turiu tuos converse inkarus,ir tikrai patinka,graziai atrodo siaip man patinka geras daiktas ir atsizvelgt i etiketes gan verta,mano manymu,, nes kai perki brangesni daikta-jis yra geresnes firmos,ir aisku,kad ji nesiosi kazkiek ilgiau ir kazkiek maziau zmoniu pamatysi su tokiais pat.. siaip sita firma man patinka,daznai paziuriu tuos rubus,batus-ura daug graziu,bet pati turiu tik inkarus,nes kazkaip netenka nusipirkt daugiau nieko
Tos firmos žinau tik batukus. Kokybiški, bet turi esminį minusą - per didelis logotipas. Nemėgstu firmos logotipų ant drabužių ar batų, jei jie itin krenta į akis.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Turiu batus... taciau juos pirkau seniai.... lyg ir noredama issiskirti is minios...o dabar kai apsidaira aplink ir matai kai kokia mazyte fyfute uzsimaukslinus inkarus is "norfos" tai is tiesu bloga ziureti... dar bando kazka statyti is sawes... bet siaip myliu sia firma....
Kas mano komentą ištrynė?? Ta prasme, man atrodo kvaila, jei žmogus perkasi originalius (automatiškai ir brangesnius) daiktus dėl etiketės, galvodamas, jog kiti pamatys. Bet jei tai tik dėl savęs, kad žinai, kad nešioji tikrai "gerą" daiktą, tai nematau nieko kvailo. Žinoma, taupumas nėra didelė yda
Inkarus turiu, bet ne konversus ( ne 'originalus'). manau, kvaila yra leist 150 Lt inkarams (ar net daugiau, kiek teko matyt pvz Danijos parduotuvej) net jei jie firminiai. panasiai kaip, jei atrodo vienodai, tai kam moketi brangiau?
EgzistencinisNerimas rašė: Turiu dvi basketkes (mano batai buvo du...).
Šiaip man, kitaip nei Tik_Ievai, etiketė yra svarbu. Žinau, tai kvaila. Toks jau esu. Tik_Saulius
reiktu uzhvest atskira tema del etikechiu...bet tingiu...o gal tokia jau yra...
turiu 2 poras inkaru... na, kokybe tikrai gera... kitiems inkarasai "maximiniai" po 2 sawe pradeda vandenį leisti, maniškiai jau metus tarnauja ir kuo puikiausi dar maikoną ir tašioką turiu, nežinau, šiaip mieli daiktai vasarą po kurortą vaikščioti, bet nesureikšminu, perku ne del to, kad converse, o todėl kad spalvos gražios
gyvenu kaip moku gyvent...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. kovo 9 d. 15:38:53
2006 m. birželio 4 d. 00:17:48
2006 m. birželio 3 d. 22:54:14
2006 m. birželio 3 d. 22:52:15
2006 m. birželio 3 d. 22:23:15
2006 m. birželio 3 d. 22:22:57
2006 m. birželio 3 d. 22:17:31
2006 m. birželio 3 d. 11:05:04
o converse yra blogis. kaip galim moket ~200lt uz kazkoki medziagos gabala minkstu apdu. ech.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. gegužės 31 d. 18:12:17
2006 m. gegužės 11 d. 23:19:47
2006 m. balandžio 30 d. 18:56:07
2006 m. balandžio 30 d. 18:12:46
2006 m. balandžio 30 d. 17:40:55
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. balandžio 30 d. 17:20:21
Turiu dvi basketkes (mano batai buvo du...).
Šiaip man, kitaip nei Tik_Ievai, etiketė yra svarbu. Žinau, tai kvaila. Toks jau esu. Tik_Saulius
reiktu uzhvest atskira tema del etikechiu...bet tingiu...o gal tokia jau yra...
2006 m. balandžio 30 d. 16:34:13
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. balandžio 16 d. 19:16:14
2006 m. balandžio 16 d. 19:11:24
2006 m. balandžio 16 d. 19:09:51
Gal kas turit inkarus?