is tiesu pavargau diskutuoti sia tema su tavim xdm, vistiek lixi prie savo konservatoriskos nuotaikos, todel toliau kapstyk faktus ir remkis jais ;] [nors net nebuvo minciu jos keisti] <> del tu vaiku ir dvieju teciu - lietuvoje taip - gal ir butu vaikui sunku, nes visuomene gana tradiciniu paziuru, taciau manau kad vakaruose, ypac amerikoje tokiu atveju pasitaikytu nebent vienetai del tyciojimosi, na ten visai kitas mentalitetas, ir idomiai uzhklausei "ar noretum?" aisq kad nenoreciau dabar, nes turiu savo tikruosius tevus, o jei nuo mazens tureciau du "tetukus" tai ko gero irgi pasakyciau kad nenoreciau mamos ir tecio, nes per tuos metus isigeres jausmas "meile" neleistu kitaip mastyti, taciau man nepatinka apmastymai is serijos "kas butu jei butu" ir juo labiau kas jau tikrai nebus
panašiai ir aš galvoju dėl tų kompleksų jie nebus normali visuomenės dalis kol patys savęs tokiais nelaikys. O visose akcijose jie iš karto pabrėžia savo tą išskirtinumą, kuris ir užgožia sveiką jų protą. Atsiranda nesusikalbėjimas ir priešiškumas. Varkšiuku geriau būti ir atsiranda organizacijos kurios juos gina.
Nzn. Tada kaip pasiekti to santuriųjų gėjų toleravimo? Manyčiau per pačio mentaliteto pasikeitimą. Jei jie taip neišsišokinės tai ir visuomenė ilgainiui į juos kitaip žiūrės. Nors aišku visad bus grupelė tokių kuriem vis blogai. Svarbiausia, kad didžiausia dalis visuomenės į ją nesiorentuotu. Na bet apie sąmoningą visuomenę kolkas tik pasvajot
---
kodėl aš nenorėčiau, kad mokytoja mokykloj dirbtų homoseksualus asmuo? Esminis dalykas, kad kaip jau minėjau padideda pedofilijos ar blogos įtakos darymo galimybė. Tuo aš rizikuoti nenoriu. Man geriau kaip yra. Ir daugumai geriau kaip yra nes dauguma normalūs ir už normalią šeimą. Tai kas čia blogo?
O koks skirtumas kas ka mano ?
Dabar su jais yra kaip su rasizmu, tik pabandyk prisikabinti, apsauks zomgaus teisiu negerbimu ir prisiteis uz moraline, kda net ziobciosi .
Pries kelis menesius, man darbe keitesi valdzia ir vyko sioks toks supazindinimas su nauju direktoriumi. Stovi kokie 20 snukiu, jis ateina, pasisveikina ir sako:
Mano vardas toks ir toks, as ESU gejus ...
As kai isgirdau, vos luzti nepradejau, gerai kad susilaikiau, nes galejau darba taip labai lengvai prarasti. Kas visai nejuokinga. O tai supratau is to asilo kvailai rimtos rozos .
Kas parodo, kad jie kaip kitokia visuomenes dalis, turi bilekoki kompleksa, nevisavertiskumo jausma. Bent truputi. Nes juk galu gale tai nera visiskai normalu.
Is mano puses, tai jokio skirtumo kas kur kisa savo ***pala ar liezuvi .
Juk pasirinkimo laisve yra JUSU
Beje, dėl įsivaikinimo. Pabandyk įsivaizduoti save kokio penkiamečio berniuko vietoje, kurį mokykloje negyvai užgaulioja dėl to, kad jis turi "du tėčius" ir nė vienos mamos... Kažin ar pats labai norėtum būti įvaikintas gėjų "šeimos"? Be to, neaišku, ar tie "tėveliai" nepradėtų prie tavęs priekabiauti.
Taigi atsakyk man tiesiai šviesiai: norėtum būti įvaikintas gėjų "šeimos"?
O gal apie tai nė nepagalvojai?
Nu šiaip statistikoj paprastai skaičiuojama tam tikram skaičiui - įvykių 1000 gyventojų ar pan. Pagal šiuos rodiklius vakarai vis tiek "laimi" normalių žmonių sąskaita
Neteigiu, jog pedofilija yra mada! Bet, kad būti gėjum kažkas panašaus į madelę yra manau visi girdėjo Aš turėjau omeny tiesiog masinę madą, o kalbėjimas apie tai, kad jos atsiradimo priežastys glūdi liberalizme būtų ne į temą.
Vienas komentara iš delfio(nepasikliauju jais):
"Deja skaičiau, kad pagal JAV statistiką kaip tik
heteroseksualų pedofilijos atvejai sudaro tik 0,06 procento visų atvejų"
Užtenka pažiūrėti į Men's Factory(nebuvau ten ir nenoriu ) ir matosi, kaip jie iškelia savo "sielą ir tyrą meilę" vienas kitam Aš tai vadinu nusižengimu bažnyčiai ir ištvirkimu. Nzn ką tu vadini ištvirkimu. Aišku kaip ir straipsnyje "Kas kuria homofobijos baubą?" rašoma, kad tokie pidarastai iš men's factory ar pan. menkai atspindi pačias seksualines mažumas. Bet tokių yra daug - jų turėtų būti labai mažai.
na bet tu ir juokingas <> teigi kad amrikoje pedofilija tapo vos ne mados reikalas, o to priezastis liberalizmas ir gana laisvas mastymas? nuosirdziai abejoju, lygini lietuva su pusketvirto milijono su visa vakaru zmonija kurios skaicius perkopia 300 miljonu, tai be abejo kad vakaruose pasitaikys kur kas daznesni pedofilijos atvejai ir apskritai - is kur tokie gana drasus ir nemotyvuoti pareiskimai kad dauguma homosexualu yra istvirkeliai? savo humoro jausma pateisini buku amerikieciu mastymu, zinok kazkaip kvepia labai subjektyviu poziuriu su neva pasaulines tiesios gaidele.
Taip sakant ne viskas kas liko po sovietų yra blogai. Mane užknisa kaip atmetama viskas kas iš sovietų ir priima viskas kas iš vakarų. T.y. be jokios savimonės. Tą ir turėjau omeny sakydamas "Ne Rusija ir ne Vakarų Europa, o LIETUVA". Kas suvokia sugebėjimo mąstyti vertę ir turi sąžinės tas supranta.
mechanical_animal rašė: xdm ----> kox neispasakytas patriotizmas ir keistai didziulis susirupinimas Lietuvos ateities karta tiesa pasakius skaitydamas tavo komentara sypsena tik platejo. nemanau kad savo paradais gejai nori itraukti kuo daugiau zmoniu i tavo vadinama "liuna" nors geresnis ir tikslesnis epitetas butu "ratas" arba netgi "bendruomene". manau jie stengiasi tiesiog atkreipti demesi i visais suprantamus dalykus jog gyvendami tarp zmoniu turime suprasti ir toleruoti "kitokius" su ju asmeniniais igeidziais, ir nemanau kad LABAI jau didele trauma butu vaikui jei jis gyventu geju arba lesbieciu seimoje, viskas priklauso nuo zmogaus, jo supratimo ir poziurio i tai kas vyksta aplink. is tiesu liberalizmo dar niekada nebuvo per daug ;] sekmes gyvenime su perkrauta galva visiskai nereikalinga neapykanta ir nepakantumu;]
taip taip liberalizmas yra pats geriausias, ane? Užtenka pažiūrėti į vakarų europą ir tuo labiau į ameriką kaip jis privedė ją prie masinės mados. Ten didelė problema yra pedofilija. Kodėl pas mus, tokioj baisioj šalį kur homofobija taip nuskambėjo pedofilijos mažiau nei vakaruose? Gal čia irgi kažkuo dėta mūsų NEtolerancija jiems, a?
Visu pirma tikrų gėjų pas kuriuos ten kažkas jau nuo vaikystės ne taip išsivystė yra labai mažai. Kiti gi iškelia savo seksualinę orentaciją ir iš viso lytinius santykius. Vat to aš labiausiai ir nekenčiu ir netoleruoju. Koks mano reikalas ir tuo labiau vaikų reikalas ką kas išdarinėja lovoj? Vat būtent lytiniai santykiai sieja su pedofilija. T.y. kaip ir pedofilai dauguma gėjų yra ištvirkeliai. Taigi NEtolerancija ištvirkimui ir seksualumo iškelimui mūsų ir neprivedė prie tokio pedofilijos mąsto kaip vakaruose. Dauguma pidarastų yra sielos invalidai.
Va katik žiūrėjau MTV ir pasibaisėjau. Mėto nešvankius bajerius, kurie man visiškai nejuokingi(nes begalo kvaili) ir dergia ant bažnyčios, o visa salė milijonierių juokiasi. Ir turbūt nenuoširdžiai. Liberalizmas jėga, ane?
Jeigu darytų paradą TIK prieš moterų diskriminaciją, prieš rasizmą, prieš neigaliųjų diskriminacija, galų gale prieš santuriųjų gėjų(kurie nekarpo normalių žmonių teisių) diskriminaciją - OK, aš už. Bet jeigu žygiuoja pusnuogiai ištvirkeliai - beisbolkes į rankas!
Spėju daugiau patys Lietuviai apie homofobiją "skambino" nei vakarai apie ale "homofobišką" Lietuvą.
nieko prieš gėjus/lezbietes/bi,tokie jie yra ir nieko nepadarysi.Tegul myli,tuokiasi,gyvena sau ramiai,tik prieš įsivaikinimą ir paradus griežtai prieš.
Jų paradai tai siaubą kelia,tikrai persistengia norėdami parodyti savo orentaciją.esi toks ir būk kam čia skelbtis?
xdm ----> kox neispasakytas patriotizmas ir keistai didziulis susirupinimas Lietuvos ateities karta tiesa pasakius skaitydamas tavo komentara sypsena tik platejo. nemanau kad savo paradais gejai nori itraukti kuo daugiau zmoniu i tavo vadinama "liuna" nors geresnis ir tikslesnis epitetas butu "ratas" arba netgi "bendruomene". manau jie stengiasi tiesiog atkreipti demesi i visais suprantamus dalykus jog gyvendami tarp zmoniu turime suprasti ir toleruoti "kitokius" su ju asmeniniais igeidziais, ir nemanau kad LABAI jau didele trauma butu vaikui jei jis gyventu geju arba lesbieciu seimoje, viskas priklauso nuo zmogaus, jo supratimo ir poziurio i tai kas vyksta aplink. is tiesu liberalizmo dar niekada nebuvo per daug ;] sekmes gyvenime su perkrauta galva visiskai nereikalinga neapykanta ir nepakantumu;]
AnsweR, būtent gali reikalauti teisių, bet nereikia to reikalauti kitų žmonių sąskaita.
aš visiškai neįsivaizduoju savo kitokio gyvenimo, todėl ir sakau, kad nusižudyčiau
xdm, labai abejoju, ar tu žudytumeis. Straipsnis geras, tikrai vertas dėmesio. Nesigilinau ir kažkodėl net nepagalvojau, kad gėjus galima skaidyti į revoliucinguosius ir santūrius. Bet pasirodo galima. Taigi supratau, kad nekenčiu revoliucingųjų gėjų.
Neturiu nieko prieš, kol jie "ramiai sėdi ir gyvena sau". Ir kad tuokiasi man tas pats. Bet kai ima protestuoti kad KODĖL GĖJŲ ŠEIMOMS NEGALIMA ĮSIVAIKINTI VAIKŲ, tai jau nelabai kaip čia
padis, nusižudyčiau nes savo iškrypimu pažeisčiau normalios visuomenės teises ir trukdyčiau jai. Nes juk logiška, jog į homo liūna mėginčiau įtraukti daugiau žmonių. Ką dabar gėjai su savo paradais ir daro.
Kalbant apie teises tai visi tada rėkia, kad pažeidžiamos, o kai apie atsakomybę(kurios turėtų būti kiek ir teisių!!!) tai tyla ir ypač iš homoseksualų pusės.
Jeigu jie gyventų tyliai tai aš juos toleruočiau. Na pasiskaitykit tą straipsnį ir suprasit ką turiu omeny.
Dar jeigu apie kitą straipsnį lryte, kad Placebo šaiposi iš Vilniaus mero. Nu sorry bet jis tik mažamečiams. Paskui tokie šneka apie toleranciją nesuprasdami šeimos, visuomenės principų ir vertybių. Ir tokių yra netgi tarp tų, kurie turi rinkimų teisę.
Užtenka pažiūrėti kas darėsi Rusijoj ir suprasit, kad Vilniaus meras teisingai pasielgė neleidės daryti parado. Norit aukų?
Buvau ir būsių prieš gėjus nes esu suinteresuotas Lietuvos ir būsimų vaikų joje ateitimi.
O, kad "visi taip daro" man px nes čia Lietuva. Ne Rusija ir ne Vakarų Europa, o LIETUVA. Vakarų imitavimas man nepriimtinas.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. birželio 12 d. 17:35:08
2007 m. birželio 11 d. 12:50:57
Nzn. Tada kaip pasiekti to santuriųjų gėjų toleravimo? Manyčiau per pačio mentaliteto pasikeitimą. Jei jie taip neišsišokinės tai ir visuomenė ilgainiui į juos kitaip žiūrės. Nors aišku visad bus grupelė tokių kuriem vis blogai. Svarbiausia, kad didžiausia dalis visuomenės į ją nesiorentuotu. Na bet apie sąmoningą visuomenę kolkas tik pasvajot
---
kodėl aš nenorėčiau, kad mokytoja mokykloj dirbtų homoseksualus asmuo? Esminis dalykas, kad kaip jau minėjau padideda pedofilijos ar blogos įtakos darymo galimybė. Tuo aš rizikuoti nenoriu. Man geriau kaip yra. Ir daugumai geriau kaip yra nes dauguma normalūs ir už normalią šeimą. Tai kas čia blogo?
2007 m. birželio 11 d. 12:18:25
Dabar su jais yra kaip su rasizmu, tik pabandyk prisikabinti, apsauks zomgaus teisiu negerbimu ir prisiteis uz moraline, kda net ziobciosi
Pries kelis menesius, man darbe keitesi valdzia ir vyko sioks toks supazindinimas su nauju direktoriumi. Stovi kokie 20 snukiu, jis ateina, pasisveikina ir sako:
Mano vardas toks ir toks, as ESU gejus ...
As kai isgirdau, vos luzti nepradejau, gerai kad susilaikiau, nes galejau darba taip labai lengvai prarasti. Kas visai nejuokinga. O tai supratau is to asilo kvailai rimtos rozos
Kas parodo, kad jie kaip kitokia visuomenes dalis, turi bilekoki kompleksa, nevisavertiskumo jausma. Bent truputi. Nes juk galu gale tai nera visiskai normalu.
Is mano puses, tai jokio skirtumo kas kur kisa savo ***pala ar liezuvi
Juk pasirinkimo laisve yra JUSU
2007 m. birželio 11 d. 12:06:21
2007 m. birželio 11 d. 11:38:34
Taigi atsakyk man tiesiai šviesiai: norėtum būti įvaikintas gėjų "šeimos"?
O gal apie tai nė nepagalvojai?
2007 m. birželio 11 d. 11:36:13
2007 m. birželio 11 d. 10:23:06
2007 m. birželio 11 d. 10:12:02
Neteigiu, jog pedofilija yra mada! Bet, kad būti gėjum kažkas panašaus į madelę yra manau visi girdėjo
Vienas komentara iš delfio(nepasikliauju jais):
"Deja skaičiau, kad pagal JAV statistiką kaip tik
heteroseksualų pedofilijos atvejai sudaro tik 0,06 procento visų atvejų"
Užtenka pažiūrėti į Men's Factory(nebuvau ten ir nenoriu
2007 m. birželio 10 d. 22:54:16
2007 m. birželio 10 d. 18:04:47
2007 m. birželio 10 d. 17:54:11
xdm ----> kox neispasakytas patriotizmas ir keistai didziulis susirupinimas Lietuvos ateities karta
taip taip liberalizmas yra pats geriausias, ane? Užtenka pažiūrėti į vakarų europą ir tuo labiau į ameriką kaip jis privedė ją prie masinės mados. Ten didelė problema yra pedofilija. Kodėl pas mus, tokioj baisioj šalį kur homofobija taip nuskambėjo pedofilijos mažiau nei vakaruose? Gal čia irgi kažkuo dėta mūsų NEtolerancija jiems, a?
Visu pirma tikrų gėjų pas kuriuos ten kažkas jau nuo vaikystės ne taip išsivystė yra labai mažai. Kiti gi iškelia savo seksualinę orentaciją ir iš viso lytinius santykius. Vat to aš labiausiai ir nekenčiu ir netoleruoju. Koks mano reikalas ir tuo labiau vaikų reikalas ką kas išdarinėja lovoj? Vat būtent lytiniai santykiai sieja su pedofilija. T.y. kaip ir pedofilai dauguma gėjų yra ištvirkeliai. Taigi NEtolerancija ištvirkimui ir seksualumo iškelimui mūsų ir neprivedė prie tokio pedofilijos mąsto kaip vakaruose. Dauguma pidarastų yra sielos invalidai.
Va katik žiūrėjau MTV ir pasibaisėjau. Mėto nešvankius bajerius, kurie man visiškai nejuokingi(nes begalo kvaili) ir dergia ant bažnyčios, o visa salė milijonierių juokiasi. Ir turbūt nenuoširdžiai. Liberalizmas jėga, ane?
Jeigu darytų paradą TIK prieš moterų diskriminaciją, prieš rasizmą, prieš neigaliųjų diskriminacija, galų gale prieš santuriųjų gėjų(kurie nekarpo normalių žmonių teisių) diskriminaciją - OK, aš už. Bet jeigu žygiuoja pusnuogiai ištvirkeliai - beisbolkes į rankas!
Spėju daugiau patys Lietuviai apie homofobiją "skambino" nei vakarai apie ale "homofobišką" Lietuvą.
2007 m. birželio 10 d. 17:10:01
Jų paradai tai siaubą kelia,tikrai persistengia norėdami parodyti savo orentaciją.esi toks ir būk kam čia skelbtis?
2007 m. birželio 8 d. 01:38:47
2007 m. birželio 8 d. 01:26:07
2007 m. birželio 6 d. 16:24:01
aš visiškai neįsivaizduoju savo kitokio gyvenimo, todėl ir sakau, kad nusižudyčiau
2007 m. birželio 6 d. 15:58:02
2007 m. birželio 6 d. 15:41:19
2007 m. birželio 6 d. 15:37:39
2007 m. birželio 6 d. 15:25:18
Kalbant apie teises tai visi tada rėkia, kad pažeidžiamos, o kai apie atsakomybę(kurios turėtų būti kiek ir teisių!!!) tai tyla ir ypač iš homoseksualų pusės.
Jeigu jie gyventų tyliai tai aš juos toleruočiau. Na pasiskaitykit tą straipsnį ir suprasit ką turiu omeny.
Dar jeigu apie kitą straipsnį lryte, kad Placebo šaiposi iš Vilniaus mero. Nu sorry bet jis tik mažamečiams. Paskui tokie šneka apie toleranciją nesuprasdami šeimos, visuomenės principų ir vertybių. Ir tokių yra netgi tarp tų, kurie turi rinkimų teisę.
Užtenka pažiūrėti kas darėsi Rusijoj ir suprasit, kad Vilniaus meras teisingai pasielgė neleidės daryti parado. Norit aukų?
Buvau ir būsių prieš gėjus nes esu suinteresuotas Lietuvos ir būsimų vaikų joje ateitimi.
O, kad "visi taip daro" man px nes čia Lietuva. Ne Rusija ir ne Vakarų Europa, o LIETUVA. Vakarų imitavimas man nepriimtinas.
2007 m. birželio 4 d. 06:50:58
idomu ka tu darytum jei toks butum XDM