|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ką renkatės - underground muzika ar tai kas žinoma ir populiaru?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. balandžio 6 d. 20:21:59
mm .ne taip supratai. Yra Undergrounde tikrai gerų muzikantų ir dainininkų, bet ten dar daugiau tokių kuriems iki geros muzikos kūrimo dar toli toli. Bet jie vistiek būna iškeliami aukščiau vien dėl to kad jie underground
2006 m. balandžio 6 d. 19:26:42
2006 m. balandžio 6 d. 19:21:32
Be to, undergroundines grupes nevisada tokiomis lieka(pvz 5'Nizza - tarp tam tikru zmoniu jie db tapo ziauuuriai populiarus, o juk buvo niekam nezinoma grupe, nusprendusi i interneta idet savo albuma).
Is tiesu pritariu, kad yra tokiu zmoniu, kuriems vien jau zodis 'underground' nusveria viska. mazdaug jei cia underground - butinai reikia klausyti, nors jei ir nepatinka, taciau tai bent jau nekenkia tavo imidzui
galu gale, koks skirtumas. muzika sukurta dziuginti zmones. svarbu ne jos populiarumo ivertinimas, o tai, kokias emocijas ji dovanoja tau.
2006 m. balandžio 6 d. 18:42:46
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. balandžio 6 d. 18:32:23
o sep kaip jus pavadintumet naujuosius lietuvius..??? (neskabinekit prie pavyzdzio) jie sedejo undegrounde o vistiek grojo tipo popsa..(kalbu apie laikotarpi pries 4 metus ir seniau) nu aisku reklaminosi intere bet vistiek skaitesi undergroundas... o dbr isleido 'hita" i radija ir staigiai tapo nebe undergroundas...
zdz su situo reikalu bezobraznast gaunas...
ir isvada viena.. pamirsau ka tuom norejau pasakyt...
2006 m. balandžio 6 d. 18:27:12
----
Aha, man aptinka
2006 m. balandžio 6 d. 18:19:29
2006 m. balandžio 6 d. 18:18:41
Man asmeniskai skirtumas matosi. Taip as juos egrbiu, nes jie moka groti ir tai daro gyvai. Ir gal net dabar aptys raso dainas. Ka as zinau.Jokingiausi tai man tie ju visi pasisakymai "ale paziurekit, koki mes Pankai!" Gal jie ir nelindo i ta subine. Taip, tiesiogine prasme tikrai ne. Koks man skirtumas. Labiausiai tai mane atstumia nuo ju tai visi ju klausytojai - skeitparko auditorija.
Gal tie Green Day ir grojo kazkada ka nors panasaus, taciau reikia pripazinti, kad slove daro savo.
2006 m. balandžio 6 d. 17:43:06
Kas jau kas bet green day niekad gyvenime niekam nelindo i subine ...
Jeigu ju klausytis pradejo daugiau zmoniu nei klausesi pries pora metu tai nereiskia kad jie lenda visiem i subines, o kaip tik atvirksciai- tie kas ju klauso ir lenda ;] Man asmeniskai nera jokio skirtumo nuo Green day 90'grojusiu underground'e ir dabar...grojanciu visam pasauliui...
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. balandžio 6 d. 17:33:46
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. balandžio 6 d. 17:31:45
o iš esmės tas kūrtinys būtų giriamas vien dėl to kad jis yra UNDERGROUND.
taip sakytu zmoniu mases. kiekvienas atskirai galbut taip nemano. bet mes nezinom, ka mano kikevienas atskirai.
turiu pasiulyma, kurie visus populiarius atlikejus vadina POPsistais noredami juos sulyginti su mazdaug Britney ar panasiai. pabandykit britney ar madonnos muzikos pavadinima sulyginti ne su ziodziu "populiarus" (nors tai ir reiskia), o su "lolly pop". panasiau, ka? ir manau, kad populiarios grupes nereiketu vadinti popsistais (tai galioja daugumai grupiu), jei ju muzika neprimena saldaus avietinio ciulpinuko.
ir po velniais, underground'a nuo visos komercijos (kad ir kokia komerija bebutu pats underground'as) skiria dainu zodziai ir tai, ka jie nori pasakyti.
galutinis komentaras nesupratusiems viso nerislaus stuff'o: underground'as, mano manymu, yra ne tos grupes , kurios yra nezinomos, o tos, kurios yra kitokios. nesvarbu, kokios populiarios jos bebutu,
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. balandžio 6 d. 17:30:28
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. balandžio 6 d. 17:23:25
Klausausi ką atrandu, netyčia dažniausiai. O kadangi nemėgstu per daug įsijausti į aplinkinių gyvenimus, tai nelabai ir žinau, ar tarp žmonių tai populiaru.
Tik kiek pamenu Žaliadieniai, The Rasmus gana populiarūs, ar ne? Ne, jų neklausau.
2006 m. balandžio 6 d. 17:12:43
aj dar apie Green Day. mane nuo ju muzikos atmuse butent tas ju perdetas populiarumas. kol nebuvo tokie vos ne dievaj, tai klausiau, o db, kai ant kiekvieno kampo tik ir girdi 'Green Day', 'Green Day jega', 'Kokie jie grazus' ir pan, tai net nebeidomu kazkaip. ir aciu kerzuj.
Man buvo taip pat su viena grupe The Distillers. Klausiausi ju nuo pirmu ju albumu, o dabar kai jie tapo visiems zinomi, nebe taip idomu. I
Ir net ne kerzui nedekokime.
2006 m. balandžio 6 d. 17:11:36
O as tikrai taip nemanau. Tuo "Underground'u" domiuosiu daug metu ir radau tokias grupes, kuriu isgaunamas garsas man daug mielesnis uz Mansono Green Day The Rasmus. Nzn gal ir tame "Pop' pasaulyje daug geros muzikos yra. Bet tuo metu, kai pradejau dometis rimtesne muzika nei 2 stulpeliai po 4 eilutes ir priedainis, tokios muzikos pamatyti per Tv ar isgirsti per radija nebuvo imanoma. Dabar zmones gal jau patapo tolerantiskesni ir muzika ivairesne bei idomesne. Dabar man gerai kaip yra.
Tarkim yra tokie atlikėjai kaip HIM, Marilyn Manson, The Rasmus, Green Day , , visi tik ir pradeda koki jie popsinininka...
O buti sulindus beveik visam pasauliui i subine tai jau labai punk ?
2006 m. balandžio 6 d. 17:09:22
Zinoma
O ta underground taip kelia ir zmones atitinkami.Kur nori kokiems vyresniems draugams itikt,ar siaip..kieti pasirodyt
2006 m. balandžio 6 d. 17:02:20
aj dar apie Green Day. mane nuo ju muzikos atmuse butent tas ju perdetas populiarumas. kol nebuvo tokie vos ne dievaj, tai klausiau, o db, kai ant kiekvieno kampo tik ir girdi 'Green Day', 'Green Day jega', 'Kokie jie grazus' ir pan, tai net nebeidomu kazkaip. ir aciu kerzuj.
nawa, ,būtent apie ką aš ir kalbu
eqliux >>> ten tos grupės tebuvo pavyzdys, lygiai taip galėjau paimti aš ir tuos pačius LP, kokius nors Korn ir tt. bet ačiū už numonę apie jas ;>
Akupunkturadusk >>> UNDERGROUNDU užsiima muzikantai - prastai grojantys muzikos instrumentais, su prasta įrašymo technika (na, juk topinio kūrinio prastai grodamas, nesukursi), POPuliariąja muzika užsiima muzikantai - kurie pagal grojimą gali lygintis su Listais, Šopenais, Paganiniais, Hendriksais, Klaptonais ir kitais vegetarais, o jų įrašymo technika verta Ohoho!!! ir stambesnių paaikčiojimų.
mm .ne taip supratai. Yra Undergrounde tikrai gerų muzikantų ir dainininkų, bet ten dar daugiau tokių kuriems iki geros muzikos kūrimo dar toli toli. Bet jie vistiek būna iškeliami aukščiau vien dėl to kad jie underground
2006 m. balandžio 6 d. 11:04:54
2006 m. balandžio 6 d. 11:00:13
kadangi didzioji dalis mano klausomos muzikos yra senesne uz mane pacia, tai, savaime suprantama, klausau daugiausia to, kas tajs lajkas buvo populiaru. visgi sunku butu susrasti dabar kokia tikrai gera 70-uju/80uju underground grupe. kodel? na del informacijos stygiaus zinoma ir del to fakto, kad tajs lajkajs demesio vertos grupes sulaukdavo pelnyto populiarumo. ir visaj buvo nesvarbu ar tu groji del pinigu ar del pacios muzikos. jej grojaj muzika, kuri patinka zmonems, tave pastebes, tu islejsi albuma ir galesi koncertuot tol, kol i koncertus nebeprisirinks zmoniu arba kol kuris nors is tavo grupes nariu nenusizudys ar nemirs nuo perdozavimo. bet cia offtopic.
esme tame, kad as underground'e grupiu neieskau. as kitaip gaudau muzika. pwz - Guns n' Roses. pasidomekit ju istorija, tai ojoj kiek grupiu prisizvejosit. [Slash's Snakepit, Izzy Stradlin, Loaded, Neurotic Otsiders, Gilby Clarke, Matt Sorum, Velvet Revolver, 10 Minute Warning, Duff McKagan] wa jau 15 albumu kaip minimum
net pamirsau apie ka tema kol rasiau. aj zodziu. aciu uz demesi. peace .V..
2006 m. balandžio 6 d. 03:23:25
Prisimenu vieną istoriją iš senų 1988-ųjų metų, kai dar į Lietuvą (kas svarbiausia - VELTUI) atvažiuodavo tokios grupės kaip Sugarcubes (pirmoji BJORK grupė, tarp kitko), Vaseline Joystick (viena iš įdomiausių to laiko vokiečių grupių), Pop Will Eat Itself (anglai iš Birmingemo) ir SONIC YOUTH (šituos tai turėtum žinot). Ir čia ne kokie scenos senukai kaip Smokie ar Nazareth, o tikrai einanti undergruondinė prekė tada Vakaruose. Tai vienas tuometinis pop muzikos kritikas (savo laiku jis vesdavo laidą "Estrados orbitoje") pasakė garsią frazę apie Sonikus, kad tokio roko Lietuvai nereikia. Suprantu, kad toks gitarinis noizas, kurį sugeba išgauti Thurstonas ir Lee - ne kiekvieno Cepelinijos gyventojo ausims. Bet yra vienas dalykiuks, kurio matau, neperpratai - tokiems nuzikantams nepadeda ir jiems nedirba jokie topinių gabalų kompozitoriai, drabužių dizaineriai, reklamos meistrai, kirpėjai, batsiuviai, šukuosenų meistrai, drabužių siuvėjai ir t.t. ir kiti monstrai iš radijo stočių. Jie nedaro pinigo iš savo muzikos ir todėl aniems godziloms nusispjaut į visą tą, vadinkim tai undergraundu, savitumą. Nors iš kitos pusės žvelgiant, visas tas skirstymas į POP ir UNDER yra labai sąlyginis ir sugalvotas kritikų. Man toks skirstymas - nieko vertas. Pasauly daug savito mastymo žmonių, kurie daro ir groja tai kas jiems patinka ir jie daro tik jiems vieniems suprantamu būdu
Beje, juk visas tas rokas ir prasidėjo nuo undergraundo - ir pirmi Bitlų instrumentai, kiek pamenu, buvo bulvių tarkos ir skalbimo lentos