ko jūs tokie paviršutiniški. pamąstykit kodėl gėjai yra, o lesbietės nėra tarp GYVULIŲ. iškur atsiranda pedofilų norai, gėjų ir lesbiečių norai. iš kokios prigimties. ir kuo žmogus skiriasi nuo gyvulio. ir viskas pasidarys aišku kur mes einam sakydami "progresuojam geresnės visuomenės link".
Tai niekas ir neteigia, kad tai nėra nukrypimas. Tačiau ankstesnis pasisakymas teigia, kad homoseksualizmas išimtinai yra reiškinys prieš gamtą, tačiau pamirštama, kad jis aptinkamas ir pačioje gamtoje.
Xpo rašė: Beje, gamtoje homoseksualizmas irgi žinomas reiškinys.
Jei homoseksualūs santykiai tarp gyvūnų nebūtų gamtos klaida, nemanai, kad tokiu atveju jie galėtų susilaukti palikuonių? Jei jau negali, tai.. hm.. gal ne veltui?
Jų egzistavimas nereiškia, kad tai nėra nukrypimas nuo normos.
apskritai, ką čia daugelis vapaliojate..homoseksualizmas yra iškrypimas bet kokiu atveju. kaip galima atiduoti vaiką iškrypėliams į rankas?? vaikas bręsdamas ir augdamas dviejų pedikų "šeimoje" (vos liežuvis apsiverčia pastarąjį žodį tariant) matys mamą Stasį ir tėtį Joną. Psichologiškai nužudys jį tiek aplinkiniai, tiek pats faktas..kitas variantas, pats supyderastės. reziume, tiek pirmu, tiek antru atveju tik labai neigiamos pasekmės. trūksta tolerancijos lietuvių galveje?? bent jau šiuo požiūrių esu labai patenkintas didžiąja mūsų visuomenės dalimi. visi tie "I wanna be gays' fiend" išvadintų idiotais buduliais be smegenų ir dar pridėtų epitetą laukinis..tačiau ar ne visi tie pidrylos "eina" prieš gamtos dėsnius??
mhm.. Na, esme NE ta, kad vaikas, uzauges homoseksualiojo seimoje, perims toj seimoj diegiamas vertybes ir tures truputeli kitoki suvokima apie partneryste, bet esme YRA ta, kad jam (tam vaikui) bus psichologiskai sunku. Augdamas tokioje seimoje jis patirs dideli spaudima is aplinkiniu del savo tevu pakraipos. Jis bus engiamas del tevu padeties ir jokia cia tolerancija nepades, nes visu zmoniu tu negali priversti buti tolerantiskiems homoseksualams dabar ar kada toli ateity. Abejoju ar kada tai taps norma. Ir tuo labiau, kuo daugiau gilinuos homoseksualiu zmoniu pasauli, tuo man vis stipriau atrodo, kad tai yra tik laikinas gyvenimo etapas, kai viskas daroma for fun. (ir nieko rimto) Gal mano aplinkoj tik taip, bet...
Ir įvaikinimas..Kodėl gi ne? Jei nuo to,kokioje šeimoje auga vaikas, priklauso jo pakraipa, taip kaip suprasti tą reiškinį,kai heteroseksualiose šeimose užauga homoseksualų? Taip taip ir tik taip Kitavertus, tolerancijos stoka mūsų visuomenėje keltų pavojų tiek netradicinei porelei, tiek vaikui Gal dar kiek ankstu būtų tai įteistinti
O santuoka irgi savaime suprantamas dalykas Kaip jos nori heteroseksualai, taip ir homoseksualai
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Beje antroj daly užsenietis(vakarų europos kažkuri kalba) pabrėžė, kad būtina apginti savas vertybes ir principus. Aš labiau stebėčiausi jeigu bent pusė dabartinių mūsų Lietuvos suagusių žmonių tvirtai gintų savas, jeigu, žinoma, tas vertybes turi
puikiausias pavyzdys apie rašytą gėjų diktaturą kaimyninėje Latvijoje. Pažiūrėkite kaip patys homoseksualai elgiasi ir atrodo. Tai nėra amoralu? Jūs to norit!?
Džiaukitės, kad Vilniuje to nebuvo!
Aš irgi skaičiau, kad „teoriškai vaikai turėtų užaugt normalūs“. Bet vis tiek esu įsitikinus, kad labai daug kas priklauso nuo šeimos - net ir pavyzdžiu paėmus „normalią“ šeimą - vaiko kultūra/požiūris į gyvenimą/vertybės/etc tiesiogiai priklausys nuo jo šeimos. Tai taip pat ir čia - jei savo aplinkoje pastoviai matysi dviejų vyrų (ar moterų) bei jų tokių pačių draugų santykius - didelė tikimybė, kad tai tau atrodys normaliu dalyku (bet kaip ir sakiau - išimčių gali būt visur).
Dėl santuokos - bažnyčioj galima ir nesituokt, nesituokia ir heteroseksualios poros, tad realiai tokių santykių įteisinimas turbūt yra valstybės, o ne bažnyčios reikalas. Nors santuokos poreikio homoseksualių žmonių tarpe iš vis nesuvokiu.: )
Yra straipsnių, kad tas ir anas profesorius ištyrė, kad tai nedaro jokios įtakos. Bet jūs patys puikiai žinot, kaip būna: "mokslininkai ištyrė, kad tai nekenkia sveikatai" poto "kiti mokslininkai ištyrė, kad tai labai kenkia sveikatai".
Aš esu linkęs tikėti, kad tai daro įtaką. Asmenybė formuojasi ir tam labai didelę įtaką daro terpė.
O santuoka nėra grynai bažnyčios reikalas ar tai tiesiog teisinis reikalas?
Dėl įsivaikinimo: gerai, tarkim - aplinkiniai tokią šeimą toleruoja. Bet kiek procentų, kad vyras, vaikystę praleidęs tarp dviejų „tėtukų“ (arba atitinkamai - moteris tarp „mamyčių“) bus normalus/i kalbant apie jų lytinę orientaciją? Homoseksualumas mano nuomone - dviejų suaugusių žmonių reikalas, o vaikas, „įmestas“ į tokią aplinką, jau bus priverstas prie jos taikytis (išimčių, žinoma, gali būti, bet netikiu, kad daug).
Netikiu, kad amerikoj ten taip viskas "šaunu", o koks jų mentalitetas mes žinom. Esmė, kad vienem įskiepita, kad juos reikia toleruoti, kitiems gi, kad tai blogai. Bet retas susimąsto kodėl jų reiktų neginti ar ginti. Taigi sakyti, kad kokie amerikiečiai ar olandai protingesni dėl to, kad toleruoja homoseksualus nėra teisinga.
Galų gale bažnyčia yra prieš juos ir tuo viskas pasakyta.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. vasario 5 d. 00:30:42
Lesbietems - taip!,pydarams - ne...
ko jūs tokie paviršutiniški. pamąstykit kodėl gėjai yra, o lesbietės nėra tarp GYVULIŲ. iškur atsiranda pedofilų norai, gėjų ir lesbiečių norai. iš kokios prigimties. ir kuo žmogus skiriasi nuo gyvulio. ir viskas pasidarys aišku kur mes einam sakydami "progresuojam geresnės visuomenės link".
2008 m. vasario 5 d. 00:13:31
2008 m. vasario 5 d. 00:12:36
2008 m. vasario 5 d. 00:12:36
2008 m. vasario 5 d. 00:11:09
2008 m. vasario 5 d. 00:07:43
Beje, gamtoje homoseksualizmas irgi žinomas reiškinys.
Jei homoseksualūs santykiai tarp gyvūnų nebūtų gamtos klaida, nemanai, kad tokiu atveju jie galėtų susilaukti palikuonių? Jei jau negali, tai.. hm.. gal ne veltui?
Jų egzistavimas nereiškia, kad tai nėra nukrypimas nuo normos.
2008 m. vasario 4 d. 23:19:12
Beje, gamtoje homoseksualizmas irgi žinomas reiškinys.
2008 m. vasario 4 d. 21:09:25
2008 m. vasario 4 d. 20:07:08
2008 m. vasario 4 d. 19:32:30
Ir įvaikinimas..Kodėl gi ne? Jei nuo to,kokioje šeimoje auga vaikas, priklauso jo pakraipa, taip kaip suprasti tą reiškinį,kai heteroseksualiose šeimose užauga homoseksualų? Taip taip ir tik taip
O santuoka irgi savaime suprantamas dalykas
2008 m. sausio 14 d. 02:02:07
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2007 m. birželio 13 d. 22:58:04
2007 m. birželio 13 d. 22:57:30
2007 m. birželio 13 d. 22:35:54
2007 m. birželio 13 d. 22:31:30
https://www.youtube.com/watch?v=WyprSpqVY Iw
puikiausias pavyzdys apie rašytą gėjų diktaturą kaimyninėje Latvijoje. Pažiūrėkite kaip patys homoseksualai elgiasi ir atrodo. Tai nėra amoralu? Jūs to norit!?
Džiaukitės, kad Vilniuje to nebuvo!
2007 m. birželio 12 d. 18:49:18
Dėl santuokos - bažnyčioj galima ir nesituokt, nesituokia ir heteroseksualios poros, tad realiai tokių santykių įteisinimas turbūt yra valstybės, o ne bažnyčios reikalas. Nors santuokos poreikio homoseksualių žmonių tarpe iš vis nesuvokiu.: )
2007 m. birželio 12 d. 18:16:41
Aš esu linkęs tikėti, kad tai daro įtaką. Asmenybė formuojasi ir tam labai didelę įtaką daro terpė.
O santuoka nėra grynai bažnyčios reikalas ar tai tiesiog teisinis reikalas?
2007 m. birželio 12 d. 18:16:26
2007 m. birželio 12 d. 18:03:02
2007 m. birželio 12 d. 17:47:47
Galų gale bažnyčia yra prieš juos ir tuo viskas pasakyta.
Aha, padiskutavom ir užteks