| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Beat It 2008Michael Jackson |
||||
| Sahja | Meilė ir lietusRondo |
||||
| malia | Life Is A RollercoasterRonan Keating |
||||
| 4Blackberry | SAULĖSUŽTEMIMASba. |
, Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2007 m. birželio 12 d. 17:35:08
2007 m. birželio 11 d. 12:50:57
Nzn. Tada kaip pasiekti to santuriųjų gėjų toleravimo? Manyčiau per pačio mentaliteto pasikeitimą. Jei jie taip neišsišokinės tai ir visuomenė ilgainiui į juos kitaip žiūrės. Nors aišku visad bus grupelė tokių kuriem vis blogai. Svarbiausia, kad didžiausia dalis visuomenės į ją nesiorentuotu. Na bet apie sąmoningą visuomenę kolkas tik pasvajot
---
kodėl aš nenorėčiau, kad mokytoja mokykloj dirbtų homoseksualus asmuo? Esminis dalykas, kad kaip jau minėjau padideda pedofilijos ar blogos įtakos darymo galimybė. Tuo aš rizikuoti nenoriu. Man geriau kaip yra. Ir daugumai geriau kaip yra nes dauguma normalūs ir už normalią šeimą. Tai kas čia blogo?
2007 m. birželio 11 d. 12:18:25
Dabar su jais yra kaip su rasizmu, tik pabandyk prisikabinti, apsauks zomgaus teisiu negerbimu ir prisiteis uz moraline, kda net ziobciosi
Pries kelis menesius, man darbe keitesi valdzia ir vyko sioks toks supazindinimas su nauju direktoriumi. Stovi kokie 20 snukiu, jis ateina, pasisveikina ir sako:
Mano vardas toks ir toks, as ESU gejus ...
As kai isgirdau, vos luzti nepradejau, gerai kad susilaikiau, nes galejau darba taip labai lengvai prarasti. Kas visai nejuokinga. O tai supratau is to asilo kvailai rimtos rozos
Kas parodo, kad jie kaip kitokia visuomenes dalis, turi bilekoki kompleksa, nevisavertiskumo jausma. Bent truputi. Nes juk galu gale tai nera visiskai normalu.
Is mano puses, tai jokio skirtumo kas kur kisa savo ***pala ar liezuvi
Juk pasirinkimo laisve yra JUSU
2007 m. birželio 11 d. 12:06:21
2007 m. birželio 11 d. 11:38:34
Taigi atsakyk man tiesiai šviesiai: norėtum būti įvaikintas gėjų "šeimos"?
O gal apie tai nė nepagalvojai?
2007 m. birželio 11 d. 11:36:13
2007 m. birželio 11 d. 10:23:06
2007 m. birželio 11 d. 10:12:02
Neteigiu, jog pedofilija yra mada! Bet, kad būti gėjum kažkas panašaus į madelę yra manau visi girdėjo
Vienas komentara iš delfio(nepasikliauju jais):
"Deja skaičiau, kad pagal JAV statistiką kaip tik
heteroseksualų pedofilijos atvejai sudaro tik 0,06 procento visų atvejų"
Užtenka pažiūrėti į Men's Factory(nebuvau ten ir nenoriu
2007 m. birželio 10 d. 22:54:16
2007 m. birželio 10 d. 18:04:47
2007 m. birželio 10 d. 17:54:11
xdm ----> kox neispasakytas patriotizmas ir keistai didziulis susirupinimas Lietuvos ateities karta
taip taip liberalizmas yra pats geriausias, ane? Užtenka pažiūrėti į vakarų europą ir tuo labiau į ameriką kaip jis privedė ją prie masinės mados. Ten didelė problema yra pedofilija. Kodėl pas mus, tokioj baisioj šalį kur homofobija taip nuskambėjo pedofilijos mažiau nei vakaruose? Gal čia irgi kažkuo dėta mūsų NEtolerancija jiems, a?
Visu pirma tikrų gėjų pas kuriuos ten kažkas jau nuo vaikystės ne taip išsivystė yra labai mažai. Kiti gi iškelia savo seksualinę orentaciją ir iš viso lytinius santykius. Vat to aš labiausiai ir nekenčiu ir netoleruoju. Koks mano reikalas ir tuo labiau vaikų reikalas ką kas išdarinėja lovoj? Vat būtent lytiniai santykiai sieja su pedofilija. T.y. kaip ir pedofilai dauguma gėjų yra ištvirkeliai. Taigi NEtolerancija ištvirkimui ir seksualumo iškelimui mūsų ir neprivedė prie tokio pedofilijos mąsto kaip vakaruose. Dauguma pidarastų yra sielos invalidai.
Va katik žiūrėjau MTV ir pasibaisėjau. Mėto nešvankius bajerius, kurie man visiškai nejuokingi(nes begalo kvaili) ir dergia ant bažnyčios, o visa salė milijonierių juokiasi. Ir turbūt nenuoširdžiai. Liberalizmas jėga, ane?
Jeigu darytų paradą TIK prieš moterų diskriminaciją, prieš rasizmą, prieš neigaliųjų diskriminacija, galų gale prieš santuriųjų gėjų(kurie nekarpo normalių žmonių teisių) diskriminaciją - OK, aš už. Bet jeigu žygiuoja pusnuogiai ištvirkeliai - beisbolkes į rankas!
Spėju daugiau patys Lietuviai apie homofobiją "skambino" nei vakarai apie ale "homofobišką" Lietuvą.
2007 m. birželio 10 d. 17:10:01
Jų paradai tai siaubą kelia,tikrai persistengia norėdami parodyti savo orentaciją.esi toks ir būk kam čia skelbtis?
2007 m. birželio 8 d. 01:38:47
2007 m. birželio 8 d. 01:26:07
2007 m. birželio 6 d. 16:24:01
aš visiškai neįsivaizduoju savo kitokio gyvenimo, todėl ir sakau, kad nusižudyčiau
2007 m. birželio 6 d. 15:58:02
2007 m. birželio 6 d. 15:41:19
2007 m. birželio 6 d. 15:37:39
2007 m. birželio 6 d. 15:25:18
Kalbant apie teises tai visi tada rėkia, kad pažeidžiamos, o kai apie atsakomybę(kurios turėtų būti kiek ir teisių!!!) tai tyla ir ypač iš homoseksualų pusės.
Jeigu jie gyventų tyliai tai aš juos toleruočiau. Na pasiskaitykit tą straipsnį ir suprasit ką turiu omeny.
Dar jeigu apie kitą straipsnį lryte, kad Placebo šaiposi iš Vilniaus mero. Nu sorry bet jis tik mažamečiams. Paskui tokie šneka apie toleranciją nesuprasdami šeimos, visuomenės principų ir vertybių. Ir tokių yra netgi tarp tų, kurie turi rinkimų teisę.
Užtenka pažiūrėti kas darėsi Rusijoj ir suprasit, kad Vilniaus meras teisingai pasielgė neleidės daryti parado. Norit aukų?
Buvau ir būsių prieš gėjus nes esu suinteresuotas Lietuvos ir būsimų vaikų joje ateitimi.
O, kad "visi taip daro" man px nes čia Lietuva. Ne Rusija ir ne Vakarų Europa, o LIETUVA. Vakarų imitavimas man nepriimtinas.
2007 m. birželio 4 d. 06:50:58
idomu ka tu darytum jei toks butum XDM