jeigu kažkam tai patinka - man netrukdo.
nereikia čia vaidinti dievų ir sakyti kad anas yra blogai, o tas gerai. vistiek nieko nepakeisim. galim tik susitaikyti.
perfrazuojant vieno mano draugo mintį - nekęsdamas kažko tik pats sau prisidarai bereikalingų problemų.
taigi?
.....
o dv tie visi kritikai ir skeptikai. kas būtų, jeigu gėjų ir lezbiečių būtų dauguma, ir jie taip priešiškai žiūrėtų i heterosexualus? arba laikytų tai liga, kurią reikia gydyti, kažkokiu nenormalumu ar piktaja dvasia?
nesvaikit ir nebūkit kaip vokiečiai su žydais. niekam nereikia pasauly dar dar daugiau bereikalingo pykčio. tau reikia?
her_dreamy_eyes, bet kadangi tai nesamone tai kada nors tave nusivesiu uz kampo, nuzudysiu, isniekinsiu ir nejausiu jokios kaltes nes jokios morales nera...
xdm rašė: o man ne kekvieno žmogaus prigimtis yra vienoda. "žmogus gimsta ne zmogumi, o tik zmogaus galimybe". (zmogus - ne tas pats kas gyvulys)
"Moralė ir politika yra sudėtinė žmogaus biologinės elgsenos dalis, tačiau būtent moralė - pagrindinis žmogų iš gamtos išsiskiriantis veiksnys.
Filosofas A.Jokubaitis"
man nesusispjaut i tuos kurie nuejo klystkeliais. reikia jiems padėti.
o kad nieko ypatingo tai tikrai - siais laikais visokiu iskrypimu yra. svedijoj galima teisetai ... su gyvuliais, olandijoj yra pedofilu politine partija...
Nes vieną dieną jį aplankė Apvaizda, ir paaiškino, kas yra moralu, kas ne . .
o man ne kekvieno žmogaus prigimtis yra vienoda. "žmogus gimsta ne zmogumi, o tik zmogaus galimybe". (zmogus - ne tas pats kas gyvulys)
"Moralė ir politika yra sudėtinė žmogaus biologinės elgsenos dalis, tačiau būtent moralė - pagrindinis žmogų iš gamtos išsiskiriantis veiksnys.
Filosofas A.Jokubaitis"
o kad nieko ypatingo tai tikrai - siais laikais visokiu iskrypimu yra. svedijoj galima teisetai ... su gyvuliais, olandijoj yra pedofilu politine partija...
faktas: gritas homoseksualas JAV parke rode savo ... prie vaiku ir rusas uz tai dave jam i galva.
JAV ziniasklaida: rusas banditas, netolerantiskas, su tolerancija yra daug problemu. homoseksualai vargsai netoleruojami. kokia baisi homofobija ir t.t.
darykit isvadas kaip homoseksualai elgiasi su bet kokia opozicija jiems kaip komunistu valdzia - visi kas mums nepritaria yra "liaudies priesai".
jau mane uz tokius komentarus apsauktu homofobu - psichiniu ligoniu.
ir dar idomu pamatyti rusu visuomenes reakcija kuri daug pasako ka jie mano apie homoseksualus tas zmogelis is JAV jokiu budu nesiulo taip daryt ka rusai turi omeny
em... nevadinkit manes naciu ar dar kuo nors. as spaudziu juodaodziams ranka, nelaikau kitatauciu blogesniais uz lietuvius. bet homoseksualams nepritariu (ir turiu tokia teise), taciau nejauciu jiems pykcio tik man gaila del ju
Darkshines rašė: Beje, xdm,
moralė liepia homoseksualus toleruoti, jei žmogus tikrai būtų tik gyvūnas, tai joks homoseksualumas negalėtų egzistuoti, nes tokie individai negali atsivesti palikuonių, vadinasi, yra neraikalingi. Kadangi žmogus ne vien gyvūnas, kurio tikslas tik pasidauginti ir išplisti, tai homoseksualai yra viskas normalu, nes žmonės siekia dirbti ir kažką turėti, o ne plėsti giminę. O darbo įgūdžiai ir našumas nuo subjektyvių kriterijų (lyties, rasės, tautybės, kalbos, seksualinės orientacijos, religijos, mėgstamos muzikos, įsivertų auskarų skaičiaus, gyvenamosios vietos ir t.t.) visiškai nepriklauso.
Bet pala... juk tarp gyvunu jis egzistuoja, o dabar sakai kad jeigu zmogus butu gyvunas - tai neegzistuotu ???
Dėl darbo - butent atgimusio neoliberalizmo įdėja tokia: žmogus yra priemonė, o mūsų tikslas savaime (be prasmes) yra ekonominis augimas. žmogų reikia padaryti tobulą vartotoją - homo economicus, ir jo teises vartoti apginti "žmogaus teisėmis". paskui visokiem xdm kai priešinsis šitai ideologijai duot tom "teisėm" per galvą. "O darbo įgūdžiai ir našumas nuo subjektyvių kriterijų (lyties, rasės, tautybės, kalbos, seksualinės orientacijos, religijos, mėgstamos muzikos, įsivertų auskarų skaičiaus, gyvenamosios vietos ir t.t.) visiškai nepriklauso."
taip! kadangi juodaodžiai ir musulmonai dirba už mažesnį atlyginimą ir efektyviau - juos reikia importuoti, o baltoji rasė kadangi kelia didesnius reikalavimus turi išnykti. Laisvai rinkai visiškai nesvarbu ar tu normalus ar pedikas, ar tu juodas ar tu baltas, ar tu lietuvis ar tu rusas, jai svarbu tik tavo "darbo įgūdžiai ir našumas". Vadinasi zmogaus teisem ir toleranciju kompanijom reikia uztikrinti kad laisva rinka gautu pigesnes darbo jegos. Homoseksualizmo industrija yra didžiuliai pinigai, + sekso industrija skatina godumą (rinkos variklį), griauna šeimas - palieka žmones vienus ir silpnus, kad jie pamirsto atsakomybe ir meile artimui (seimos, krikscioniskas vertybes) ir savo norus atrastu "rinkoje". krikščionybė laiko godumą nuodeme, todėl reikia ir krikščionybę sunaikinti. (tas dabar ir daroma)
išvada: po 50 metu europoj vyraus musulmonai. sitas vakaru pasaulio susinaikinimas ilgai nesites nes Europa pamirsa savo Dieva, o ten kur jis yra pamirstas ateina setonas arba kitas dievas - Alachas.. https://www.youtube.com/watch?v=xYAm9Gv-Z cc
jie visi mano draugai!
nieko pries juos neturiu, aisku jie kitokie - ne standartiniai zmones, bet as niekada neiskirciau zmogaus tik del jo sexualines orientacijos! xD
viskas priklauso nuo budo ir charakterio, tad as galiu sakyti kad dauguma mano pazystamu geju ir bi yra tiesiog nedorai puikus zmones
xoxoxo
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 19 d. 21:26:31
Darkshines rašė:
lietusryte rašė: Atsiprašau už savo debiliškus pasisakymus šioje temoje.Buvau visiškai girtas,kad tokių nesamonių prirašiau.net pačiam koktu daros,kai dabar skaitau.Ačiū ep,kad atvedė mane į kelią.
Tu durnas alkoholikas. Tau jau niekas neatleis. Tau aloholis ištirpdė smegenis. Fui. Aš su tokiais alkoholikais dirbu, tai jau nujaučiu, kaip po dvidešimties metų atrodysi...
Ai, baigiam offtopicint, esmė ta, susiimkit.
Beje, xdm,
moralė liepia homoseksualus toleruoti, jei žmogus tikrai būtų tik gyvūnas, tai joks homoseksualumas negalėtų egzistuoti, nes tokie individai negali atsivesti palikuonių, vadinasi, yra neraikalingi. Kadangi žmogus ne vien gyvūnas, kurio tikslas tik pasidauginti ir išplisti, tai homoseksualai yra viskas normalu, nes žmonės siekia dirbti ir kažką turėti, o ne plėsti giminę. O darbo įgūdžiai ir našumas nuo subjektyvių kriterijų (lyties, rasės, tautybės, kalbos, seksualinės orientacijos, religijos, mėgstamos muzikos, įsivertų auskarų skaičiaus, gyvenamosios vietos ir t.t.) visiškai nepriklauso.
Visų pirma,apie mane čia ne į temą.Visų antra,niekas nesako,kad aš alkoholikas.O nesąmonių mes visi kartais prirašom.
lietusryte rašė: Atsiprašau už savo debiliškus pasisakymus šioje temoje.Buvau visiškai girtas,kad tokių nesamonių prirašiau.net pačiam koktu daros,kai dabar skaitau.Ačiū ep,kad atvedė mane į kelią.
Tu durnas alkoholikas. Tau jau niekas neatleis. Tau aloholis ištirpdė smegenis. Fui. Aš su tokiais alkoholikais dirbu, tai jau nujaučiu, kaip po dvidešimties metų atrodysi...
Beje, xdm,
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 19 d. 21:08:50
Atsiprašau už savo debiliškus pasisakymus šioje temoje.Buvau visiškai girtas,kad tokių nesamonių prirašiau.net pačiam koktu daros,kai dabar skaitau.Ačiū ep,kad atvedė mane į kelią.
geriam_alu (Užblokuotas)
2008 m. birželio 19 d. 21:04:01
Darkshines rašė: Homoseksualai man kažkas nesuprantamo, bet žmonės kaip žmonės, nuo kitų juk nesiskiria, ir ne dirba blogiau, nekalba blogiau, todėl man visai nusispjauti.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. liepos 18 d. 11:26:06
ir leiskit man susituokti su bezdzione! as ja myliu! kur mano laisves ir zmogaus teises!!!
beždžionė neturi savimonės. taigi, nevykusiai čia.. alia pajuokavai - argymentavai.
2008 m. liepos 18 d. 11:24:54
jeigu kažkam tai patinka - man netrukdo.
nereikia čia vaidinti dievų ir sakyti kad anas yra blogai, o tas gerai. vistiek nieko nepakeisim.
perfrazuojant vieno mano draugo mintį - nekęsdamas kažko tik pats sau prisidarai bereikalingų problemų.
taigi?
.....
o dv tie visi kritikai ir skeptikai. kas būtų, jeigu gėjų ir lezbiečių būtų dauguma, ir jie taip priešiškai žiūrėtų i heterosexualus?
nesvaikit ir nebūkit kaip vokiečiai su žydais. niekam nereikia pasauly dar dar daugiau bereikalingo pykčio. tau reikia?
2008 m. liepos 18 d. 00:08:01
2008 m. liepos 18 d. 00:07:19
2008 m. liepos 17 d. 23:26:09
o man ne
Filosofas A.Jokubaitis"
o kad nieko ypatingo tai tikrai - siais laikais visokiu iskrypimu yra.
Nes vieną dieną jį aplankė Apvaizda, ir paaiškino, kas yra moralu, kas ne . .
2008 m. liepos 17 d. 20:17:18
Filosofas A.Jokubaitis"
o kad nieko ypatingo tai tikrai - siais laikais visokiu iskrypimu yra.
2008 m. liepos 17 d. 20:05:35
2008 m. liepos 17 d. 19:57:03
cia zmogelis is JAV kalba Rusijoj.
faktas: gritas homoseksualas JAV parke rode savo ... prie vaiku ir rusas uz tai dave jam i galva.
JAV ziniasklaida: rusas banditas, netolerantiskas, su tolerancija yra daug problemu. homoseksualai vargsai netoleruojami. kokia baisi homofobija ir t.t.
darykit isvadas kaip homoseksualai elgiasi su bet kokia opozicija jiems
jau mane uz tokius komentarus apsauktu homofobu - psichiniu ligoniu.
ir dar idomu pamatyti rusu visuomenes reakcija kuri daug pasako ka jie mano apie homoseksualus
2008 m. liepos 17 d. 17:18:36
2008 m. liepos 17 d. 17:17:03
Beje, xdm,
Bet pala... juk tarp gyvunu jis egzistuoja, o dabar sakai kad jeigu zmogus butu gyvunas - tai neegzistuotu
Dėl darbo - butent
taip! kadangi juodaodžiai ir musulmonai dirba už mažesnį atlyginimą ir efektyviau - juos reikia importuoti, o baltoji rasė kadangi kelia didesnius reikalavimus turi išnykti. Laisvai rinkai visiškai nesvarbu ar tu normalus ar pedikas, ar tu juodas ar tu baltas, ar tu lietuvis ar tu rusas, jai svarbu tik tavo "darbo įgūdžiai ir našumas". Vadinasi zmogaus teisem ir toleranciju kompanijom reikia uztikrinti kad laisva rinka gautu pigesnes darbo jegos. Homoseksualizmo industrija yra didžiuliai pinigai, + sekso industrija skatina godumą (rinkos variklį), griauna šeimas - palieka žmones vienus ir silpnus, kad jie pamirsto atsakomybe ir meile artimui (seimos, krikscioniskas vertybes) ir savo norus atrastu "rinkoje". krikščionybė laiko godumą nuodeme, todėl reikia ir krikščionybę sunaikinti. (tas dabar ir daroma)
išvada: po 50 metu europoj vyraus musulmonai. sitas vakaru pasaulio susinaikinimas ilgai nesites nes Europa pamirsa savo Dieva, o ten kur jis yra pamirstas ateina setonas arba kitas dievas - Alachas..
https://www.youtube.com/watch?v=xYAm9Gv-Z cc
2008 m. liepos 17 d. 17:15:33
2008 m. liepos 17 d. 16:54:58
nieko pries juos neturiu, aisku jie kitokie - ne standartiniai zmones, bet as niekada neiskirciau zmogaus tik del jo sexualines orientacijos! xD
viskas priklauso nuo budo ir charakterio, tad as galiu sakyti kad dauguma mano pazystamu geju ir bi yra tiesiog nedorai puikus zmones
xoxoxo
2008 m. liepos 10 d. 19:32:42
2008 m. liepos 9 d. 15:57:22
juk ir vaikas uzaugs nenormolus jai visada matys kaip jo tetis su teciu buciuojasi. fui kaip slikstu!!
2008 m. birželio 19 d. 21:26:31
Atsiprašau už savo debiliškus pasisakymus šioje temoje.Buvau visiškai girtas,kad tokių nesamonių prirašiau.net pačiam koktu daros,kai dabar skaitau.Ačiū ep,kad atvedė mane į kelią.
Beje, xdm,
Visų pirma,apie mane čia ne į temą.Visų antra,niekas nesako,kad aš alkoholikas.O nesąmonių mes visi kartais prirašom.
2008 m. birželio 19 d. 21:16:03
Beje, xdm,
2008 m. birželio 19 d. 21:11:06
Ačiū ep,kad atvedė mane į kelią.
prasom, visai suprantu tavo jausmus
2008 m. birželio 19 d. 21:08:50
2008 m. birželio 19 d. 21:08:24
2008 m. birželio 19 d. 21:04:01
Homoseksualai man kažkas nesuprantamo, bet žmonės kaip žmonės, nuo kitų juk nesiskiria, ir ne dirba blogiau, nekalba blogiau, todėl man visai nusispjauti.
Labai homofobų nemėgstu, va šiti žmonės idiotai.
Kas per homofobai?