skyey rašė: siaip nieko apie juos negalvoju, bet lb nepatinka kai nori visiems parodyti kokie jie ir pradeda slyksciai laizytis ir elgtis(ypac gejai). ir dar jie nori kad juos priimtumem kaip normalius, tai tegul elgiasi kaip visi ir nerodo to visiems
jeigu tu heteroseksualus tai gali eiti gatve buciuotis apsikabinti ar pan. o jeigu homosekualus tai reikia sleptis? ''ir dar jie nori kad juos priimtumem kaip normalius''.butent del tokio poziurio dauguma ir neprisipazysta.
man nuo ju neskauda... tik yra tie kurie tokie buna ish prigimties, bet buna tokiu kuriuos ishtvirkina.... man tokiu gaila. pazhinojau viena toki, kuri dede priverte but gejum. labai gaila....
siaip nieko apie juos negalvoju, bet lb nepatinka kai nori visiems parodyti kokie jie ir pradeda slyksciai laizytis ir elgtis(ypac gejai). ir dar jie nori kad juos priimtumem kaip normalius, tai tegul elgiasi kaip visi ir nerodo to visiems
primena neseną pokalbį su pora asmenų, kurie, deja, skaitosi mano giminės.
girdeta situacija. Mano seimoje tenka su tuo susidurt.
Čia daukas sako, kad toleruoja šias mažumas, bet įdomu kas būtų jei pvz jų klasę (nes vistiek musice dauguma moksleiviai) pradėtų mokinti mokytoja lezbietė arba ateitų naujokas gėjus. Manau daugiau nei pusei tų tolernatiškųjų dingtų bet koks noras net bendrauti su tuo žmogumi, o kiti pradėtų šaipytis ar netgi jėgą naudoti ;o
Pats aš tvirtos nuomonės už ar prieš seksualines mažumas neturiu, nes realiai man su tuo niekada nebuvo tekę susidurti.
Ir dar kažkur skaičiau kad iš 10 vaikinų 1 yra gėjus kažkaip netikiu šiais duomenimis, bet tarkim visai tikėčiau kad iš 100 gėjus būtų 1. Paimkim mano visus pažįstamus vyriškos lyties atstovus ir pagal šią teoriją galima teigti, kad mano pažįstamų rate yra bent keli gėjai. Visada buvo įdomu kurie :>
nu man tai jie labai netrukdo=D
o siaip gejai tokie prikolni yra=D kol prie ju niekas nepradeda lyst, ir kai nereik ju ligoninej lankyt...nulis tolerancijos...bet kuo toliau tuo geriau...
IstillmissU rašė: Labai slykstu, kai zmogus turi susidares be galo kategoriska nuomone ir visa savo esybe "vaziuoja" ant mazumos.
...o dar šlykščiau, kai žmogus, pakankamai visa esybe pavažiavęs dar lyg tarp kitko pasako "Aš esu tolerantiškas".
As myliu savo zudike, bet tavosios - nekenciu...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. rugpjūčio 26 d. 21:40:13
2006 m. rugpjūčio 23 d. 23:22:40
Ir iš viso, pastebėjau tendenciją, kad daug kam gražu besibučiuojančios lesbietės, o gėjai - ne... na, man kaip tik atvirkščiai
2006 m. rugpjūčio 23 d. 20:41:51
yra toks vienas labai geras žodis - PIDARASTAI
apie lesbes manau taip pat
bet kad tas žodis vis pastoviai ne pagal paskirtį naudojamas, tai irgi
2006 m. rugpjūčio 23 d. 20:23:59
apie lesbes manau taip pat
2006 m. rugpjūčio 23 d. 18:52:22
siaip nieko apie juos negalvoju, bet lb nepatinka kai nori visiems parodyti kokie jie ir pradeda slyksciai laizytis ir elgtis(ypac gejai). ir dar jie nori kad juos priimtumem kaip normalius, tai tegul elgiasi kaip visi ir nerodo to visiems
jeigu tu heteroseksualus tai gali eiti gatve buciuotis apsikabinti ar pan. o jeigu homosekualus tai reikia sleptis? ''ir dar jie nori kad juos priimtumem kaip normalius''.butent del tokio poziurio dauguma ir neprisipazysta.
2006 m. rugpjūčio 23 d. 18:01:22
2006 m. rugpjūčio 20 d. 14:30:38
2006 m. rugpjūčio 9 d. 21:51:56
2006 m. rugpjūčio 9 d. 21:21:56
2006 m. birželio 27 d. 20:43:42
nzn tai ju gyvenimo pasirinkimas, kaip jie nori tegu taip daro, asmeniskai as ju kelio nesirinkciau, bet ju nekaltinu, nes jie juk irgi zmones
tai nera, kelias, kuri pasirenkama, tai kelias, kuri kazkas is auksciau tau parenka :> jei rimtai, be jokiu mados sauksmu, kitokia orientacija, tai cia jau zmogus to savyje nevaldo..
2006 m. birželio 24 d. 16:03:09
2006 m. birželio 24 d. 15:27:48
2006 m. birželio 14 d. 22:56:41
Labai slykstu, kai zmogus turi susidares be galo kategoriska nuomone ir visa savo esybe "vaziuoja" ant mazumos.
...o dar šlykščiau, kai žmogus, pakankamai visa esybe pavažiavęs dar lyg tarp kitko pasako "Aš esu tolerantiškas".
girdeta situacija. Mano seimoje tenka su tuo susidurt.
2006 m. birželio 9 d. 23:00:47
Pats aš tvirtos nuomonės už ar prieš seksualines mažumas neturiu, nes realiai man su tuo niekada nebuvo tekę susidurti.
Ir dar kažkur skaičiau kad iš 10 vaikinų 1 yra gėjus
2006 m. birželio 9 d. 22:47:30
wisokiu yra wisokiu reikia...
2006 m. birželio 9 d. 21:39:40
o siaip gejai tokie prikolni yra=D kol prie ju niekas nepradeda lyst, ir kai nereik ju ligoninej lankyt...nulis tolerancijos...bet kuo toliau tuo geriau...
2006 m. birželio 9 d. 13:02:32
Labai slykstu, kai zmogus turi susidares be galo kategoriska nuomone ir visa savo esybe "vaziuoja" ant mazumos.
2006 m. birželio 9 d. 12:44:37
Tiesiog tai skonio reikalas.
2006 m. gegužės 30 d. 00:21:18
2006 m. gegužės 28 d. 11:52:38