Tai taip, as ir nesakau, kad nefainas Universally speaking - tiesiog kitoks ir isskirtinis jis. Kartais tas isskirtinumas gerai, o kartais nelabai, siuo atveju gerai
Universally speaking man žiauriai fainas. Juokingas toks tas pamišęs taksistas irgi yra grynai pepperių paersonažas, kaip ir Dani, kuri, anot anthony, buvo dar Californication albume.
Aš nesakau kad DC klipas blogas, nu man jis tiesiog nepatiko, ir vsio.
debesiena, bet nesakyk, Universally Speaking yra kietas klipas
aišku, jo kažin kiek neprižiūrėsi, pamatei porą trejetų kartų ir užtenka, bet..... nu ten gėris, all the instructions how to get into your fave band's concert
Kai pamaciau klipa pirma karta, ziurejau ji be garso. Is pradziu nepatikejau, kad cia pepperiai. Isijungiau garsa, isgirdau California rest in peace ir abejoniu nebeliko. Is tiesu klipas man toks kitoks nei visi ju klipai, bet is RHCP jau ipratau visada tiketis staigmenu - Zephyr song ir Universally speaking pamacius pirma karta irgi atrode nepepperiski. Tai va, tuo RHCP ir gerai, kad niekada nezinai, ko is ju tiketis. O klipas labai fainas
dainą kai išgirdau 1 kartą, tai patiko labai. dabar gal jau šiek tiek mažiau, bet vistiek tai išlieka man gera daina, tokia užvedanti, nors gitaros akordai yra gana paprastučiai, tonika- dominantė-tonika or smth,nžn bet vistiek rhcp sugeba atlikt paprasčiausias melodijas taip, kad skambėtų woo hoo
apie klipą.... nu man tai jis vienas blogiausių matytų rhcp klipų suprantu kad tenparodijos nuo elvio iki pepperių, bet man tas klipas kažkoks žiauriai NEpepperiškas, kažkoks MTV-iškas.
Nelb jis man. O db jį žiauriaidažnai rodo.
Tai tiek
Tiesą sakant, kai pirmąkart perklausiau tą gabalą, likau nusivylus ir ten visokia kitokia, pirma mintis buvo: Stadium Arcadium bus lievas. Damn. Ir melodija nepatiko, ir nuotaika, ir šiaip... kažko trūko, ir nors tu ką. Nors ir visai prie širdies gabalas buvo lyrically, bet, dar kartą pasikartosiu, melodija kažkokia "pritempta" man rodės, ir nors tu ką.
Pamažu įtikinau save, kad tai - RHCP, o RHCP, žinia, blogai nieko nedaro (kad ir kaip juokingai tas mano pasisakymas skambėtų. et, fanai...) Pamažėle pamažėle pratinausi prie Dani California... Po truputuką jis darėsi savesnis ir savesnis.
Ir vieną dieną (konkrečiai - užvakar ) pamačiau klipą, labai jau prastos kokybės, bet vis vien. VA TADA tai jau viskas susistatė į savas vėžes, kone murkiau iš malonumo ten žiūrėdama viską. Klipas labai rhcp-ovas, ir daina tokia fun, kuo daugiau klausai, tuo labiau užveža. Viskas gerai, užsimušdama laukiu gegužės devintos, pasakos, kaip ir įprasta, baigiasi laimingai.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 18 d. 20:55:01
2006 m. balandžio 18 d. 20:46:13
2006 m. balandžio 18 d. 20:36:52
2006 m. balandžio 18 d. 19:37:37
2006 m. balandžio 18 d. 19:26:25
Aš nesakau kad DC klipas blogas, nu man jis tiesiog nepatiko, ir vsio.
2006 m. balandžio 18 d. 19:18:31
aišku, jo kažin kiek neprižiūrėsi, pamatei porą trejetų kartų ir užtenka, bet..... nu ten gėris, all the instructions how to get into your fave band's concert
2006 m. balandžio 18 d. 19:15:57
Nežinau, ne man spręst apie klipo MTV-iškumą, pas mane to gėrio/blogio ataipataip nerodo
2006 m. balandžio 18 d. 19:13:05
2006 m. balandžio 18 d. 19:05:22
dainą kai išgirdau 1 kartą, tai patiko labai. dabar gal jau šiek tiek mažiau, bet vistiek tai išlieka man gera daina, tokia užvedanti, nors gitaros akordai yra gana paprastučiai, tonika- dominantė-tonika or smth,nžn
apie klipą.... nu man tai jis vienas blogiausių matytų rhcp klipų
Nelb jis man. O db jį žiauriaidažnai rodo.
Tai tiek
2006 m. balandžio 18 d. 18:54:07
2006 m. balandžio 15 d. 15:21:03
Tiesą sakant, kai pirmąkart perklausiau tą gabalą, likau nusivylus ir ten visokia kitokia, pirma mintis buvo: Stadium Arcadium bus lievas. Damn. Ir melodija nepatiko, ir nuotaika, ir šiaip... kažko trūko, ir nors tu ką. Nors ir visai prie širdies gabalas buvo lyrically, bet, dar kartą pasikartosiu, melodija kažkokia "pritempta" man rodės, ir nors tu ką.
Pamažu įtikinau save, kad tai - RHCP, o RHCP, žinia, blogai nieko nedaro
Ir vieną dieną (konkrečiai - užvakar
2006 m. balandžio 15 d. 15:02:58
2006 m. balandžio 15 d. 12:17:16
2006 m. balandžio 15 d. 12:03:17
2006 m. balandžio 15 d. 11:34:33
Gali pažiūreti čia : https://www.myspace.com/redhotchilipepper s ...