Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Formulė 1" - kas geriausi?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
djMunis
2004 m. spalio 24 d. 22:31:46
vienas idomiausiu sportu, turiu nemazai zaidimu apie F1 tai visai idomu ir lenktynes stebeti kai zinau kokie posukiai ir pan.

2004 m. spalio 23 d. 09:48:46
Aya rašė:
patinka tai aisku Schumacheris daugiau nezinau nei vieno aj bendrai zinau Schumo brolis Ralfas (jeigu neklystu) ir Montoya

Va kas man labai nepatinka! tokia nuomone kaip Ayos, kai nezino daug pilotu ir neziuri lenktyniu, sako kad megiamiausias yra Shumacheris, nes beveik vien ji ir zino! jau tada geriau sakyti kad is vis nesidomiu ir niekas nepatinka, negu priklausyti tokiai neziniuku masei! Nepyk, cia nieko asmenisko, as ir daugiau tokiu zmoniu pazistu ir tiesiog negaliu nutylet!

2004 m. spalio 23 d. 00:44:23
patinka tai aisku Schumacheris daugiau nezinau nei vieno aj bendrai zinau Schumo brolis Ralfas (jeigu neklystu) ir Montoya

2004 m. spalio 20 d. 21:42:25
tokio pacio paciausio, nzn, nera. na, isskirsiu mclaren pilotus - coultharda ir raikkonena. tai, uz juos ir tesergu. dabar. [anxtesnis absoliutus favoritas taip pat mclaren buves pilotas - mika].
o kurios komandos&piloto neapkenciu.. sunku pasakyt. atsibodo ferrari valdymas. ir schumacheris. tai tiek.

2004 m. spalio 19 d. 18:36:01
McLaren Mecedes man patinka, seniau nepraleisdavau nei vienu rungtyniu, dabar apsileidau, nes koks idomumas kai visada shumis laimi seip man pats mylimiausias Mika, o is dabartiniu - Kimi

2004 m. spalio 19 d. 18:33:49
megiamiausia komanda iki kito sezono pradzios - McLaren Mecedes, kita sezona nezinau ka darysiu kai i mclarenus ateis gaidys montoya, ir bus su mano megiamiausiu lenktynininku Raikkonenu... Jis man patinka del puikiaus vairavimo, saltakraujiskumo, dar del to kad yra suomis ! Dar is pilotu patinka Webberis, Coulthardas, Klienas.

o nepatinka tai Ferrari, nes ju tarpe yra toks lanktyninkas Shumacheris, kurio negaliu pakesti, nenusipelne jis tiek sloves! Raikkonenas jei butu turejes tokia technika ir kokia komanda irgi ne blogesnius rezultatus si sezona butu rodes! dar nepatinka Buttonas...

2004 m. spalio 16 d. 17:55:48
BAR man patinkas
Ferrari - ne

Atsakyti
shadyjolka
2004 m. spalio 15 d. 22:03:17
megstamewsi abu Schumacheriai - abu talentingi ir shejp shirdele linxta. Nemegstu Montoyos (kazhkox kejstas jis man) ir Raikonneno (Schumi praeita sezona mego aplenkt)
Komanda - Ferrari (zhewriai megstu rawdona spalwa ir man patinka joo tachkos, o del strategijos taj kartajs tikraj nesazhiningaj elgesi, kaj Barrichello turejo pralejst Schumi), nemegstamu lyg ir nera...

Atsakyti
Attarib
2004 m. spalio 15 d. 20:30:37
Ozyris rašė:
Attarbi>>> Iš kur ištraukei, kad Fer pagal biudžetą 3???

kur gi daugiau jei ne internete

Atsakyti
Justas777
2004 m. spalio 14 d. 16:06:21
man labiausiai patynka BMW-williams...lenktynininkai tai montoja,R.schumacheris, niu ir dar buttonas...nemegstamiasi tai neazinau kas dien vis kitaip viena kart ferrari kita kart kokia toyota ir tt

Atsakyti
Ozyris
2004 m. spalio 14 d. 11:10:29
Attarbi>>> Iš kur ištraukei, kad Fer pagal biudžetą 3???

Atsakyti
Attarib
2004 m. spalio 10 d. 13:22:01
Sheip,tai Ferrari pagal budzheta yra tik trechia,o pirmauja Toyota,bet kaip patys matot pinigai dar nieko nereishkia,jei kolektyvo nera...o sheip tai jau 12 metu su tevu sergam uzh M.Schumacheri,nes jo talento nepaneigsi,nors tiesa pasakius buvo kurkas idomiau zhiureti jo lenktynes kai dar vazhiavo Benetton'e Labai nemegstu Montoya'os del jo karshtakoshishko budo...labai primena tuos gatves "formelistus su GTI'nais"....kas del komandos,tai sergu uzh ta pas kuria stovi Honda'os shirdis....kitaip sakant shiuo metu uzh BAR Honda nemegiamos komandos neturiu...

Atsakyti
MoHax
2004 m. spalio 10 d. 12:23:15
PS sutinku su Kvakva

2004 m. spalio 10 d. 12:21:36
Sutinku su tuo ka tu pasakei apie ferrari, ir m schumaXERi, dar pridursiu, man nepatinka ju strategija, kai r.barichelo turejo atiduoti savo pergales del "komandines taktikos".
O patinka McLaren mersedes ir ju kolektivas Raikanen, Coulthard anksciau Hakinen, kita sezona atrodo ateis Montoja.
Dar neblogai atrodo Alonso ir Button.

2004 m. spalio 10 d. 12:18:12
mano mėgstamiausias lenktynininkas yra F. Alonso - jau gan senokai taip, todėl negaliu pasakyti kodė. dar patinka J. Button - talentingas pilotas, smagu sirgti už jį.
Dėl Schumacherio: manau, kad jis iš tiesų talentingas žmogus, nors tai daug priklauso ir nuo geros komandos, kurioje jis yra, tačiau šiais metais žiauriai nusibodo stebėti, kaip laimi vien tik jis.
o nemėgstamiausias... Barricelo. ir Montoya. Ai, kažkokie tai nzn...
palaikoma komanda - Renault, o nepalaikomos neturiu... kažkaip esu neutrali čia.

2004 m. spalio 10 d. 12:06:42
Kas jum yra pats paciausias - nuostabiausias,mylimiausias visu laiku ir dabar lenktyniaujantis Formules 1 pilotas?
O kuris jum pats nemegstamiausias,tiesiog tox,kuri palydint su 'nusilauzk koja'?
Kuri komanda (ir,be abejo,kodel - del kokiu techniniu,estetiniu ar siaip emociniu priezasciu) jum pati mylimiausia?
Kurios komandos jus negalite pakesti?

Mano nuomone..
Magtsamiausias visu laiku pilotas A.Senna,N.Lauda,G.Villneuve ar kaip ten - nemoku rasyt...Is dabartiniu - G.Fisichella,J.Trulli,plaikau kartais ir J.Buttona.Taip pat patinka R.Shumacheris.Negaliu apkesti M.Shumacherio - del 1) tiesiog sirdis nelinksta...2)tai nebe lenktyninkas,o sukomercintas reiskinys...Man jis nepatinka,nes jame jokio ypatingo talento nematau - matau toki kaip ir dauguma geroj masinoje....Zodziu , nepatinka...
Megstamiausios komandos - Renault ( labai patinka...sirdis linksta...),Sauber - irgi sirdis linskta,be to siaip miela del daugelio priezasciu komanda...Ir pabaigai - Toyota - jau seniai patinka,net neatsimenu del ko...
Nemegstu Ferrariu - jau vien del to,kad gadina visa Formule - na gerai,jie geriausi,nes turi daug pinigu,gera strategija,gera technika,bet jie viska patiki pinigams - duosiu daug,tik padaryk gerai..O kitos komandos siek tiek stengiasi prasisukt..niu gal nemoku paaiskint,jauciu biski nesamone suveliau Ni nepatinka FERRARI

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1755
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15616