ep rašė: tai kad neskaitau, siaip nesidomiu, geriau jau internete, lengviau rast dominanciu daliku.
na tas 15min, tai aisku labai gerai kad pasirode, kartais paskaitau, kokios ten darbo vietos laisvos, dar automobiliiu avariju fotkiu perziuret megstu, horoskopai, tai grynas bull shit'as nuo o kriziazodziai per lengvi, vaiku zaidimas, sudoku, jeigu tik nemaziau triju zvaigzduciu...
fock![/quote
gal per protingas tokiam laikrasciui, kad per lengva.. ? jamk ka "sunkesnio" ..
na tas 15min, tai aisku labai gerai kad pasirode, kartais paskaitau, kokios ten darbo vietos laisvos, dar automobiliiu avariju fotkiu perziuret megstu, horoskopai, tai grynas bull shit'as nuo o kriziazodziai per lengvi, vaiku zaidimas, sudoku, jeigu tik nemaziau triju zvaigzduciu...
fock!
Kryžiažodžiai, sudoku.... na ir jei prie kokio straipsnio gražus paveiksliukas dar jį perskaitau
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Vietos kur kas nors ką nors užjaučia, o kitame numeryje dėkojama už užuojautą : ] labiausiai mėgstu, dar eilėraščių graudingų būna, na kad tipo tikrai užjaučia. Man čia kaip pažinčių skyrelis. Kuo daugiau vietos puslapiuose užima užuojauta, tuo įdomesnis žmogus buvo.
Laikraščių neskaitau, kaip ir tv nežiūrau. Nes šitie dalykai prastai nušviečia realią padėtį. Čia ir kokios Vakaro žinios ir tas pats L.Rytas. juolab kad ir pati informacija - arba kraujo klanai ir nutrauktos galūnės, arba politkų rietenos ir propaganda. Fe.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. spalio 18 d. 19:01:54
Skiltis: Sudoku, laisvalikį visada skaitau, sportą, programa
2007 m. liepos 14 d. 17:40:40
2007 m. liepos 14 d. 12:56:31
2007 m. liepos 14 d. 00:11:01
2007 m. liepos 14 d. 00:03:38
tai kad neskaitau, siaip nesidomiu, geriau jau internete, lengviau rast dominanciu daliku.
fock![/quote
gal per protingas tokiam laikrasciui, kad per lengva.. ?
2007 m. birželio 22 d. 21:01:22
2007 m. birželio 22 d. 20:39:36
aj dar ...ne to nesakiciu
2007 m. birželio 22 d. 20:37:05
fock!
2007 m. birželio 22 d. 20:11:09
nu gerai dar per paskaitas antrashtes paskaitau ir sudoku pasprendziu.. .
2007 m. birželio 22 d. 18:08:12
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. birželio 5 d. 12:43:32
ir dar kaikuriuose laikrasciuose Sudoku buna - tai ir sitas patinka
2007 m. birželio 5 d. 11:07:24
Anekdotai
man taip pat
2007 m. birželio 5 d. 11:06:44
2007 m. birželio 3 d. 01:07:33
2007 m. birželio 2 d. 13:24:33
2007 m. birželio 1 d. 23:14:13
2007 m. birželio 1 d. 23:13:08
2007 m. birželio 1 d. 23:02:04
daugiau ką nors skaitau, jei įdomu pasirodo
2007 m. birželio 1 d. 20:50:06
2007 m. gegužės 31 d. 15:57:16
Skaitau straipsnį, jei antraštė sudomina.