Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką renkatės - underground muzika ar tai kas žinoma ir populiaru?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Fantasy
2006 m. liepos 3 d. 17:52:04
dumbthing rašė:
nemanau kad yra svarbu ar grupe garsi ar visiskas undergraundas..tiesiog klausai to kas tau patinka..klausai muzikos o ne jos populerumo...

Va butent, as sutinku + noriu prideti, kad kartais labai uzknisa, kai kas nors tau aiskina, kad jei tu klausai to, kas dabar topu virsunese, tai tu nieko nenusimanai muzikoje, esi banalus, pilka mase ir t.t., ir pan. Man kartais taip atrodo, kad tie, kurie giriasi, kad klauso tokios ir tokios muzkos, grupiu, atlikeju, kurie yra nezinomi, negirdeti, neuzima aukstu vietu topuose, truputi perlenkia. Juk is tikruju nesvarbu, kas ko klausosi, ir ar daina ar atlikejas yra populiarus, ar ne - svarbiausia, pats kurinys, jo kokybe ir tai, ar tau paciam asmeniskai ta muzika patinka, ar ne. Juk butu krastutinumas, ir be to juokingas bei banalus krastutinumas teigti, kad visa tai, kas populiaru - tik komercinis meslas,o visa tai, kas kuriama underground, ir kas daugumai nezinoma - genialumo virsune. Kai kuriems kartais malonu kaip skamba nezinomi atlikeju vardai ar grupes - atrodo, yra kuo pasigirti - koks mano rafinuotas skonis muzikinis. O is tikruju didziausi pagyrimai tiems, kurie moka patys pasirinkti, kas jiems asmeniskai yra jega, ir kurie moka toleruoti kitu pasirinkimus.
Manau, tokiu oj kaip maza.

2006 m. birželio 22 d. 16:35:39
Hmm... underground... esu kartą radus svetainę (ne lietuvišką), kurioje buvo galima atsisiųsti vieną kitą mp3 iš negirdėtų grupių repertuaro. Didelės dalies dainų kokybė buvo, švelniai tariant, baisi, bet pavyko atrasti tikrai puikių grupių, tik gaila, kad apie jas taip ir nepavyko rasti daugiau informacijos internete... taigi gal tas kelias grupes, kurių po dvi tris dainas šiaip netaip radau, galėčiau vadinti undergroundu.

Lietuviško neklausau (irgi gal išskyrus por dainų). Nesužavėjo. Smagu, kad kažkas jį vertina, bet aš jam neskiriu laiko vien jau todėl, kad populiaresnės muzikos margumyne yra daug priimtinesnių grupių mano keistam skoniui.

Apskritai dauguma mano klausomų grupių yra gana žinomos, kai kurios žinomos, bet ne LIetuvoje. Iš itin populiarių patinka tik viena kita. Nusistatinėti prieš grupę, kol negirdėjusi dainų, nemėgstu. Tiesa, buvo pora atvejų, kai pasiklausyti noras dingdavo perskaičius pavadinimą. Šiandien, pamačiusi po man negirdėta grupe emo stiliaus vokalistą, tikriausiai jau nebesivarginčiau siųstis... cha..

2006 m. birželio 22 d. 15:04:27
nemanau kad yra svarbu ar grupe garsi ar visiskas undergraundas..tiesiog klausai to kas tau patinka..klausai muzikos o ne jos populerumo...

2006 m. birželio 22 d. 14:30:55
Klausau to, ko man tuo metu norisi. Niekada neskirstau muzikos i stilius, nes garse esme.
O underground'as ar ne - man nesvarbu.

2006 m. birželio 20 d. 16:00:59
Tai kas patinka ta ir klausau O kox skirtumas ar garsi ar nezinoma grupe muzika atlieka?

2006 m. birželio 19 d. 00:52:23
Viska, kas tik man patinka. O dazniau patinka tos tipo "nepopuliarios" grupes ir dainos. Bet situ populiariuju oi nevengiu.

2006 m. birželio 18 d. 18:49:23
underground

2006 m. birželio 18 d. 13:34:47
pastaruoju metu nerisu kas yra undergraundas nes kai man pasako kad grupe kuria as klausausi yra nezinoma tai kartais norisi isvirs visos grupes kuriu as klausau man atrodo gerai zinomos ... ir jos zinomos bent jau mano draugu tarpe

2006 m. gegužės 18 d. 17:52:10
ash klausau daugiausia zinomu ir gana garsiu grupiu muzikos(metallica, soad, exodus,pink floyd ir t.t.)
gal klausyciau ir undergroundo, bet ten daug sunkiau surast geros muzikos nes daugelis dainuoja tik megejishkai...

Atsakyti

2006 m. gegužės 18 d. 17:40:58
Enigmatic teisingai pradžioj pasakė. Dabar undergroundo pavadinimas pasidarė labai madingas, todėl daug kas beatodairiškai sako, kad tik jis yra gerai.

Atsakyti
green_eye
2006 m. gegužės 18 d. 17:30:46
na tas kas daugumai patinka tas ir buna populiaru ir zhinoma... ash tai renkuosi gal daugiau underground muzika... taciau klausau ir tai kas populiaru ir zhinoma... paprasta ir greita : nepatinka - neklausyk... ir manau, kad undergroundine muzika tikrai yra dazhnai ishkeliama aukshciau.... nesuprantu kodel... jai jiems nereikia ten didelio pripazhinimo tai tegul ir nesiaukshtina...

2006 m. gegužės 17 d. 18:13:55
enigmatic rašė:
Populiaru - nepopuliaru. Klausyti tą - klausyti aną.
Nesuprantu aš šito bieso. Jauti,kad patinka grupė, daina, vienokia ar kitokia muzika - ją ir klausai.

pirma mintis, pamačius temos pavadinimą, buvo identiška. būtent

Atsakyti
enigmatic
2006 m. gegužės 17 d. 18:07:08
Populiaru - nepopuliaru. Klausyti tą - klausyti aną.
Nesuprantu aš šito bieso. Jauti,kad patinka grupė, daina, vienokia ar kitokia muzika - ją ir klausai. Dažnai pasitaikantis reiškinys: asmuo klauso, sakykim, metalo,ane. Ir per kokią MTV užleidžia dainą, kurią "netyčia" nugirsta, nes nežiūri to "šūdino" kanalo. Šakės, jam žiauriai patiko. Bet pala, aš juk metalas, klausau navarotnų daiktų, man negali patikti. Sakykim, parsisiunčia dainą. Draugas popsiukas pakalusia, ar patinka tokia ir tokia daina (sakykim, klausia būtent apie tą, kuri metaliūgai labai patiko, bet ji popsas). Žinoma, jis atsako, kad tas mėšlo gabalas, pasiekęs jo ausis, priverčia purtytis nuo nerviškų priepuolių, sukeltų tos tragiškos muzikos. Grįžta namo ir pasileidžia "slaptai" tą šūdą. Ir dar su penkiais "repeat'ais".
Klausau kas patinka - nuo jazz'o, pop jazz'o buggy guy, Katie Melua ir pan.) iki metalo doom'ų, thrashų ir panašių dalykų (Kreator, Slayer ir t.t.t.t.t. ). Ir pop. Bet lenda tik intelektualus, jei galima taip apibrėžti šia sąvoka. Kartais užlenda ir visiškos popso daina. Nu ir ką, jei man kelia kažkokias emocijas - klausau.
So...

2006 m. gegužės 17 d. 17:54:20
Renkuosi tai, kas man patinka ir priimtina..

2006 m. gegužės 16 d. 21:49:45
As klausau laiko patikrintos, arba seip muzikos kuri man patinka... Dalyvavau tame renginyje "Ish Lempos" ir galiu pasakyt, kad dauguma is ten grojusiu grupiu mala suda...
Visos grupes kazkada buvo underground'o, bet is jo islipa tos, kurios stengiasi kazka padaryt, o ne bruzint keturis akordus ir kaip dabar populiaru - kriokt i mikrafona kazka, ko niekas nesupranta... Net zodziu nereik rasyt... Yra daug underground'o grupiu kuriu as ne velnio nesuprantu, o yra tokiu kurios butu tikrai vertos irasyt kompaktini diska normalioje irasu studijoje...

2006 m. gegužės 16 d. 21:22:21
klausau Underground kuris suprantamas lietuvoje kaip underground...pvz pasakyk kokiam eiliniam pilieciui kad labai puikiai zinoma grupe Cradle of Filth jis sakys kad cia underground...bet asiku tai netiesa...be abejones klausau ir tai kas tikra s underground pvz kelios grupes zinomos tik savo salyje...klausau tiksliau Neformata: metal/new age/ethnik ir panasiai

2006 m. gegužės 16 d. 21:19:02
klausau muzikos kuri kelia šiurpulius ir kuri aiškina kokia mūsų sup***ta visuomenė!

2006 m. gegužės 14 d. 21:58:42
As tai retkarciais klausau undergroundo... ir retkarciais klausau zinomos taciau nelabai populiarios muzikos.... o kartais ir zinomos bei populiarios(bet tai nereiskia kad tai turi buti popsas) is tiesu viskas priklauso nuo grupes...

2006 m. balandžio 16 d. 20:27:11
renkuosi kas patinka. koks sk kur padaryta, irasu studijoj ar padvale?

2006 m. balandžio 16 d. 09:27:55
man tas pats...

I can't imagine all the people that you know And the places that you go When the lights are turned down low And I don't understand All the things you've seen But I'm slipping in between You and your big... dreams It's always you and my big dreams And you tell me That it's over But I can't stand here in a patch of four leaf clover And your restless And I'm naked You've got to get out You can't stand to see me shaking No, could you let me go I didn't think so And you don't want to be here in the future So you say The present's just a pleasant Interruption to the past And you don't want to look much closer 'Cause you're afraid to find out all the hope That you had sent into the sky by now had... crashed And it did because of me And then you bring me home Afraid to find out that you're alone, no And I'm sleeping in your living room But we don't have much room To live And I had dreams that I would learn to play guitar Maybe cross the country Become a
Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Milanno Milanno
5,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
22:00 - 4Blackberry
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 140
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 84306