriausi.be traumu negristam.geriausia scena-undergroundo.

2006 m. liepos 17 d. 21:26:53
Siaip daugiausiai underground,nes zinomos grupes man nelb patinka,dazniausiai popsas...

Atsakyti
elwyriux
2006 m. liepos 10 d. 20:42:29
Undergraund yra zajabys visiskai be svarstymu................. bet ir populiarios kartais neblogai pavaro...

Atsakyti
Fantasy
2006 m. liepos 4 d. 21:23:22
Hopeless rašė:
ne į temą - Fantasy, man patinka tavo mintys ne tik šioje temoje, bet apskritai visame music.lt forume.

Na, dabar gal busiu apkaltinta, kad rasineju ne i tema ten, kur nereikia, bet negalejau susilaikyti nepadekojus Aciu, is tikruju net nustebau del siu zodziu - niekada neturejau sunkumu su savo nuomones reiskimu - bet tikrai malonu Tad aciu dar karta uz gerus zodzius

2006 m. liepos 3 d. 20:51:02
Paskaičius dauglį diskusijų atrodo, kad music'e visi turi tokią pat nuomonę. Lyg mąstytų tais pačiais smegenimis.

2006 m. liepos 3 d. 20:27:47

Atsakyti

2006 m. liepos 3 d. 19:09:53
ne į temą - Fantasy, man patinka tavo mintys ne tik šioje temoje, bet apskritai visame music.lt forume.

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 360
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446