Tai kad ne rokas tie Tokio Hotel emo boys, kaip kai kurie ekspertai pasakytų.
Vokalisto balsas dar nemutavęs, vilties, kad gali kažkas iš jo dar išeiti, yra.
O Rammstein savo geriausius kūrinius jau seniai sugrojo, dabar man jų muzika neįdomi ir neverta dėmesio. Išsisėmė vyrai. Gerai, kad be jų yra dar daugiau gerų industrial atstovų. bet vis tiek senos Rammstein'ų dainos yra visai neblogos. Albumas "Mutter" yra geras.
Va, tarkim Oomph'ai naują albumą išleido. Ne visas dainas girdėjau, nes noriu nusipirkti, bet tie kūriniai, kuriuos perklausiai, žymiai geresni už WoP.
is vokisku grupiu guano apes turi kazko savito ir ryskaus, turbut todel galeciau teigti kad ji viena mano megstamiausu.. bet siaip yra tokiu kaip rammstein kuri yra lb pripazinta, bet man jos tiesiog neimanoma klausytis
na, man punk nelabai, tai ir dth neklausau. Nors kai kurios dainos neblogos.
O klausau vokišką industrial (nors pripažinsiu, šiek tiek užkniso pastaruoju metu...) ir heavy metal. Geros grupės Oomph, Diary of Dreams, Grave Digger, Blind Guardian, Helloween, Edguy, Das Ich, Crematory ir daug kitų. Tiesa, vokiečių muzikos mėgėjai tau rekomenduotų Rammstein (kurie man nepatinka) ir krūvą industrial atstovų, tokių, kaip megaherz, Eisbrecher, Tanzwut ir pan. bet mane, kaip sakiau, tipiškas vokiškas industrial jau ėmė nervint, tai persimečiau ant kitų šalių grupių, atliekančių šio stiliaus muziką
O mėgstamiausia šio stiliaus grupė vis dar oomph, ir įtariu, kad ilgam...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 22 d. 22:49:28
2006 m. balandžio 22 d. 20:22:05
emo boys, kaip kai kurie ekspertai pasakytų.
Vokalisto balsas dar nemutavęs, vilties, kad gali kažkas iš jo dar išeiti, yra.
O Rammstein savo geriausius kūrinius jau seniai sugrojo, dabar man jų muzika neįdomi ir neverta dėmesio. Išsisėmė vyrai. Gerai, kad be jų yra dar daugiau gerų industrial atstovų. bet vis tiek senos Rammstein'ų dainos yra visai neblogos. Albumas "Mutter" yra geras.
Va, tarkim Oomph'ai naują albumą išleido. Ne visas dainas girdėjau, nes noriu nusipirkti, bet tie kūriniai, kuriuos perklausiai, žymiai geresni už WoP.
2006 m. balandžio 22 d. 20:07:44
2006 m. balandžio 14 d. 19:59:46
2006 m. balandžio 14 d. 19:01:19
2006 m. balandžio 14 d. 18:58:48
2006 m. balandžio 14 d. 18:15:36
2006 m. balandžio 14 d. 18:05:13
O klausau vokišką industrial (nors pripažinsiu, šiek tiek užkniso pastaruoju metu...) ir heavy metal. Geros grupės Oomph, Diary of Dreams, Grave Digger, Blind Guardian, Helloween, Edguy, Das Ich, Crematory ir daug kitų. Tiesa, vokiečių muzikos mėgėjai tau rekomenduotų Rammstein (kurie man nepatinka) ir krūvą industrial atstovų, tokių, kaip megaherz, Eisbrecher, Tanzwut ir pan. bet mane, kaip sakiau, tipiškas vokiškas industrial jau ėmė nervint, tai persimečiau ant kitų šalių grupių, atliekančių šio stiliaus muziką
O mėgstamiausia šio stiliaus grupė vis dar oomph, ir įtariu, kad ilgam...
2006 m. balandžio 14 d. 14:42:24
2006 m. balandžio 14 d. 14:42:14
2006 m. balandžio 14 d. 14:38:14