bodyshake rašė: Nu pawarykit, jau senai paie jus nieko nebuvo girdeti. Tiesa, geriau jusu visai negirdeti..
i kokias pievas tu nusvaigai?
siela yra viena is nedaugelio grupiu,kuiroms jauciu sioke tokia pagarba uz kuriama muzika
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2006 m. balandžio 11 d. 11:38:26
;]]]]]]]]]]]]
2006 m. balandžio 9 d. 17:55:40
2006 m. balandžio 9 d. 11:19:33
2006 m. balandžio 8 d. 23:21:01
2006 m. balandžio 8 d. 21:52:55
Nu pawarykit, jau senai paie jus nieko nebuvo girdeti. Tiesa, geriau jusu visai negirdeti..
siela yra viena is nedaugelio grupiu,kuiroms jauciu sioke tokia pagarba uz kuriama muzika
pokshtauju
2006 m. balandžio 7 d. 20:41:21
Nu pawarykit, jau senai paie jus nieko nebuvo girdeti. Tiesa, geriau jusu visai negirdeti..
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. balandžio 7 d. 18:11:40
2006 m. balandžio 6 d. 18:07:18
2006 m. balandžio 6 d. 18:06:02
2006 m. balandžio 6 d. 13:28:31
2006 m. balandžio 6 d. 10:36:30