|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ką renkatės - underground muzika ar tai kas žinoma ir populiaru?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. balandžio 6 d. 01:02:49
2006 m. balandžio 5 d. 23:34:06
Na, taip, jau senokai pastebėta ta tendencija varyti ant kiekvienos grupės, turinčios daugiau nei 20 gerbėjų, bet juk mes visi norim būt geručiai, ar ne?
Ai, Marilyn Manson. Kiek pamenu, man visada [visada čia reiškia laiką nuo tada, kai jį išgirdau, o ne absoliutųjį kokį tai laiką, žinoma
The Rasmus mane pykina, labai atsiprašau, bet tikrai. Gal, jei jų dainas atliktų kitos grupės (su kitais instrumentais, kitais stiliais, kitais vokalais, viskuo kitaip), gal ir tikrai pasakyčiau tą "O TAIP, JIE PASISTENGĖ, PUIKUS KŪRINYS". Hopeless, šiuo atveju, manau, pamiršai ne tik grupės įvaizdžio ir pavadinimo faktą, bet ir patį stilių, kuris gali ir nepatikti. Kas iš to, kad Pat Metheny kietas, jei manęs jo muzika neveža tiek, kad vadinčiau jį vienu iš savo fave?
Kai man buvo 14, buvau didžiulė HIM fanė, dabar jų diskai dūlėja sau mano lentynoje. Turbūt todėl, kad kažkoks dėdė pasakė, jog HIM yra tik mažoms mergaitėms, o aš juk taip norėjau būti didelė?
Bet vis dėlto turiu įmesti daržą ir į savo akmenį (
Underground...kad neklausau per daug aš to underground, tik Atika patinka dėl lyrikos, nors muzika ir neypatinga. Ai, D.R yra vienas toks, sakyčiau, dainuojamosios poezijos, turbūt, veikėjas, internete susišaudžiau: va ten tai
O ten kokia Turboreanimacija tai ką aš žn, tragedija ausims, bet gal yra kam ir patinka?
----
Beje, po tendencijos dergti populiarius atlikėjus ir tuos, kurie jų klauso, pastebėjau smarkia progresija augančią tendenciją dergti tuos, kurie dergia populiarius atlikėjus ir jų neklauso, nesvarbu, dėl ausų ar dėl įvaizdžio
Nothin' personal, bet įdomu, kokia tendencija išplauks iš šios
2006 m. balandžio 5 d. 23:21:23
2006 m. balandžio 5 d. 23:00:43
"Tarkim yra tokie atlikėjai kaip HIM, Marilyn Manson, The Rasmus, Green Day , , visi tik ir pradeda koki jie popsinininkai ir tt. Bet jeigu tokią pačią dainą sukurtų ir įrašytų kokias nors underground grupė garantuoju visi iškart sakytų O TAIP, JIE PASISTENGĖ, PUIKUS KŪRINYS;., o iš esmės tas kūrtinys būtų giriamas vien dėl to kad jis yra UNDERGROUND.".
2006 m. balandžio 5 d. 22:57:24
Daugelis žmonių varo ant visos populiariosios muzikos kad jie visi komercistai, apsimetėliai ir tt., ir mždg renkasi klausyt tą visą UNDERGROUND'ą,
..
Dabar pasvarstykim: Underground (nepatinka man šitas terminas bet kitas į galvą neateina) muzika kuriama ne dėl pardavimų, ne dėl populiarumo, ji būna tiesiog nuoširdi. Čia pagrindiniai pliusai., , bet pažvelkim minusus - dauguma tų kūrinių būna įrašyti tikrai prastai, grupės dažnai turi po kelis savo kaip ir HITUS o likę kūriniai dažnai būna kartojimas to pačio per tą patį. Beto Underground grupe tapti yra nesunku: susirenki draugų grupę kurie bent šiek tiek moka muzikuoti, gauni instrumentus ir viskas - tereikia šiek tiek kūrybos ir tu jau mždg muzikos grupė. Bet dėl tokių grupių kuriamos muzikos kokybės ir narių profesionalumo galima daug ginčytis.
O štai, visas tas populiarusi rockas (nes čia esmė apie Rock'o grupes yra) tų minusų neturi. Atlikimas, įrašų kokybė, dainų išbaigtumas - viskas yra tikrai aukštesniame lygyje. Bet jų tiesiog to neklausote (arba kitiem įrodinėjate kad neklausote) nes tai mždg POPuliaru, tai jau neįdomu, neišskirtina ir tt. Bet juk ausiai mielesnė manau yra būtent TOKIA muzika? ar ne?
dar.
Tarkim yra tokie atlikėjai kaip HIM, Marilyn Manson, The Rasmus, Green Day , , visi tik ir pradeda koki jie popsinininkai ir tt. Bet jeigu tokią pačią dainą sukurtų ir įrašytų kokias nors underground grupė garantuoju visi iškart sakytų O TAIP, JIE PASISTENGĖ, PUIKUS KŪRINYS;., o iš esmės tas kūrtinys būtų giriamas vien dėl to kad jis yra UNDERGROUND.
.
aš asmeniškai klausau ir tokios ir tokios muzikos, bet dažnas tas Underground muzikos iškėlimas aukščiau man kartais yra nesuprantamas.
Tikiuosi visko esmę supratot