kissofdeath rašė: as tai nzn....ju reikalas.tegul daro ka nori.bet as pries,kad jie isivaikina vaikus.man tu vaiku gaila.kaip turi jaustis vaikas pries kitus kaip turi dvi "mamytes" ar du "tetukus" ?
jeigu isivaikina labai maza vaika, tai jis/ji gali tiesiog priprast prie to.. as tai pries gejus ir lezbietes nieko neturiu. jie irgi zmones, o juk "visi zmones lygus".. ju reikalas kokiais jie nori but..
Mhm, pripras, jiem atrodys normalu du tėveliai. Kol nepradės į mokyklą eiti. Vargšai vaikai.
Prieš.
kissofdeath rašė: as tai nzn....ju reikalas.tegul daro ka nori.bet as pries,kad jie isivaikina vaikus.man tu vaiku gaila.kaip turi jaustis vaikas pries kitus kaip turi dvi "mamytes" ar du "tetukus" ?
jeigu isivaikina labai maza vaika, tai jis/ji gali tiesiog priprast prie to.. as tai pries gejus ir lezbietes nieko neturiu. jie irgi zmones, o juk "visi zmones lygus".. ju reikalas kokiais jie nori but..
Ar galima leisti žodžio laisvei plėstis iki neapykantos kurstymo?
Taip 8.50 % (17)
Ne 86.00 % (172)
Nežinau 5.50 % (11)
reiskia tokiu kaip xdm zodzio laisve jie smarkiai ribotu kokiok olandijoj uz siuos komentarus gauciau arba baudos ~2000 lt arba i kaliuze iskart cia faktas. reik dziaugtis!!!
jau buvau seniau patalpines nuoroda i straipsni apie santurius homoseksualus ir radikalius. santurius as galiu toleruoti. Mes nesvarbu kas kur ir kaip. Cia yra kekvieno asmeninis reikalas ir as nesu uz totalitarizma ir gerbiu kekvieno asmenini gyvenima. Bet man svarbu ka matys mano vaikai gatvej, per televizija ir t.t.
xdm rašė: savoka "tolerancija"... tipo reikia toleruoti viska ka mass media sako toleruoti? sako reik homikus toleruot - reiskia reikia. ir mass media apibrezia kas yra tolerancija. ji viska zino! ji yra tikras isganymas! uz tai ir patekau i pragara nes drisau nesutikti su galingaja Deive Masmedija.
.. iš esmės px ką sako mass media.
nori pasakyti, kad toleruodamas gėjus ir lezbietes tu iškart sutinki su mass medijos dogmomis. nereikia perdėti.
aš siūlau. į viską žiūrėti paprasčiau. suprasti, kad yra tokių, kurie į mus nepanašūs. elgtis žmoigškai su tuo, kas kitiems yra normalu. (nekalbu apie tikrus iškrypimus)
gyvenam baisiai spalvotoj ir margoj visuomenėj. jeigu ieškotumėm ko galim netoleruoti - rastumėm greitai.
bet kam to reikia? aš šito vat nesuprantu.
man tai gėjai ir lezbietės netrukdo. negi trukdo tau? ar tu nori juos išgydyt? išžudyt? uždaryt visus i vieną vietą?
savoka "tolerancija"... tipo reikia toleruoti viska ka mass media sako toleruoti? sako reik homikus toleruot - reiskia reikia. ir mass media apibrezia kas yra tolerancija. ji viska zino! ji yra tikras isganymas! uz tai ir patekau i pragara nes drisau nesutikti su galingaja Deive Masmedija.
nu jeigu tu esi vyras egoistas ir tau nepatinka kai vyras su vyru, bet patinka kai moteris su moterim. tai vienas toleruoji, o kitu ne
taip, tai yra nesamone.
Arunazz rašė: man tik pvz visuomet buvo neaisku kodel pvz lesbietes kitaip ziurima negu i gejus? vienu zodziu jei pana su pana tai jau tolentiskesni dauguma tam.....kaip tai gali buti ,tipo graziau ???
kas cia neaiskaus? vaikinui gejai bjauru, o lesbes jaudina. vat ir viskas. tai tera tos pacios homoseksualu propagandos kita medalio puse - tokie vaikinai (kur pries gejus bet uz lesbes) vis tiek yra su jau "nauju" homikams palankiu hedonistiniu mastymu. ta prasme morale ir vertybemis jie jau nusileide iki homiku lygio todel tereikia pasakyti: jeigu jus esate blogi ir mes esame vienodai blogi - sitas blogumas jau nebera blogumas ir galima ji toleruoti.
homoseksualai niekad (niekad!!!) nebus priimti i visuomene kol nenusmukdys tos visuomenes morales ir vertybiu.
as netoleruoju nei geju nei lesbieciu vienodai.
kas cia gali buti jaudinancio tai taip ir lieka neaisku,na jei jau viena puse toleruoja manau ir kita taipat galetu toleruoti...mane net siutas ima kai moterims tipo su moterim grazu ,jaudina nu nesamone tada isvis reikia apsisrest arba prie juos arba abiems tolerancijai jausti ,
Arunazz rašė: man tik pvz visuomet buvo neaisku kodel pvz lesbietes kitaip ziurima negu i gejus? vienu zodziu jei pana su pana tai jau tolentiskesni dauguma tam.....kaip tai gali buti ,tipo graziau ???
kas cia neaiskaus? vaikinui gejai bjauru, o lesbes jaudina. vat ir viskas. tai tera tos pacios homoseksualu propagandos kita medalio puse - tokie vaikinai (kur pries gejus bet uz lesbes) vis tiek yra su jau "nauju" homikams palankiu hedonistiniu mastymu. ta prasme morale ir vertybemis jie jau nusileide iki homiku lygio todel tereikia pasakyti: jeigu jus esate blogi ir mes esame vienodai blogi - sitas blogumas jau nebera blogumas ir galima ji toleruoti.
homoseksualai niekad (niekad!!!) nebus priimti i visuomene kol nenusmukdys tos visuomenes morales ir vertybiu.
kremine_kale rašė: vistiek nieko nepakeisim. galim tik susitaikyti.
pries 100 metu homoseksualizmas buvo liga, o dabar ne. dar pries 50 metu seimos vertybes buvo dominuojancios, dabar ne. kazkodel viskas sioj srity apvirto aukstyn kojom? o sakai nieko nepakeisim. kazkas pakeite
man tik pvz visuomet buvo neaisku kodel pvz lesbietes kitaip ziurima negu i gejus? vienu zodziu jei pana su pana tai jau tolentiskesni dauguma tam.....kaip tai gali buti ,tipo graziau ???
nu gerai - tada man leiskite suvalgyti kremine_kale su jos sutikimu. iteisinkime kanibalizma! juk abi puses turi savimone, o kadangi jokios morales nera - galima iteisinti! kodel ne?
kremine_kale, jei dauguma butu homosexualus tai kaip jie atsivestu palikuoniu ir issilaikytu? islamizacija dar labiau paspartetu nes musulmonai uz homoseksualizma mirties bausme taiko.
sakai bereikalingas pyktis? pyktis is vis niekam nereikalingas ir jis veltui sukurtas zmonems? pyktis turi paskirti. juk pykstame kai artimas zmogus meluoja, pykstame ant zmogzudziu. o dabar sakai nepykime? tai dar labiau skatina savanaudiskuma ir hedonistini mastyma. mazdaug "gyvenkime kad tik mums butu gerai, kaip robotai ismeskime visas blogas emocijas, o po musu nors ir tvanas". jei taip mastome tai aisku galima toleruoti daug ka, galima laisvai teisinti ir kanibalizma ar santuokas su gyvuliu - jeigu kiti nori tegul daro, gi mums rupi tik asmenine gerove... bet tai tiesus kelias i prazuti.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. sausio 6 d. 22:01:52
as tai nzn....ju reikalas.tegul daro ka nori.bet as pries,kad jie isivaikina vaikus.man tu vaiku gaila.kaip turi jaustis vaikas pries kitus kaip turi dvi "mamytes" ar du "tetukus" ?
Mhm, pripras, jiem atrodys normalu du tėveliai. Kol nepradės į mokyklą eiti. Vargšai vaikai.
Prieš.
P.S. Silentist'as kokį slengą įvaldęs
2009 m. sausio 6 d. 15:33:01
2009 m. sausio 5 d. 10:35:23
as tai nzn....ju reikalas.tegul daro ka nori.bet as pries,kad jie isivaikina vaikus.man tu vaiku gaila.kaip turi jaustis vaikas pries kitus kaip turi dvi "mamytes" ar du "tetukus" ?
2008 m. liepos 18 d. 22:53:21
2008 m. liepos 18 d. 15:59:55
Ar galima leisti žodžio laisvei plėstis iki neapykantos kurstymo?
Taip 8.50 % (17)
Ne 86.00 % (172)
Nežinau 5.50 % (11)
reiskia tokiu kaip xdm zodzio laisve jie smarkiai ribotu
2008 m. liepos 18 d. 15:52:42
2008 m. liepos 18 d. 15:48:59
Be to man dar yra svarbūs tokie dalykai kaip tautiškumas. Lietuva turi būti lietuviška
https://www.biteplius.lt/lt/2cont...052-= (567026061
2008 m. liepos 18 d. 15:30:51
2008 m. liepos 18 d. 15:30:19
savoka "tolerancija"... tipo reikia toleruoti viska ka mass media sako toleruoti? sako reik homikus toleruot - reiskia reikia. ir mass media apibrezia kas yra tolerancija. ji viska zino! ji yra tikras isganymas!
.. iš esmės px ką sako mass media.
nori pasakyti, kad toleruodamas gėjus ir lezbietes tu iškart sutinki su mass medijos dogmomis. nereikia perdėti.
aš siūlau. į viską žiūrėti paprasčiau. suprasti, kad yra tokių, kurie į mus nepanašūs. elgtis žmoigškai su tuo, kas kitiems yra normalu. (nekalbu apie tikrus iškrypimus)
gyvenam baisiai spalvotoj ir margoj visuomenėj. jeigu ieškotumėm ko galim netoleruoti - rastumėm greitai.
bet kam to reikia? aš šito vat nesuprantu.
man tai gėjai ir lezbietės netrukdo. negi trukdo tau? ar tu nori juos išgydyt? išžudyt? uždaryt visus i vieną vietą?
2008 m. liepos 18 d. 15:08:37
2008 m. liepos 18 d. 14:40:22
kremine_kale, as tau rasau is pragaro
tikriausiai ten patekai už sąvokos ,tolerancija' ignoravimą.
2008 m. liepos 18 d. 14:31:46
2008 m. liepos 18 d. 14:31:17
taip, tai yra nesamone.
2008 m. liepos 18 d. 14:31:00
vistiek nieko nepakeisim.
pries 100 metu homoseksualizmas buvo liga,
prieš šimtą metų žmonės manė, kad už nuodėmes į pragarą pateks. so?
2008 m. liepos 18 d. 13:27:23
man tik pvz visuomet buvo neaisku kodel pvz lesbietes kitaip ziurima negu i gejus? vienu zodziu jei pana su pana tai jau tolentiskesni dauguma tam.....kaip tai gali buti ,tipo graziau ???
kas cia gali buti jaudinancio tai taip ir lieka neaisku,na jei jau viena puse toleruoja manau ir kita taipat galetu toleruoti...mane net siutas ima kai moterims tipo su moterim grazu ,jaudina nu nesamone tada isvis reikia apsisrest arba prie juos arba abiems tolerancijai jausti ,
2008 m. liepos 18 d. 13:02:46
2008 m. liepos 18 d. 12:56:01
vistiek nieko nepakeisim.
pries 100 metu homoseksualizmas buvo liga, o dabar ne. dar pries 50 metu seimos vertybes buvo dominuojancios, dabar ne. kazkodel viskas sioj srity apvirto aukstyn kojom? o sakai nieko nepakeisim. kazkas pakeite
2008 m. liepos 18 d. 12:54:22
2008 m. liepos 18 d. 12:49:27
2008 m. liepos 18 d. 12:46:50
kremine_kale, jei dauguma butu homosexualus tai kaip jie atsivestu palikuoniu ir issilaikytu? islamizacija dar labiau paspartetu nes musulmonai uz homoseksualizma mirties bausme taiko.
sakai bereikalingas pyktis? pyktis is vis niekam nereikalingas ir jis veltui sukurtas zmonems? pyktis turi paskirti. juk pykstame kai artimas zmogus meluoja, pykstame ant zmogzudziu. o dabar sakai nepykime? tai dar labiau skatina savanaudiskuma ir hedonistini mastyma. mazdaug "gyvenkime kad tik mums butu gerai, kaip robotai ismeskime visas blogas emocijas, o po musu nors ir tvanas". jei taip mastome tai aisku galima toleruoti daug ka, galima laisvai teisinti ir kanibalizma ar santuokas su gyvuliu - jeigu kiti nori tegul daro, gi mums rupi tik asmenine gerove... bet tai tiesus kelias i prazuti.