tai kas? ish kur man zhinot ir ,dar svarbiau, kodel net turetu rupet,kad kazhkas nemegsta Ferrari komandas? prashau,nekeskit/garbinkit bet nors karta saves paklauskit uzh ka tai darot ...
Kvakva rašė: msh > tavo zodziuose aiskiai pilna tiesos...
Bet visgi viesa paslaptis yra tokia - kiekvienas puikiai suranda savo nuomonei pliusu,o svetimai (nepriimtinai) - minusu...
Via galima pletotis...
Aisku,as bent jau asmeniskai nenuneigsiu,kad MS yra geras pilotas,kad jis talentingas (niu jau kartojauosi - netalentingas formulej nesedetu,dar ne tiek ten visi nudurneje kad imtu netalentingus...) Gerai,MS ir savo darba dirba - tiesa,kad komandos taktika lemia ne jis,o kiti,ir tai nuo MS nepriklauso...Zinoma,as pritariu,kad Is Siuo Metu Lenktyniaujanciuju Ferrari ir MS neturi sau lygiu (niu vien is sio sezono galima tai drasiai teigti).O Bet Visgi Taciau simpatijos (nuosirdzios ir siek tiek nusimananciuju) atiduodamos tam,prie kurio sirdis linksta,pagarba - jau visai kitas reikalas...Taigi,is tavo pastaruju postu susidariau gal ir klaidinga,bet tokia nuomone,kad reikia Mylet MS..Deja,cia jau toks dalykas abstraktus,mylet gali ir uz Minardzio vairo besivelkanti pilota - nuo pergaliu meile,manau,neturetu priklausyt...
Gal ir neteisingai interpretavau tavo zodzius - tokiu taveju sorry - cia tiesiog tada isejo mano nuomone...
ne mylet reikia...uzh nuopelnus yra zhavimasi,o ne mylima...ash norejau pasakyt,kad reikia gerti MS uzh jo talenta,nes tiek kiek jis pasieke,kolkas niekas dar nera pasiekes...aishq,galima sakyt,kad turi gera mashina,bet ash aishkiai prisimenu senus laikus kai jis vazhiavo gerai ir su ne pachiu geriausiu Benetonu Reno...vat kas labiausiai knisa,tai tokie posakiai : "Nekenchiu Ferrari","Shudas tas MS" ir t.t. ...palyginus su juo daug kas ant shito svieto yra shudas...nors nuo pavydo ligi neapykantos nera toli...
na o mano nuomone butu ta,kad gal lygiu shiais metais nelabai turejo ferrari bolidas..bet kad ms neturi lygiu nepritariu...ir kad ir kiek dar shempiono titulu jis laimetu nesiruoshiu nei jo gerbti nei pan...;/ ir del tos duonos valgymo taj,jam tos duonos jeu izhteks visam gyvenimui kiek jis jos jeu uzhsidirbo..ir shejp che nieks nekalbejo api ejoki praleidima i prieki..;/ nebent ash nepastebeju
msh > tavo zodziuose aiskiai pilna tiesos...
Bet visgi viesa paslaptis yra tokia - kiekvienas puikiai suranda savo nuomonei pliusu,o svetimai (nepriimtinai) - minusu...
Via galima pletotis...
Aisku,as bent jau asmeniskai nenuneigsiu,kad MS yra geras pilotas,kad jis talentingas (niu jau kartojauosi - netalentingas formulej nesedetu,dar ne tiek ten visi nudurneje kad imtu netalentingus...) Gerai,MS ir savo darba dirba - tiesa,kad komandos taktika lemia ne jis,o kiti,ir tai nuo MS nepriklauso...Zinoma,as pritariu,kad Is Siuo Metu Lenktyniaujanciuju Ferrari ir MS neturi sau lygiu (niu vien is sio sezono galima tai drasiai teigti).O Bet Visgi Taciau simpatijos (nuosirdzios ir siek tiek nusimananciuju) atiduodamos tam,prie kurio sirdis linksta,pagarba - jau visai kitas reikalas...Taigi,is tavo pastaruju postu susidariau gal ir klaidinga,bet tokia nuomone,kad reikia Mylet MS..Deja,cia jau toks dalykas abstraktus,mylet gali ir uz Minardzio vairo besivelkanti pilota - nuo pergaliu meile,manau,neturetu priklausyt...
Gal ir neteisingai interpretavau tavo zodzius - tokiu taveju sorry - cia tiesiog tada isejo mano nuomone...
M.Schumacherio darbas nepasitiket savo ar kitu jegom o vairuot...sprendzhia ar praleisti ji i prieki R.Brown'as...ir ishvis,umnylos sedi kitam gale pasaulio ir net putodami aishkina kaip ten ka reikia daryti...zhmones ish to valgo duona ir ash ish ju neketinu jo pleshti vien del to,kad kazhkas kazhka kazhkada praleido i pirma vieta...laimejimas yra laimejimas
bet taj irodo jog shumacheris nepasitiki savo kajp lenktynininko sugebejimais,t.y. gebejimu aplenkti varzhova,o komandos sugalvota taktika...zhodzhiu...mano nuomone nepasikeis kad ir kas ka besakytu..;/
man pats pacheusias taj Kimi Raikkonen'as na tacheu jis ne vienintelis i kuri kreipiu demesi,nors be jokios abejones jis #1..na o dar patinka Fisichella ir Massa. nusilauzhiant koja palydzhiu M.Schumacheri...ir Ferrari....ir tirkaj galvoju panashiai kajp Kvakva na ne del visko kas parashyta,bet kas parashyta apie Schumacheri,ir daugmazh apie komanda...labaj nepatinka ju taktika,kaj Shchumacheris laimi vien sustojimu boksuose deka...mano nuomone,taj nera tikra pergale..zhodhziu..na o megstama komanda taj be jokiso abejones - McLaren ne vien del to kad Kimis joje,tacheu daugeu del ko negaliu paaishkint,tieisog 'shirdis linksta'manau butu shaunu pamatyti vienoje komandoje vazhiuojanchius Kimi ir Mika
MVP rašė: Megstamiausi ir visu laiku geriausi Schumi and Ferrari. Ir toliau is pavydo kad nei viena jusu megiama komanda negali jai prilygti galit varyt su savo nesamonem. Ferrari juk neiskarto tapo nepavijama jie ilgai ir sunkiai dirbo nuo 1997 metu kol pasieke tokius rezultatus kaip dabar. Turbut ziurit F1 tik nuo kokiu 2000 metu todel ir atrodo kad jie nesistengia ir laimi tik todel kad turi daug pinigu
Aisku,cia as negaleciau pasigirt kad ziuriu ir domiuosi Formule nuo jos gyvavimo pradzios...Ne tiek jau daug metuku turiu kad galeciau sakyt kad tais 97 metais buvau jau fane,ir tikrai nemaciau Ferrari bei MS karjeros sunkumu ir pan...Bet as ju nemegstu - neatsizvelgiant i tai,kas buvo - dabar jie man nepatinka.Jei buciau macius anksciau ir net jei anksciau buciau buvus ju fane,tai galiu kone garantuoti,kad 1) Buvo uz MS geresniu.Ka sako pavardes Senna,Prostas?Nesvarbu kad maziau pergaliu iskovojo...niu neissipletinesiu
2) Galiu garantuoti,kad net jei buciau is senu senoves Ferrari fane,tokia strategija kaip dabar vergu ar toleruociau - ziu kazkaip MS nesiseka kai RB prieky vaziuoja...?
Zodziu,dabar Ferrari tikrai nepavejama (na bent jaw si sezona,kitas sezonas,nuosirdziai tikiuosi,bus kiek konkurencingesnis) bet tai irgi ne rodiklis,ar ta komanda turi but megstamiausia ar ne...
Plius pasakaysiu tokia viesa paslapti = jei turi megstama komanda visada surandi pliusu jai,kaip ir megstamam pilotui visad randi pliusu... O jei nemegsti tai ir minusu atsiras... Kiek zmoniu tiek tiesu
Megstamiausi ir visu laiku geriausi Schumi and Ferrari. Ir toliau is pavydo kad nei viena jusu megiama komanda negali jai prilygti galit varyt su savo nesamonem. Ferrari juk neiskarto tapo nepavijama jie ilgai ir sunkiai dirbo nuo 1997 metu kol pasieke tokius rezultatus kaip dabar. Turbut ziurit F1 tik nuo kokiu 2000 metu todel ir atrodo kad jie nesistengia ir laimi tik todel kad turi daug pinigu
nu gaila, kad baigesi 2004-uju sezonas , nors ir ne pats idomiausias buvo... dabar mane guos krepsinio naujo sezono varzybos. Lauksiu kovo menesio, kada vel karusele vel prades suktis is pradziu. Idomu kaip ten Monoyai ir Raikkonenui seksis vienoj komandoj, kuris bus geresnis! Nu aisku kad geresnis yra raikkonenas, bet ar jis sugebes tai irodyti
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 21 d. 17:23:21
2004 m. lapkričio 20 d. 19:32:42
2004 m. lapkričio 19 d. 18:16:13
2004 m. lapkričio 14 d. 14:33:46
o kas tau sake kad ahs ju nemegstu vien del nemegimo?
kazhka sakiau,kad apie tave kalba ejo?
2004 m. lapkričio 14 d. 14:15:57
2004 m. lapkričio 13 d. 22:10:06
kaj tu ju gerbejas taj tave gal ir knisa..;/
ne "gal",o "ne",nes ash nesu Ferrari gerbejas...o knisti turetu ne vien mane,nes nemegimas vien del nemegimo yra mazhu mazhiausiai DURNA...
2004 m. lapkričio 12 d. 17:55:52
2004 m. lapkričio 11 d. 16:35:34
msh > tavo zodziuose aiskiai pilna tiesos...
Via galima pletotis...
Gal ir neteisingai interpretavau tavo
ne mylet reikia...uzh nuopelnus yra zhavimasi,o ne mylima...ash norejau pasakyt,kad reikia gerti MS uzh jo talenta,nes tiek kiek jis pasieke,kolkas niekas dar nera pasiekes...aishq,galima sakyt,kad turi gera mashina,bet ash aishkiai prisimenu senus laikus kai jis vazhiavo gerai ir su ne pachiu geriausiu Benetonu Reno...vat kas labiausiai knisa,tai tokie posakiai : "Nekenchiu Ferrari","Shudas tas MS" ir t.t. ...palyginus su juo daug kas ant shito svieto yra shudas...nors nuo pavydo ligi neapykantos nera toli...
2004 m. lapkričio 10 d. 18:22:56
2004 m. lapkričio 9 d. 12:14:04
2004 m. lapkričio 8 d. 22:25:41
Via galima pletotis...
Gal ir neteisingai interpretavau tavo
2004 m. lapkričio 7 d. 19:18:18
2004 m. lapkričio 7 d. 12:13:46
2004 m. lapkričio 6 d. 22:00:54
2004 m. lapkričio 6 d. 11:27:14
Taip kad mazhiau verkit del taktiku ir kokie Ferrari yra blogio isikunijimai...jei tu nelaimi,tai tu nesi vertas laimeti ir viskas...
2004 m. lapkričio 5 d. 19:47:36
2004 m. spalio 27 d. 09:41:33
Megstamiausi ir visu laiku geriausi Schumi and Ferrari. Ir toliau is pavydo kad nei viena jusu megiama komanda negali jai prilygti galit varyt su savo nesamonem. Ferrari juk neiskarto tapo nepavijama jie ilgai ir sunkiai dirbo nuo 1997 metu kol pasieke tokius rezultatus kaip dabar. Turbut ziurit F1 tik nuo kokiu 2000 metu todel ir atrodo kad jie nesistengia ir laimi tik todel kad turi daug pinigu
Aisku,cia as negaleciau pasigirt kad ziuriu ir domiuosi Formule nuo jos gyvavimo pradzios...Ne tiek jau daug metuku turiu kad galeciau sakyt kad tais 97 metais buvau jau fane,ir tikrai nemaciau Ferrari bei MS karjeros sunkumu ir pan...Bet as ju nemegstu - neatsizvelgiant i tai,kas buvo - dabar jie man nepatinka.Jei buciau macius anksciau ir net jei anksciau buciau buvus ju fane,tai galiu kone garantuoti,kad 1) Buvo uz MS geresniu.Ka sako pavardes Senna,Prostas?Nesvarbu kad maziau pergaliu iskovojo...niu neissipletinesiu
2) Galiu garantuoti,kad net jei buciau is senu senoves Ferrari fane,tokia strategija kaip dabar vergu ar toleruociau - ziu kazkaip MS nesiseka kai RB prieky vaziuoja...?
Zodziu,dabar Ferrari tikrai nepavejama (na bent jaw si sezona,kitas sezonas,nuosirdziai tikiuosi,bus kiek konkurencingesnis) bet tai irgi ne rodiklis,ar ta komanda turi but megstamiausia ar ne...
Plius pasakaysiu tokia viesa paslapti
2004 m. spalio 26 d. 22:32:42
2004 m. spalio 26 d. 22:17:03
2004 m. spalio 26 d. 22:16:37