Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie gėjus ir lesbietes?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1617181920212223
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
philia
2006 m. balandžio 15 d. 21:50:13
Visų pirma- išmok rašyti.
Apie gėjus ir lesbietes manau, kad jie tokie patys žmonės kaip ir Tu. Ir dar- gėjai būna lb geri merginų draugai.

Atsakyti
ewana_
2006 m. balandžio 15 d. 21:45:06
nieko neturiu prieš juos prieš

2006 m. balandžio 15 d. 21:26:16
del geju tai as simtu procentu pries,o del lezbieciu tai as simtu procentu uz

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
J-Master
2006 m. balandžio 15 d. 21:23:05
naxuj, juos, as neispruses ar dar koks, bet tai juk normalus, tai jau tapo mada, fak it. krc seniau (tipo labai seniai) tokiu retai budavo, dabar toleruojami tokie suteikiamos teises, tipo veiskites mums netrukdot, man tai pvz trukdytu jei ant kiekvieno kampo butu geju pora, gyvenimas nuo to tikrai nepagrazetu,.. ir tai kad gali but ant kiekvieno kampo visai realu jei taip toliau toleruosim, tegu buna, bet santuriai ir neisskirtinai, kodel normalus turi taikstytis su nenormaliais, taip jie nenormalus. vnzo .

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. balandžio 15 d. 15:29:17
Orientacija yra tik vienas iš daugelio kriterijų sprendžiant apie žmogų.
Bet - Nors pasaulis ir ritasi velniop, gal šeima turėtų išlikti kažkuo pastoviu? Negalima teisti žmogaus, jeigu jam patinka mėlyna spalva, o ne raudona. Bet, vėlgi bet ..

Atsakyti
Mirtis
2006 m. balandžio 15 d. 15:22:43
Stingas, matau, kad esi eilinis paviršutiniškas kvailys, jei iš mano pasisakymų gali spręsti tik tiek...
nesu nei jokia pankė, nei pan., ir iš viso nesigiriant gyvenu gerą gyvenimą, ir jei kas manęs kada nesuprato, niekada dėl to nesukau galvos dabar tu patenkintas?
Ir apskritai, aš visą laiką stengiuos žmones priimti tokius, kokie jie yra. Vienintelio dalyko netoleruoju, tai beribio kvailumo. Gaila, kad dar už jį į psichiatrines neguldo
Ne, juokauju, dar nenusileidau iki jūsų lygio, kad normalius žmones ten siųsčiau... be to, juk nė vienas jūsų neturi psichiatrijos kvalifikacijos, taigi man asmeniškai į piktas vaikų kalbas nusispjaut.
(ir sakydama "vaikas", čia turiu galvoje ne realų amžių, o proto lygį... tia tia)

2006 m. balandžio 15 d. 14:25:19
Nitroceliulioze rašė:
man tai netrukdo!!kodel jie negali demostruotis jei db poreles vos ne baznycioj duodas ir tai norma... jie lygiai taip pat nori parodyti savo meile!!! zavu

Kam cia norma?
Tegul rodo savo meile vienas kitam.Asmeniskiau.

2006 m. balandžio 15 d. 14:00:26
man tai netrukdo!!kodel jie negali demostruotis jei db poreles vos ne baznycioj duodas ir tai norma... jie lygiai taip pat nori parodyti savo meile!!! zavu

Atsakyti
Cocaine_Katie
2006 m. balandžio 15 d. 13:01:10
Manau, kad jie nera blogai.Nors Nepatinka man ju per didelis afisavimasis.
Gyvenkit kaip norit, tik kitu netraukit y savo ratelius.

2006 m. balandžio 15 d. 12:53:59
koks man skirtumas? lai gyvena nei man jie rupi nei as iems

2006 m. balandžio 15 d. 12:50:14
nesu tolerantiska, ir kokia cia dar tolerancija.. zmogus jau yra nukrypes, ir psichiskai nestabilus, jei jau traukia ta pati lytis, tai su centrine nervu sistema negerai, todel tokies zmones tik gyditis reiketu.. ar esame tvirtai uztikrinti, kad jei jau taip nukrype zmones, ar jie negali tapti pedofilais ir pan.. kai prisiklausai tv baugu daros kad ateityje net vaikus bus nesaugu i lauka isleist

Atsakyti
ep
2006 m. balandžio 14 d. 22:39:44
beveik visiskai pritariu Stingas issakitams mintims [isskirus jo paskutine zinute] jis jau ir taip pasake pakankamai...

NETOLERUOJU!!!

del lygoniu, gera mintis... tuos zmones galima toleruot kaip lygonius, (nu serga jie smegenis blogai dirba, ka padarisi, gal visdelto verta toleruot, tai va butent is sitos pozicijo kad jie lygoniai, kazkokia psichozo forma ir viskas, juk negalima kazkaip visiskai netoleruot zmogaus kuris galvoja kad jis koks Napaleonas ar tai kas kitas,,, na zodziu suprantat kur sukiu...

o del ansverio klausimo tai irgi visiskai pritariu, cia jau mano pikciui nera galo, jau geriau jeigu vienas zmogus augintu, negu du vienalyciai (nors moteriskas variantas dar neatrodo taip baisiai...)

kitas punktas. as neliginciau lesbietes ir gejus. cia grinai mano toks suvokimas lesbo nera iskripimas (arba mazesnis iskripimas, nes istikruju tai irgi iskripimas) o gejai tai jau iskripimas, iskripeliai. kodel taip, sunku pasakyti (na istikruju nelabai sunku, teisiog tai ne jusu reikalas). tokia teisiog mano pasauleziura mazdaug.
PS beja noreciau ten biski M, papriestaraut, bet kad ji kazkokia tampa pasiputusi, nekomentosiu jos mwha

2006 m. balandžio 14 d. 00:04:50

Mirtis rašė:
Stingas rašė:
Crawling rašė:
Man nesuprantama, kodel su tokiais zmonemis labai daznai elgiasi blogiau nei su tikriausiais nusikalteliais? Kodel galybe zmoniu sprendzia apie knyga is jos virselio? Kodel nekencia, neisigilindami i tikraja situacija - vietoj supratimo ir tolerancijos zmogu uzvaldo neapykata?
Et...keisti kartias buna zmones...

paliginsiu homikus ir lezbes su psichiniais ligoniais...]]
tarkim homo...igimtas arba traumos vaisius...psichai irgi gimsta su negaliom arba po kokio ivykio tampa nepilnaverciais zmonemis...psichai yra izoliojami...o wat pedikai vsokie ne...nors jie taip pat yra issigime...nebeprisimenu ko jie ten turi daugiau...] va moks mokslinis darbas]]
manes jie gal ir nenervintu jei sedetu sau ramei...savo rate...o dbr PZ!
ZMONES APEME TOLERANCIJOS MANYJA!!!tiems kuriems par daug leidziama po kurio laiko ima nebesurprast, kad buna ir draudziamu dalyku...
as esu tikras, kad zmonija sunaikins butent perdeta tolerancija!]

1) Homoseksualumas nėra psichinė liga. Nereikėtų painioti su kokiais pedofilais, prievartaujančiais vaikus. Daug pavojingesni yra kai kurie normalios orientacijos vyrai, ir vienintelė tinkama vieta jų izoliavimui tampa kalėjimas. Izoliacija be realios priežasties yra nelogiška.
2) Kurio velnio sėdėti savo rate, jei gyveni toje pačioje visuomenėje? Turi lygiai tokias pačias teises kaip ir kiti žmonės.
3) Jau gėjai žmonijos tikrai nesunaikins. O homofobai savo neišprusimu ir neapykanta - laisvai. Todėl jei galima, aš tamstelės netoleruosiu gal išgelbėsiu pasaulį

1. kodel tu buka ir nesupranti ka skaitai: ]] ar as sakiau, kad gejai sunaikins pasauli? ]] as sakiau, kad perdeta TOLERANCIJA! toliau
2. kodel tu buka: pz isikalet sau i galvas, kad zmones kurie netoleruoja pediku yra neispruse...shame on u....jei sakysiu, kad 'as toleruoju homo...swarbu , kad zmogus myletu kazka ir jam butu gera...' tai dbr as jau atrodyciau normalus ispruses zmogus? ]]
dar nebaigiau....]
pabandysiu isivaizduot tave...esi kokia nors panke...kuriai atrodo, kad nieks jos nesupranta...gyvenima tavo lydi gilus depas...rengies kitaip, nes nepritampi visuomenej...jei jo tai tvarkykis savo pasauly!!!!neaiskinus apie kito isprusimo lygi...]

2006 m. balandžio 13 d. 18:18:58
Bet, žiūriu, dauguma jūsų grynai mala tą patį, per tą patį, kad jie irgi žmonės, reikia juos toleruoti ir t.t. Sutinku. Bet kodėl niekas nepastebi mano žinučių? Gėjų ir lesbiečių santuokos - normalu?? Tokioms poroms suteikta galimybė įsivaikinti - normalu??

2006 m. balandžio 13 d. 18:14:39
Stingas rašė:
Crawling rašė:
Man nesuprantama, kodel su tokiais zmonemis labai daznai elgiasi blogiau nei su tikriausiais nusikalteliais? Kodel galybe zmoniu sprendzia apie knyga is jos virselio? Kodel nekencia, neisigilindami i tikraja situacija - vietoj supratimo ir tolerancijos zmogu uzvaldo neapykata?

tarkim homo...igimtas arba traumos vaisius...psichai irgi gimsta su negaliom arba po kokio ivykio tampa nepilnaverciais zmonemis...psichai yra izoliojami...o wat pedikai vsokie ne...nors jie taip pat yra issigime...nebeprisimenu ko jie ten turi daugiau...] va moks mokslinis darbas]]
ZMONES APEME TOLERANCIJOS MANYJA!!!tiems kuriems par daug leidziama po kurio laiko ima nebesurprast, kad buna ir draudziamu dalyku...

1) Homoseksualumas nėra psichinė liga. Nereikėtų painioti su kokiais pedofilais, prievartaujančiais vaikus. Daug pavojingesni yra kai kurie normalios orientacijos vyrai, ir vienintelė tinkama vieta jų izoliavimui tampa kalėjimas. Izoliacija be realios priežasties yra nelogiška.
2) Kurio velnio sėdėti savo rate, jei gyveni toje pačioje visuomenėje? Turi lygiai tokias pačias teises kaip ir kiti žmonės.
3) Jau gėjai žmonijos tikrai nesunaikins. O homofobai savo neišprusimu ir neapykanta - laisvai. Todėl jei galima, aš tamstelės netoleruosiu gal išgelbėsiu pasaulį

2006 m. balandžio 13 d. 17:49:51
depeche_mode> Aš turiu omenyje vaiko bendraamžius. Ar daug darželinukų arba pradinukų visame pasaulyje yra tolerantiški..? Be to, ar tu pats/pati norėtum būti įvaikinta gėjų ar lesbiečių poros? Nemanau...

2006 m. balandžio 13 d. 16:39:01
Crawling rašė:

2006 m. balandžio 11 d. 12:14:01
AnsweR rašė:
Per daug jūs čia demokratiški... Per didelė demokratija neprotingus žmones priveda prie anarchijos... Negi jums atrodo normalu, jeigu kokie du susituokę gėjai įsivaikintų kūdikį??? Manot, jis normalus užaugtų??? Jau vien bendraamžiai jį negyvai užėstų!

tai vadinasi, kad nesame mes jau tokie demokratiski, jeigu negyvai uzestume ju "vaika".

Atsakyti
AnsweR
2006 m. balandžio 11 d. 11:21:43
Per daug jūs čia demokratiški... Per didelė demokratija neprotingus žmones priveda prie anarchijos... Negi jums atrodo normalu, jeigu kokie du susituokę gėjai įsivaikintų kūdikį??? Manot, jis normalus užaugtų??? Jau vien bendraamžiai jį negyvai užėstų!

2006 m. balandžio 11 d. 09:09:45
Man tai jie irgi nemaisho. Tegu tuokiasi, daro jie ka nori ;>

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Radiohead Radiohead
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2735
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 116271