AnsweR rašė: renny> Gal čia maišai su transseksualumu? Būtų logiškiau...
na taip tas persirenginejimas tai tansvestitai jie tik neparasiau sito zodzio. sorryyyyy na vat o siaip del isivaikinimo as nesutikciau kad kokie gejai ar lesbietes augintu vaikuti... kazkaip nenormalu...
2006 m. balandžio 24 d. 23:05:27
Būtent, tokia santuoka nėra normali, o juo labiau patylėsiu apie įsivaikiimą.
Tegul gyvena jie sau ramiai, vienas kitam, bet nepainioja nekaltų vaikų, Iš kurių šeip ar taip bus pasityčiota.
Dėl santuokų tvirtos pozicijos neturiu, bet įsivaikinimas iš tiesų neturėtų būti leidžiamas, nes vaikas turi augti tokioje šeimoje, kaip priimta. Dėl savęs paties.
Aš norėčiau gero draugo gėjaus, tarp kitko.
ma ntai kaip ir nelabai rupi tie gejai ar lezbietes..tik tegu po kojom nesimaiso..bet labiusiai usknisa tai, kai per telika ar per kur nors dar pranesa kad vaikus jie nori ysivaikinti, nu va tada tai jau pyktis pakyla..pagalvokit tai kas is tu vaiku bus... is normaliu padarys pyderus arba lezvietes..ziauru. ..aba dar , kai pauges tures vaikas paklaust kas is jusu mano tete ,o kas mano mama...D ziaurus jie vis del to..
2006 m. balandžio 24 d. 21:19:54
pydaru nemegstu,nes kie tiesiog slykstus,o lesbietes toleruoju,blyn,man jos labai patinka..[erotique]nors is dalies,tai nei tu,nei tu netoleruju.bukim normalus...
na mano nuomone bus skirta tiems kurie tiki reinkarnacija. skaiciau tokia knyga kurioje parasyta kad jeigu vaikinas yra gejus tai gali buti kad i berniuko kuna reinkarnavosi mergaites siela. arba atvirksciai. vat ir patys gejai bei lesbietes patys jauciasi nejaukiai savame kailyje. arba vaikinu polinkis rengtis mergaitiskai tai irgi tas pats atvejas. po dar rase kad gali buti kad jis preitame gyvenime saipesi is geju ir pats todel tokiu tapo. taigi nznau kazkaip pradejau tiketi reinkarnacija nes ten buvo pateikit moksliskai istirti faktai. ten daug ka dar rase del visu randu ir t.t. bet cia jau nebe i ta tema
It's just like suicide and I really don't wanna die, but choice isn't mine...
man netrukdo nei gejai, nei lezbietes -jie zmones kaip mes, tiesiog myli ta pacia lyti...siaip cia ju pasirinkimas ka myleti, juk nieks nedraudzia...jei jiems taip gerai, tai man tuo labiau
Chrjstia rašė: nzhn...man tai jie nekliudo (gal todje kad nesu ju sutikus). kajp sakoma: kiekwjenas tegu gywena savo gyvenjma... kiekvienas zmogus su savo pliusajs ir minusajs svarbjausia kad jie netrikdytu kitu su savo tooookia meilia
wa cia tai pritariu:svarbiausia,kad jie netrukdytu kitu
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
nzhn...man tai jie nekliudo (gal todje kad nesu ju sutikus). kajp sakoma: kiekwjenas tegu gywena savo gyvenjma... kiekvienas zmogus su savo pliusajs ir minusajs svarbjausia kad jie netrikdytu kitu su savo tooookia meilia
gejai yra negerai,nes turi pasaugot savo uzpakali kai vaikstai gatve
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. balandžio 25 d. 16:54:38
renny> Gal čia maišai su transseksualumu? Būtų logiškiau...
na taip tas persirenginejimas tai tansvestitai jie tik neparasiau sito zodzio. sorryyyyy
2006 m. balandžio 25 d. 15:13:05
2006 m. balandžio 24 d. 23:05:27
Tegul gyvena jie sau ramiai, vienas kitam, bet nepainioja nekaltų vaikų, Iš kurių šeip ar taip bus pasityčiota.
2006 m. balandžio 24 d. 22:55:20
Aš norėčiau gero draugo gėjaus, tarp kitko.
2006 m. balandžio 24 d. 22:53:02
O dėl jų santuokų, arba įsivaikinimų aš esu prieš.
2006 m. balandžio 24 d. 22:42:33
2006 m. balandžio 24 d. 21:19:54
2006 m. balandžio 24 d. 18:27:13
2006 m. balandžio 24 d. 18:09:16
2006 m. balandžio 24 d. 14:29:28
2006 m. balandžio 24 d. 13:28:52
2006 m. balandžio 24 d. 12:30:56
2006 m. balandžio 22 d. 12:25:00
2006 m. balandžio 22 d. 12:13:49
2006 m. balandžio 22 d. 12:09:15
2006 m. balandžio 17 d. 21:51:42
2006 m. balandžio 16 d. 18:09:58
2006 m. balandžio 16 d. 17:57:33
nzhn...man tai jie nekliudo (gal todje kad nesu ju sutikus). kajp sakoma: kiekwjenas tegu gywena savo gyvenjma...
wa cia tai pritariu:svarbiausia,kad jie netrukdytu kitu
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. balandžio 16 d. 17:25:17
2006 m. balandžio 15 d. 21:53:05
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)