Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie gėjus ir lesbietes?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1213141516171819202122 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
VaiX
2006 m. gruodžio 22 d. 21:23:14
Liamaz rašė:
zmones kaip zmones

... kol yra underground'e

2006 m. gruodžio 11 d. 17:56:33
na as tai ne pries, istikro tai yra 2 grupes tokiu zmoniu: 1. kurie daro tai kad pasirodyt kitokiems, del mados ar dar nezinia del ko 2. zmones, kurie nuosirdziai myli tos pacios lyties atstovus ir nieko su tuo negali padaryti...
Man atrodo, kad jei zmogus MYLI kita zmogu, tai tam negali sukliudyti jokia lytis. Seip ar taip, kunas - tik musu materialusis pavidalas, o sielos lyties nuturi!!!!

2006 m. gruodžio 11 d. 17:13:57
thalia_ rašė:
As, galima sakyti visiskai toleruoju tokius ,,nukrypimus". Taciau, cia jau ir pasireiskia visuomenines problemos.Kai gejai arba lesbietes pradeda listi i viesuma, KOVOTI DEL TEISIU ISIVAIKINTI VAIKUS(!!!) esu kategoriskai pries, ir tikiuosi(!) to musu ateity nebus pasiekta(nors kazkur teko girdeta, kad si invazija igyvendinta).Tai, ko gero, baisiausias dalykas, galintis sutrikdyti musu normaliu gamtos desniu gyvenima!Stai i ka turetume atkreipti demesi.Pameginkime isivaizduoti du gejus auginancius berniuka(!) 99.9% kad uzauges sis berniukas irgi tures polinki i homoseksualuma, ir ka zinai is tokiu dalykiu issivystys visokie iskrypimai hermafroditai ir pan.Visgi, dievas sukure vyra ir moteri...

Va siai minciai pritariu, jie jau nori buti auksciau uzh kitus, tai nelabai toleruotina

2006 m. gruodžio 11 d. 16:35:14
Gyvent netrukdo... Kol nelenda prie manes... Bet vis tiek, dede dievulis sukure vyra ir moteri, mano nuomone, taip ir turetu but kad vyras su moterim... O jeigu gejai... Taigi shudini vaikai gaunasi

2006 m. gruodžio 11 d. 15:58:32
As, galima sakyti visiskai toleruoju tokius ,,nukrypimus". Taciau, cia jau ir pasireiskia visuomenines problemos.Kai gejai arba lesbietes pradeda listi i viesuma, KOVOTI DEL TEISIU ISIVAIKINTI VAIKUS(!!!) esu kategoriskai pries, ir tikiuosi(!) to musu ateity nebus pasiekta(nors kazkur teko girdeta, kad si invazija igyvendinta).Tai, ko gero, baisiausias dalykas, galintis sutrikdyti musu normaliu gamtos desniu gyvenima!Stai i ka turetume atkreipti demesi.Pameginkime isivaizduoti du gejus auginancius berniuka(!) 99.9% kad uzauges sis berniukas irgi tures polinki i homoseksualuma, ir ka zinai is tokiu dalykiu issivystys visokie iskrypimai hermafroditai ir pan.Visgi, dievas sukure vyra ir moteri...

2006 m. lapkričio 2 d. 17:53:35
nieko blogo pries juos neturiu.daug blogiau pedofilai ir t.t.

Atsakyti
Electra
2006 m. spalio 20 d. 19:49:20
Nesamone, kad jie tokie ish prigimties, niekas negimsta gejumi ar lesbiete, jais tampama. Nors man jie gywenti netrukdo, bet reikia pripazinti, kad tai NENORMALU, na tikrai, juk priestaraujama gamtos desniams. Dazniausiai jie nusiwilia priesinga lytimi ir bla bla, lb tingiu aiskint, manau dauguma supras ;]

2006 m. spalio 20 d. 19:12:03
Crawling rašė:
Ciauskat, ciauskat, bet taip kvailai, kad net juokas ima..
Ir dar, visi it susitare viena sablonini atsakyma pateikiat...
Tipo lb ydomu rasinet tokius pat komentarus? ;X

yra temos klausimas, yra ir atsakymai, kame problemos? nejaugi kiekvienas turi atsakyma pateikti kaip nors naujoviskai ir originaliai kad ginkdie jis nepasirodytu banalus arba kaip tu sakai sabloniskas, kai kuriem tiesiog sunku islementi kazka protingesnio nei "
gejus reikia saudyt, o liezbietes na taj patinka, patinka i jas ziureti, ziureti i nuogas.." ir nieko cia nepadarysi

Atsakyti
Crawling
2006 m. spalio 20 d. 01:42:08
Ciauskat, ciauskat, bet taip kvailai, kad net juokas ima..
Ir dar, visi it susitare viena sablonini atsakyma pateikiat...
Tipo lb ydomu rasinet tokius pat komentarus? ;X

2006 m. spalio 19 d. 22:49:30
Misantropia rašė:
AjsteWalgoKawa rašė:
man nuo ju neskauda... tik yra tie kurie tokie buna ish prigimties, bet buna tokiu kuriuos ishtvirkina.... man tokiu gaila. pazhinojau viena toki, kuri dede priverte but gejum. labai gaila....

Paistai visiškas nesąmones. Kaip galima priversti būti homoseksualiu. Jei dėdė seksualiai išnaudojo savo sūnėną, tai dar nereiškia, kad tas berniukas yra homoseksualus. Homoseksualus asmuo jaučia potraukį bei norą bendrauti su tos pačios lyties asmeniu. O jei kažkas kažką verčia santykiauti, tai yra paprasčiausias išprievartavimas.
O jei tas tavo pažįstamas pajautė potraukį tos pačios lyties atstovams, tai nereikia versti visko prievartai. Vėliau ar anksčiau tai būtų pasireiškę net jei nebūtų blogo dėdės pašonėj.

jej tas berniuko dede nebutu jo isprievartaves dabar tas vaikas gal btu normalios pakraipos... nu tarkim "priversti but homo" gal per stipriai skamba,bet vaika nukreipt i geju puse tikrai lengva...

seip as uz gejus,man jie netrukdo,nesmerkiu.. nu neinu ir pries lesietes,kol dar kokia patvirkus manes nepagraibe...tada jau busiu pries...

Atsakyti
philia
2006 m. spalio 9 d. 19:42:11
twiezzy rašė:
gejus reikia saudyt, o liezbietes na taj patinka, patinka i jas ziureti, ziureti i nuogas.....

nuoširdus linkėjimas pasveikti tau.

Atsakyti
Tik_Ieva
2006 m. spalio 9 d. 19:21:29
shiaip atrodo kad mum jie netrukdo, bet po kokiu 5-10 metu mes turesim vaiku, o vaikai daug ka perima ish susaugusiu, ir jeigu tai taps normaliu reishkiniu, tai nebus ko stebetis, kad musu sunus bus gejai ir pan...

2006 m. spalio 9 d. 17:38:00
As manau kad tai yra blogai nes man atrodo, kad homosesualizmas plinta, ir abejoju kad tai glai buti igimta, as manau kad tai igyta. Dabar viesina tuos homoseksualus ir del to ,manau, ju daugeja.

2006 m. spalio 5 d. 21:15:03 2011-07-28 15:42:35
.

2006 m. spalio 5 d. 20:59:29
Shape, panasi tema jau yra...

https://www.music.lt/?forum;thread.24594

2006 m. rugsėjo 13 d. 09:01:20
gejus reikia saudyt, o liezbietes na taj patinka, patinka i jas ziureti, ziureti i nuogas.....

Atsakyti
aviettine
2006 m. rugsėjo 10 d. 11:03:34
Nieko prie pires juos neturiu ir ju nesmerkiu. Jie zmones, turi savo gyvenimus ir gyvena juos kaip jiems patinka.
Juk gyvenam viena karta.

2006 m. rugsėjo 10 d. 00:32:50
as irgi juos palaikau! kadangi man patinka scissor sisters

2006 m. rugpjūčio 31 d. 15:16:59
nors daugelis lietuvos gywentoju smerke homoseksualus, as juos palaikau!!! ka jie kalti , kad yra kitokie! net sakyciau,kad lietuvje yra mazai klubu skiru gejams ar lesbietems...

2006 m. rugpjūčio 27 d. 22:17:07
Lietuva (kas beje liecia ir visa posovietine teritotija) pilnas visokiu tamsuoliu, konservatyviu akiplesu ir nepraustaburniu aruodas, jai dar daug meteliu tex palaukti, o gal ir viso simtmecio, kol pasiexime bent minimalu vakarietisko liberlaizmo lygi.

AS - uz zmones, o ne uz vaiiksciojancius gyvulius, jeigu vaikinui smagu santykiauti su mergina - valio, jeigu vaikina ar mergina traukia tos pacios lyties atstovai - neteiskime, ismokime is pradziu prisiziureti ir issikuopti savo darza, o ne (kaip linke daugelis musu nacijos) zvalgytis per tvora ir ieskoti sencaciju.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1213141516171819202122 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Emilie Autumn Emilie Autumn
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2906
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 79668