Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie gėjus ir lesbietes?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 56789101112131415 ... 23
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Darkshines
2008 m. birželio 19 d. 21:03:09
Homoseksualai man kažkas nesuprantamo, bet žmonės kaip žmonės, nuo kitų juk nesiskiria, ir ne dirba blogiau, nekalba blogiau, todėl man visai nusispjauti.

Labai homofobų nemėgstu, va šiti žmonės idiotai.

Atsakyti
geriam_alu (Užblokuotas)
2008 m. birželio 19 d. 21:01:44
Lesbės tai netrukdo, bet gėjus tai iššaudyt...

Atsakyti
ep
2008 m. birželio 19 d. 20:59:48
lietusryte rašė:
Lesbietės valdo...

https://ipicture.ru/uploads/080619/3402/thumbs/kcUSnbTbyv.jpg

2008 m. birželio 3 d. 17:49:04
Lesbietės valdo...gaila,kad niekad negalėsiu patirti tai ką,patiria lesbietė mylėdamasi su kita lesbiete...[nebent kai numirsiu,gal pasiversiu į ją,danguje]

Atsakyti
[rockgirl]
2008 m. birželio 3 d. 13:10:44
pedofilus, zoofilus- galune -ilus, taciau: homoseksualus, heteroseksualus- galunes -alus, tad tai net is sitos puses nieko bendro neturi.
Ivairiausio plauko tvirkintojai buna psichiskai nesveiki zmones arba heteroseksualai(tai jau krastutinis palyginimas, bet ir kalbedami apie homoseksualus, naudojames tik krastutiniais atvejais..)..
Kazkaip tai, net nesulyginama.

Atsakyti
Goa
2008 m. birželio 3 d. 12:43:23
mhm.. suprantat, pedofilai pazeidzia vaiku teises, todel tai yra neleistina, o homoseksualumas nepazeidzia jokiu asmens teisiu.. santykiai tarp dvieju tos pacios lyties zmoniu buna gristi aistra or whatever ir jie abu samoningai supranta ka daro.

2008 m. birželio 3 d. 12:22:40
Tai išvis pradėkim toleruoti visus pedofilus, zoofilus ir kitus -ilus. Gi mes tolerantiška visuomenė. Pzdc. Tolerancija irgi turi turėti proto ribas.

2008 m. birželio 3 d. 10:00:35
lietusryte rašė:
Lezbietės - pernelyg gražu, Gėjai - per daug šlykštu...

Tobula mintis Beje paziurekit filma "Shortbus" ... Pirmas sio filmo 10 minuciu buvau istiktas shoko...po to pripratau po truputi.

Atsakyti
Goa
2008 m. birželio 3 d. 00:31:38
Oh gosh.. Tai kad pradeda nuo seimos deinstitucionalizacijos dar nereiskia, kad homoseksualumas yra viso ko kalciausias. Jis atsirado kartu su moteru judejimais, siekiant issilaisvinti is vyru priespaudos, o buriantis mazesnem engiamom grupem y bendra darini yra daug lengviau pasiekti savu tikslu. Toks seimos suirimas gana stipriai itakotas moters padeties kaitos, jos iejimas i darbo rinka ir sugebejimas save islaikyt salygojo materialine nepriklausomybe, kai jos pacios sugeba save islaikyti, joms nereikia nuolatos kesti vyru priespaudos, patiriamos prievartos ir pan. Seksualini laisvuma galima sieti su kontraceptikos atsiradimu. Tuomet seksualumas atsiskyre nuo reprodukcijos ir moteris tapo laisva nuo baimes pastoti. Galejo megautis intymiu santykiu teikiamu malonumu taip pat kaip ir vyrai. Todel visuomene tavo nuostata ir "numoralejo". O as teigciau, tiesiog ji tapo postmoderni, kur santykiai remiasi emancipaciniais principais.
Kinsey tyrimas, pirmasis, kuris nustate, kad zmones yra tureja homoseksualios praktikos ir po sio tyrimo buvo pradeta steigti ivairias bendruomenes, barus, organizacijas homoseksualams suburti.
Tavo poziuris yra labai tradicinis. Kas pasake, kad heteroseksualumas yra normalu? Kur parasyta? Kokie turimai buvo atlikti bandant yrodyti si fakta? As galiu taip pat pradeti kvescionuoti si klausima, kaip ir homoseksualumo. Beje, senoves graikijoje buvo praktikuojami vyru tarpusavio santykiai, kurie net laikyti priviligijuotais, kaip vienu vyru dominavimo irodymas pries kitus vyrus.

2008 m. gegužės 30 d. 10:19:37
Goa, aš perskaičiau tavo tą straipsnį. perskaičiau nes visuomet išsiklausau į kitą poziciją nes žinau kad galiu klysti. Ir tas straipsnis dar labiau sustiprino mano įsitikinimus. Žiūrėk nuo ko iš karto pradeda: "Vykstant šeimos transformacijai mūsų visuomenėje jau nieko nestebina tokie šeimų tipai kaip bevaikės šeimos, vienišos motinos ar tėvai ir nesusituokusios poros."

Šios žodžius galima prilyginti - "Demoralizavę visuomenę ir sugriovę šeimas, ...". Ir tada jie pradeda kalbėti apie savo teises. Būtent tą aš ir sakiau. T.y. esminis pagrindas (visuomenės demoralizavimas) ant kurio vėliau statomas jų visos teisės - kadangi visuomenė jau yra bloga tai mes galime ateiti į ją nes palyginus esame tokie pat blogi, o t.y. šiandieną blogumas yra pateisinamas ir nebetampa blogumu.
Apskritai kaip homoseksualai teisina įvaikinimą? Visur teisina tuo, kad normalios poros dažnai netinkamai elgiasi su savo vaikais. o homoseksualai ir yra suinteresuoti tuo normalių porų netinkamu elgesiu(šeimų griovimu). Vėl: "jei jau visuomenė bloga tai kodėl mums negalima?". t.y. vėl blogis pateisinamas ir tampa neblogiu.
+ jie naudoja labai daug implikacijų ir ant paprasto ginčityno teiginio pristato daug teorijų ir visi turi jom tikėt. o ką jeigu jų tas teiginys klaidingas? kaip buvo su "Kinsey Reports".
Rašo: tokia ir tokia apklausa parodė tą ir tą. Aš netikiu. "padarytas tyrimas ir parodyta, kad nacizmas gydo visuomenę". tuos tyrimus apie homoseksualizmą daro gan siauros ir suinteresuotos grupės.

"paaiškėjo, kad homoseksualūs tėvai gali turėti netgi teigiamos įtakos"

taigi, visi kurie esate normalūs esate prastesni tapkit pedikais!

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 29 d. 23:56:16
Goa, tas straipsnis yra "KINSEY'S FRAUD AND ITS CONSEQUENCES FOR SOCIETY"

t.y. ŠIANDIENOS society.

Atsakyti
Goa
2008 m. gegužės 29 d. 23:21:20
ep rašė:
Goa rašė:
ep rašė:
Goa rašė:
ep rašė:
ko toliau to labiau tolerantiskas istikruju tai labai tolerantiskas

turbut sis forumas ikvepe?

ne forumas

oj, forume issakyti argumentai
Ne, tai jau papasakok apie toki "atsivertima"?

forume jus cia daugumoj pilstos is tuscio i kiaura, man tai jokios itakos neturi, neskaitau, vanduo

nieko nepasakosiu

Taigi, ironiski as cia

2008 m. gegužės 29 d. 23:12:36
Lezbietės - pernelyg gražu, Gėjai - per daug šlykštu...

Atsakyti
ep
2008 m. gegužės 29 d. 22:50:33
Goa rašė:
ep rašė:
Goa rašė:
ep rašė:

ne forumas

forume jus cia daugumoj pilstos is tuscio i kiaura, man tai jokios itakos neturi, neskaitau, vanduo

nieko nepasakosiu

2008 m. gegužės 29 d. 22:43:32
ep rašė:
Goa rašė:
ep rašė:

ne forumas

2008 m. gegužės 29 d. 22:42:39
xdm rašė:
https://www.ewtn.com/library/ISSUE S/KINSEY.TXT

va kokie buvo vieni iš įtakingiausių tyrimų apie homoseksualizmą. FRAUD!

na aš prirašiau teorijų apie demoralizavimą, o jūs neparašėte absolučiai nieko kad pagrįstumėte savus "stereotipus" apie homoseksualizmą

neturiu laiko skaitynet kazkokiu pirmapradziu atradimu, kurie siuolaikineje visuomeneje nebepritaikomi, jau verciau einu egzui ruostis.
Na ir ka, kad prirasei? tai tavo nuomone, as tureciau grist stereotipus apie homoseksualuma? As kaip tik pries juos ar pries visokius kitokius stereotipus. https://www.gayline.lt/straipsnis-jankaus kaite1.php labai megsti nuorodas, tai pasiskaitynek sioj nuorodoj straipsnius.

2008 m. gegužės 29 d. 22:33:31
Goa rašė:
ep rašė:

ne forumas

2008 m. gegužės 29 d. 22:32:36
xdm rašė:
TakeYourTime, yra ir Europoj šalių kur abortai yra draudžiami bet su tavo minėtomis (išprievartavimai ir pan.) išimtimis. aš tam iš dalies pritariu.
https://upload.wikimedia.org/wiki...tionL awsMap.png

Puikūs pavyzdžiai Airija ir Lenkija.Esi bendravęs su tom moterim? man teko. Pasidomėk statistika kiek Lenkijoj nelegalių abortų padaroma. Iš Airijos pilnais autobusais moterys gabenamos i UK, kad daryt abortą.
Juolab įrodyti išprievartavimą nėra taip paprasta. Ypač jei nėra aiškių smurto pėdsakų.
+ mano minėtos lenkės moters pvz. Tik bijau suklyst ar ji visiškai apako, ar dalinai.

xdm rašė:
+ jei pažvelgus iš kur atsiranda abortų poreikis? dažniausiai prievartavimus daro nedarnių šeimų, vaikystėj patyrę patys smurtą žmonės. iš kur randasi nedarnios šeimos? iš moralės nebūvimo iš šeimos griovimo. kas griauna šeimą jau sakiau. pažiūrėk į statistinį amerikietį - bus išsituokęs arba turintis 2, 3 žmoną. tokį gyvenimo būda ir TV rodo.

Tai reikia iš pagrindų naikint PROBLEMĄ, o ne PASEKMĘ.
Taip, aš sutinku jog TV smarkiai griauna žmogaus pasaulio suvokimą, taip žmonės vegetuoja kaip daržovės ir taip tai nėra normalu. Būtent tai reikia taisyt, o ne uždraust kažką ir apsimesti jog viskas gerai.

xdm rašė:
p.s. pasižiūrėkite kaip su homoseksualizmu (Death penalty!) ir abortais elgiasi europą okupuojantis islamas.

Ir tu manai, jog tai normalu? Aš ne.

Konkrečiai dėl abortų. Aš nesitikiu, jog tu suprasi. Nes, na kad ir kaip tai skambėtų, ne vyrui apie tai kalbėt. Tu niekada nepakliūsi į tokią situaciją. Į šitą reikalą žiūri tik iš teorinės pusės.

Atsakyti
TakeYourTime
2008 m. gegužės 29 d. 22:32:11
xdm rašė:
TakeYourTime, yra ir Europoj šalių kur abortai yra draudžiami bet su tavo minėtomis (išprievartavimai ir pan.) išimtimis. aš tam iš dalies pritariu.
https://upload.wikimedia.org/wiki...tionL awsMap.png

+ jei pažvelgus iš kur atsiranda abortų poreikis? dažniausiai prievartavimus daro nedarnių šeimų, vaikystėj patyrę patys smurtą žmonės. iš kur randasi nedarnios šeimos? iš moralės nebūvimo iš šeimos griovimo. kas griauna šeimą jau sakiau. pažiūrėk į statistinį amerikietį - bus išsituokęs arba turintis 2, 3 žmoną. tokį gyvenimo būda ir TV rodo.

p.s. pasižiūrėkite kaip su homoseksualizmu (Death penalty!) ir abortais elgiasi europą okupuojantis islamas.

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 29 d. 22:32:06
https://www.ewtn.com/library/ISSUES/KINSE Y.TXT

va kokie buvo vieni iš įtakingiausių tyrimų apie homoseksualizmą. FRAUD!

na aš prirašiau teorijų apie demoralizavimą, o jūs neparašėte absolučiai nieko kad pagrįstumėte savus "stereotipus" apie homoseksualizmą

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 56789101112131415 ... 23
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Marijonas Mikutavičius Marijonas Mikutavičius
9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2560
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 69912