| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Beat It 2008Michael Jackson |
||||
| Sahja | Meilė ir lietusRondo |
||||
| malia | Life Is A RollercoasterRonan Keating |
||||
| 4Blackberry | SAULĖSUŽTEMIMASba. |
, Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2010 m. birželio 21 d. 22:49:49
2010 m. birželio 21 d. 21:50:48
mano nuomene lezbietes ne taip slykstu ir manau daugiau toleruojamos nei gejai. Jei merginos praeitu po miesta susikibusios uz ranku, visiem buvu vienodai, o jei vaikinai? ;ss
tu zmoniu as nebuciau linkusi tmerkti taciau man jie vistiek atrodo nenormalus..
Tikriausiai esate labai protinga,turite pakankamai žinių,jog lengva ranka galite nuspręsti,kas normalu o kas,jau nebe... Neteisinga smerkti to,ko nepažystame...Tai rodo tik didelį neišprusimą...
sakykit ką norit, bet vyras ir moteris buvo sutverti vienas kitam, o ne vyras vyrui ir moteris moterei, ir tai tikrai nėra normalu.... šiaip tegu būna tos mažumos, svarbu tos mažumos netrugdytų mano gyvenimo ir jo kitaip neveiktų, bet va kuo esu labai nepatenkinta, tai tuo, kad homoseksualios šeimos nori įsivaikinti vaikus, va čia tai jau tikrai viršūnė... sorry, tikrai netoleruosiu tokio dalyko niekada, reikia galvoti apie vaikus, juk iškart pažeidžiama jų mastysena, o kur patyčios? „pažiūrėkit, jis gyvena su dvejais tėčiais, įdomu kuris darė...“ ir pan... žiauru, į ką ritas visuomenė, arba santuokos? kai bus įvardijama sutuoktinis A ir B, tai čia jau ir, pasipiktinau tikrai...................
2010 m. birželio 21 d. 21:44:58
mano nuomene lezbietes ne taip slykstu ir manau daugiau toleruojamos nei gejai. Jei merginos praeitu po miesta susikibusios uz ranku, visiem buvu vienodai, o jei vaikinai? ;ss
tu zmoniu as nebuciau linkusi tmerkti taciau man jie vistiek atrodo nenormalus..
Tikriausiai esate labai protinga,turite pakankamai žinių,jog lengva ranka galite nuspręsti,kas normalu o kas,jau nebe... Neteisinga smerkti to,ko nepažystame...Tai rodo tik didelį neišprusimą...
2010 m. birželio 21 d. 21:07:38
2010 m. birželio 21 d. 21:06:06
2010 m. birželio 11 d. 21:14:58
2010 m. birželio 8 d. 22:49:42
2010 m. gegužės 31 d. 15:22:06
2010 m. gegužės 14 d. 21:20:24
Įdomus faktas su gyvūnais, kad ir tame ankstesniame straipsny, kad taip jie išreiškia savo socialinę padėtį ir buvimą viršesniu.
Taip pat įdomus tyrimas su dvyniais - taip, jie gali būti dažnai abudu gėjai, ir jau iškart žmonės teigia, kad tai dėl genų. Tačiau, juk dvyniai auga tokioj pačioj aplinkoje, taigi šiuo tyrimu nėra visiškai atmetama aplinka.
2010 m. gegužės 14 d. 21:09:29
2010 m. gegužės 14 d. 20:29:35
Šiaip neturiu daug informacijos ar tai yra genetiškai perduodama, bet nemanau, kad taip yra.
Atsiprašau, kad čia Wikipedia, tingėjau labiau paieškoti.
2010 m. gegužės 14 d. 20:04:43
Ne visai tiesa, kad ir paskutinis faktas, nes tai tikrai nėra ištirta, kaip sakoma čia, nes jeigu būtų ištirta, tai būtų sensacija ir visi pultų atsiprašinėti, nes tai būtų teisingas dalykas padaryti, kai žinomas faktas, jog tai yra taip pat biologiškai natūralu, kaip balta ar juoda spalva.
Hmm šiaip jau senai ištirta, jog lytinės orientacijos neįmanoma pasirinkti, bet ar iš tikro galvoji, jog homofobai pultu atsiprašinėti ?
2010 m. gegužės 14 d. 18:43:35
2010 m. gegužės 14 d. 18:36:00
2010 m. gegužės 11 d. 19:45:59
Nieko prieš neturiu. Ką padaryt jei ta pati lytis traukia? O dėl to įsivaikinimo... Šiaip manau ir pačiam vaikui nemalonu būtų. Dėl mūsų 'tolerantiškos' visuomenės.
Jo,vaikas pageidautų tvirto vyriško diržo ir išpėrimų su raganiška šluota.Taip pat jam patiktų psichologinės bausmės.Tokia netolerancija mažajam neklaužadai būtų dievo dovana...
Pala, 'psichologinės bausmės'? Ką turi omeny? Nesupratau.
2010 m. gegužės 8 d. 11:22:49
2010 m. gegužės 6 d. 19:45:56
Dabar kas nors galėtu paaiškinti kodėl buvo ištrinti du mano postai, būtent šioje temoje ?
Taip jau buna, kartais komentarai tiesiog dingsta, nekreipk demesio
2010 m. gegužės 6 d. 18:41:04
2010 m. gegužės 6 d. 17:18:28
uždraudė paradą
cia pyksti, kad uzdraude? :O
Na ir gerai. Nematysim visokiu nesamoniu slykstyniu...
1.Nieko nemalonaus ten nebūna 2.Gal tu pati šlykšti savo diskriminuojančiu požiūriu,savo elgesiu3Protingiems hetereseksualios pakraipos žmonėms,tokie paradai netrukdo.
2010 m. gegužės 6 d. 16:41:40
Na o as palaikau baznycios poziury...Nesmerkiu ju buvimo taciau smerkiu elgesi... Ir del to kad lezbeties gerai o tipo moterys nesupras kodel, tai nejuokinkit... Per daug "Amerikietisko pirago" prisiziurejot berniukai
o tu per daug krikscionisko bullschit prisiklausiai;]
Cia tai be rysio tu parasiai
tai ce tu be ryse ta sava baznycia kisi, no one give a damn ka jie mana;] ir dar su tais pyragais visi, turbut patis daugiau matet nei kas kic kad taip zinot kas ten yra;]