na dar reiktų suprasti rusiškai ką ten sako t.y. Maskvoj paradai uždrausti ir TATU atvarė palaikyti bet neišbuvo ten net 2min. nes pidarus supizdino ten
taip kad Lietuvoje pats tas - tų iškrypelių nemuša ir paradai nevyksta visiems gerai!
iš pidarastų portalo:
"Kita vertus, mąstymui pakeisti būtinos visos visuomenės pastangos: mokyklos turėtų teikti objektyvią informaciją apie homoseksualumą, persvarstyti istorijos mokymą ir užtikrinti, kad būtų objektyviai pristatomi nacių nusikaltimai prieš homoseksualus ir kiti jų persekiojimo aspektai. "
jei mano vaikai turėtų eiti į tokią mokyklą, tai, sorry, geriau jau mokyčiau juos namie arba išvykčiau kur anie tokių dalykų nedaro!
Taip, kad pidarastam - ne!
Kas paprieštaraus?
Koks puikus žodis pidarastai - vienu žodžiu pasako "gėjų, lesbiečių, biseksualų ir transseksualų"
tikrai patariu perskaityti tą straipsnį iš pilieciai.lt
Lietuva dabar laikoma kaip kažkokių mišku, užkampiu kai uždraudė tiem iškrypeliam daryti savo tą akciją. Aš manyčiau Lietuva vienintelė šalis, kuri apsaugojo savo liaudį nuo tų iškrypelių. Jei norit rodyti žmogaus teises tai OK, bet jei pidarastai daro savo paradą eina jie velniop - prisijungčiau prie tų kur buvo mieste skelbimai apie "riaušes" iškabinti. Juk homoseksualų vienintelis būdas pritraukti žmones tai ir yra paradas ir visoks kitoks normų paneigimas. O vaikam tai kaip pramoga - jie nesupranta, o vėliau gali padaryti įtaką tai. Kiti gali susižavėti dėl savo kompleksų tuo normų "paneigimu" nes tipo čia laisvė ir žmogaus teisės. Tegu slepiasi nuo visuomenės nes daro jai žalą nes net aš iki tam tikros ribos galiu juos toleruoti.
O panom, kurios neprieštarauja gėjams ir t.t. nes jie tipo ne kaip visi vyrai kiaulės galvoja tik apie sex'ą.(Dažnai išgirstu tokių nuomonių iš panų) Bet vyrų, kurie taip negalvoja yra tikrai daugiau nei gėjų. Ką norit tą matot. Galų gale kokių jums reikia iš tikro?
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. gegužės 30 d. 19:40:07
2007 m. gegužės 30 d. 18:32:19
Teisingai pasake pasaka14 - jie irgi zmones.
Ar jei butu slykstus ar ne, mes turime juos gerbti. Pagarba.
2007 m. gegužės 30 d. 13:36:42
taip kad Lietuvoje pats tas - tų iškrypelių nemuša ir paradai nevyksta
2007 m. gegužės 30 d. 13:33:29
2007 m. gegužės 29 d. 02:09:10
"Kita vertus, mąstymui pakeisti būtinos visos visuomenės pastangos: mokyklos turėtų teikti objektyvią informaciją apie homoseksualumą, persvarstyti istorijos mokymą ir užtikrinti, kad būtų objektyviai pristatomi nacių nusikaltimai prieš homoseksualus ir kiti jų persekiojimo aspektai. "
Taip, kad pidarastam - ne!
Kas paprieštaraus?
Koks puikus žodis pidarastai - vienu žodžiu pasako "gėjų, lesbiečių, biseksualų ir transseksualų"
tikrai patariu perskaityti tą straipsnį iš pilieciai.lt
2007 m. gegužės 29 d. 01:41:32
2007 m. gegužės 28 d. 11:38:31
as tai dievinu lesbietes ir biseksuales.Tiesiog myliu....
Deja, nemanau, kad lesbietės tau tuo pačiu atsakytų
2007 m. gegužės 28 d. 11:33:07
O panom, kurios neprieštarauja gėjams ir t.t. nes jie tipo ne kaip visi vyrai kiaulės galvoja tik apie sex'ą.(Dažnai išgirstu tokių nuomonių iš panų) Bet vyrų, kurie taip negalvoja yra tikrai daugiau nei gėjų. Ką norit tą matot. Galų gale kokių jums reikia iš tikro?
2007 m. gegužės 28 d. 01:32:32
2007 m. gegužės 6 d. 17:10:20
2007 m. balandžio 28 d. 00:26:22
2007 m. balandžio 27 d. 23:38:26
man tai nieko gero... kazkaip,kolkas labai rimtai akis i akis susidurt neteko,bet keleta tokiu pazistu.. nieko gero ,ar ispudingo..
be to...labai daug zinau "geju ir lezbieciu" , kuriems 15-18 metu... nu tai cia man kazkoks vaidinimas atrodo... bandymas shokiruot gal.. nzn..
O kas ten galėtų būti įspūdingo?
2007 m. balandžio 27 d. 23:14:47
2007 m. balandžio 27 d. 23:11:02
be to...labai daug zinau "geju ir lezbieciu" , kuriems 15-18 metu... nu tai cia man kazkoks vaidinimas atrodo... bandymas shokiruot gal.. nzn..
2007 m. balandžio 23 d. 15:38:29
2007 m. balandžio 23 d. 15:34:12
pati zinoma negaleciau ne isivaizduoti kad galeciau but lesbiete,bet bendravimui su tokiais,TAS FAKTAS,netrukdo...ko gero
2007 m. balandžio 23 d. 15:26:44
2007 m. balandžio 23 d. 15:13:20
2007 m. sausio 11 d. 21:40:49
2006 m. gruodžio 23 d. 22:55:23
Bet užvis tai draugiškiausia pakraipa yra bi