o kaip tau grupės soft tribute to goo goo dolls? paklausyk "name" kaip jie pergrojo, labai vykusiai. Klausiau dar "Burnin' Up" tai nekaip pergrota skamba
aš nesuprantu ką tas srautas reiškia, bet pamenu, kad tau rašiau apie tą derinimą
jis tikrai užknisa.
(i'm medicating how are you)
aš irgi nesuprantu. man tik lietuvių mokytoja sakė, kad aš kažkokia srautė. na ir šiaip viskas ką rašau liejas iš manęs, bet ne viskas būna įdėta. O man nereikia dar jausti to jausmo kurį savo lentynoj padėjus su užrašu "broken".
o to tai negirdėjus. atsiųsi. anyway, man dabar tik Follow The Cops Back Home (placebo) klausos... tipo pavasaris ir love is in the air...
whatever..
o tas koncertas - lygiai tokios pat emocijos ir man buvo. žiūrėjau jį kokia 15 kartų tai tikrai, kol po savaitės jis dingo iš mano kompo.
(and rob their houses)
žmogėlis laikė plakata "two days in february" ir sugrojo!!! Dainavau prie kompo iš visos širdies!!! Nerealu! Taip faina John'as su Robby visai kaip prieš dešimtetį. Aš visuomet kai klausydavau tos dainos jausdavau tą patį jausmą!!!
Eh, mano paieskos programos nedirba, tai kas butu toks gerasirdis ir nepagailetu poros minuciu atsiusti "Goo Goo Dolls -Stay With You" ?
aš nesuprantu ką tas srautas reiškia, bet pamenu, kad tau rašiau apie tą derinimą
jis tikrai užknisa.
kaip kaip. evanan ir taškas. ir nebandyk kreiptis tikruoju vardu, nes pateks į iškastruotų sąrašą.
nu jei netinfėsiu gal šnd kažką ir padarysiu. o jau imu ir stebinu čia tave.
o aš mačiau jų nerealų koncertą 2004-ųjų. NEREALŲ. svaigau belenkaip. iš emulės parsisiuntus buvau. nu bet jau nerealus, tai net dabar nutirpstu kai prisimenu. kaip ten johnny per lietų ardėsi... aaaa ...
šitoj paskutinėj robis panašus į november_rain
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. liepos 16 d. 21:27:35
2006 m. liepos 8 d. 16:30:07
2006 m. gegužės 19 d. 20:26:20
ačiū
o kaip tau grupės soft tribute to goo goo dolls? paklausyk "name" kaip jie pergrojo, labai vykusiai. Klausiau dar "Burnin' Up" tai nekaip pergrota skamba
jis tikrai užknisa.
(i'm medicating how are you)
aš irgi nesuprantu. man tik lietuvių mokytoja sakė, kad aš kažkokia srautė. na ir šiaip viskas ką rašau liejas iš manęs, bet ne viskas būna įdėta. O man nereikia dar jausti to jausmo kurį savo lentynoj padėjus su užrašu "broken".
o to tai negirdėjus. atsiųsi. anyway, man dabar tik Follow The Cops Back Home (placebo) klausos... tipo pavasaris ir love is in the air...
whatever..
o tas koncertas - lygiai tokios pat emocijos ir man buvo. žiūrėjau jį kokia 15 kartų tai tikrai, kol po savaitės jis dingo iš mano kompo.
(and rob their houses)
2006 m. gegužės 19 d. 17:08:23
Lithuanian guys kick ass!!!!!
2006 m. gegužės 17 d. 21:34:38
peržvelgiau kolkas trumpai. Eina sau kaip nerealu!
žmogėlis laikė plakata "two days in february" ir sugrojo!!! Dainavau prie kompo iš visos širdies!!! Nerealu! Taip faina John'as su Robby visai kaip prieš dešimtetį. Aš visuomet kai klausydavau tos dainos jausdavau tą patį jausmą!!!
2006 m. gegužės 15 d. 12:59:43
2006 m. gegužės 15 d. 11:52:38
2006 m. gegužės 15 d. 10:36:07
jis tikrai užknisa.
2006 m. gegužės 12 d. 22:35:25
- Pagrok man "Iris"..
- Man tam reikėtų persiderint gitarą, o aš dabar tingiu.
- Prašau...
- Kitąkart.
po 20 metų.
- Pagrok man "Iris"..
- Man tam reikėtų persiderint gitarą, o aš dabar tingiu.
- Prašau...
- Kitąkart.
dar po 2 savaičių.
- Nori aš tau "Stay With You" pagrosiu?
- Nereikia, man jau (kai kas) "Let Love In" pagrojo.
Will you run with me?
No...
štai. apkarpiau. tingėjau kažką daryt, o mano fotožopa sena nelbai įvertina mano idėjas savo sugebėjimais
2006 m. gegužės 6 d. 22:49:06
nu jei netinfėsiu gal šnd kažką ir padarysiu. o jau imu ir stebinu čia tave.
2006 m. gegužės 6 d. 22:42:13
nebent nustebinsi mane...
sunkiai įsivaizduoju
2006 m. gegužės 6 d. 21:52:40
2006 m. gegužės 6 d. 21:28:48
įsivaizduoju tave kai aš "nukerpu" Rzeznikui galvą
2006 m. gegužės 6 d. 20:05:50
tai zinok nuotrauka galima ir apkarpyti.
2006 m. gegužės 6 d. 19:43:54
2006 m. gegužės 6 d. 19:39:15
2006 m. gegužės 6 d. 18:37:07
šitoj paskutinėj robis panašus į november_rain
2006 m. gegužės 6 d. 18:24:03
klausyk, gal turi pasiūlyti kokią GGD nuotrauką jų diskografijos CD viršeliui?
2006 m. gegužės 6 d. 12:31:51
Na bet ne man čia reikia spręst
2006 m. gegužės 6 d. 11:12:13