Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką renkatės - underground muzika ar tai kas žinoma ir populiaru?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Oraily
2006 m. balandžio 6 d. 01:02:49
daugiau tenka paklausyt tai kas zinoma.. neesu uzkietejes melomanas ir nesiknisu i undergrounda ieskot nauju skambesiu... tiesiog tenkinuos ka turiu ir karts nuo karto kas nors seno ir uzmirsto pasidaro nauja ir visai idomu...

2006 m. balandžio 5 d. 23:34:06
O aš kaip tik dėl to fakto nesutinku, Green Day man iš paties pirmo paklausymo nepatiko. Prieš kokius trejus ketverius metus parsitysiau jų albumą Shenanigans (jei taip rašoma), mat kažkur buvau kažką girdėjus apie Green Day ir nusprendžiau susipažint su tuo, ką gi jie groja Perklausiau ir nunešiau atgal. Dar gi buvo čia kilęs ažiotažas baisinis dėl jų naujausiojo albumo, sakau, GAL visgi ausys mano pasikeitė, pamėginti reikia.....Perklausiau ir ištryniau, ne man šita grupė, nesvarbu, žino ją visas pasaulis ar penki žmonės už Atlanto.

Na, taip, jau senokai pastebėta ta tendencija varyti ant kiekvienos grupės, turinčios daugiau nei 20 gerbėjų, bet juk mes visi norim būt geručiai, ar ne?

Ai, Marilyn Manson. Kiek pamenu, man visada [visada čia reiškia laiką nuo tada, kai jį išgirdau, o ne absoliutųjį kokį tai laiką, žinoma ) patiko jų "Mechanical Animals", geras buvo albumas, pasiilgstu dar jo kartais (paskolinau cdr vienam draugeliui, o po kiek laiko pasakiau "ai, turėk, jis tavo", man dažnai taip nutinka)

The Rasmus mane pykina, labai atsiprašau, bet tikrai. Gal, jei jų dainas atliktų kitos grupės (su kitais instrumentais, kitais stiliais, kitais vokalais, viskuo kitaip), gal ir tikrai pasakyčiau tą "O TAIP, JIE PASISTENGĖ, PUIKUS KŪRINYS". Hopeless, šiuo atveju, manau, pamiršai ne tik grupės įvaizdžio ir pavadinimo faktą, bet ir patį stilių, kuris gali ir nepatikti. Kas iš to, kad Pat Metheny kietas, jei manęs jo muzika neveža tiek, kad vadinčiau jį vienu iš savo fave?

Kai man buvo 14, buvau didžiulė HIM fanė, dabar jų diskai dūlėja sau mano lentynoje. Turbūt todėl, kad kažkoks dėdė pasakė, jog HIM yra tik mažoms mergaitėms, o aš juk taip norėjau būti didelė? Ne, nors man Ville balsas iki šiol yra vienas gražiausių vyriškų balsų, bet, atsiprašau, visos dainos panašios vienos į kitas. Galų gale, gėdyčiausi - palaikyčiau įvaizdį, jei tik toks yra, ir nerašyčiau tų albumų į savo diskografiją.

Bet vis dėlto turiu įmesti daržą ir į savo akmenį (). Kažkodėl turiu šiokią tokią nuojautą iš to, ką teko girdėti, jog nuo Linkin Park manęs tikrai nepykintų (tiesą sakant, nuo P.O.D., Adema ir apskritai daugelio nu-metal grupių, kurias teko išgirsti mane tikrai pykina, nemėgstu to stiliaus skambesio apskritai, nesiimsiu aiškinti, kodėl, ir taip jau išsiplėčiau kaip nžn kas), bet kažkodėl neparsisiunčiu nei vieno jų albumo Va gal gal gal čia ir yra tai, į ką bakstelėjai?

Underground...kad neklausau per daug aš to underground, tik Atika patinka dėl lyrikos, nors muzika ir neypatinga. Ai, D.R yra vienas toks, sakyčiau, dainuojamosios poezijos, turbūt, veikėjas, internete susišaudžiau: va ten tai , rekomenduoju kaip nežinau ką, galėsiu duot linką, jei kam bus įdomu, nors čia ir ne vieta

O ten kokia Turboreanimacija tai ką aš žn, tragedija ausims, bet gal yra kam ir patinka?
----

Beje, po tendencijos dergti populiarius atlikėjus ir tuos, kurie jų klauso, pastebėjau smarkia progresija augančią tendenciją dergti tuos, kurie dergia populiarius atlikėjus ir jų neklauso, nesvarbu, dėl ausų ar dėl įvaizdžio
Nothin' personal, bet įdomu, kokia tendencija išplauks iš šios

2006 m. balandžio 5 d. 23:21:23
Šiek tiek to, šiek tiek ano... Nežinau, nesirenku muzikos pagal šį kriterijų.

2006 m. balandžio 5 d. 23:00:43
Del sito FAKTO pilnai sutinku

"Tarkim yra tokie atlikėjai kaip HIM, Marilyn Manson, The Rasmus, Green Day , , visi tik ir pradeda koki jie popsinininkai ir tt. Bet jeigu tokią pačią dainą sukurtų ir įrašytų kokias nors underground grupė garantuoju visi iškart sakytų O TAIP, JIE PASISTENGĖ, PUIKUS KŪRINYS;., o iš esmės tas kūrtinys būtų giriamas vien dėl to kad jis yra UNDERGROUND.".

Atsakyti

2006 m. balandžio 5 d. 22:57:24
Temos pavadinimas ne itin vykęs, tad esmę išdėstysiu čia :
Daugelis žmonių varo ant visos populiariosios muzikos kad jie visi komercistai, apsimetėliai ir tt., ir mždg renkasi klausyt tą visą UNDERGROUND'ą,
..
Dabar pasvarstykim: Underground (nepatinka man šitas terminas bet kitas į galvą neateina) muzika kuriama ne dėl pardavimų, ne dėl populiarumo, ji būna tiesiog nuoširdi. Čia pagrindiniai pliusai., , bet pažvelkim minusus - dauguma tų kūrinių būna įrašyti tikrai prastai, grupės dažnai turi po kelis savo kaip ir HITUS o likę kūriniai dažnai būna kartojimas to pačio per tą patį. Beto Underground grupe tapti yra nesunku: susirenki draugų grupę kurie bent šiek tiek moka muzikuoti, gauni instrumentus ir viskas - tereikia šiek tiek kūrybos ir tu jau mždg muzikos grupė. Bet dėl tokių grupių kuriamos muzikos kokybės ir narių profesionalumo galima daug ginčytis.

O štai, visas tas populiarusi rockas (nes čia esmė apie Rock'o grupes yra) tų minusų neturi. Atlikimas, įrašų kokybė, dainų išbaigtumas - viskas yra tikrai aukštesniame lygyje. Bet jų tiesiog to neklausote (arba kitiem įrodinėjate kad neklausote) nes tai mždg POPuliaru, tai jau neįdomu, neišskirtina ir tt. Bet juk ausiai mielesnė manau yra būtent TOKIA muzika? ar ne?

dar.
Tarkim yra tokie atlikėjai kaip HIM, Marilyn Manson, The Rasmus, Green Day , , visi tik ir pradeda koki jie popsinininkai ir tt. Bet jeigu tokią pačią dainą sukurtų ir įrašytų kokias nors underground grupė garantuoju visi iškart sakytų O TAIP, JIE PASISTENGĖ, PUIKUS KŪRINYS;., o iš esmės tas kūrtinys būtų giriamas vien dėl to kad jis yra UNDERGROUND.
.
aš asmeniškai klausau ir tokios ir tokios muzikos, bet dažnas tas Underground muzikos iškėlimas aukščiau man kartais yra nesuprantamas.

Tikiuosi visko esmę supratot

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Milanno Milanno
5,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
22:00 - 4Blackberry
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 140
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 84306