geriau jau būk Johnnis tada gal man užplauks ir nustosiu mylėt kitą objektą ir mylėsiu johnio antrininką (vieno iš trijų gražiausių pasalio vyrų vykusią/nevykusią kopiją, kuri priverčia mane jaustis siena) nors gal geriau būk Robis.
Viso albumo eja neturiu,bet keletą atskirų kūrinių - taip. Prašau pirmiau man parekomenduokite iš kur galima visą albumą atsisiųsti.
O iš tiek,kike girdėjau - man patiko. Bet vistiek "The boy named Goo" buvo kažkas,kas žavėjo mane labiausiai,
Kaip tik dabar klausom "Better Days". Vistiek gražu,labai.
čia mano tokie jausmai po tavo komentaro apie Robby ir Johhny
----------------------
o man tai patink Robis burnin' up, another second time around, slave girl, impersonality...
Momma's in a shop
Watching little sister by myself...
jis nuteikia kaip seni green day nesvarbu, kad yra bėdų vistiek viskas OK
nu p.....
šitam albume Rzeznikas panašiai nuteikia Let Love In parodo, kad yra ką mylėti ir dėl to jautiesi gerai
perklausiau viską ir man be proto patiko. o kad Robis mažiau dainuoja, man jokiu nuostolio, nes man visad labiau patiko johnny. Vienas iš geriausių pasaulyje vyrukų <3
Ištikro ta punk grupė kuri 90s pirmoj pusėje vadinosi Goo Goo Dolls mirė galutinai! Nuo Dizzy Up The Girl tai The Goo Goo Dolls :O nėra nei vienos Burnin' Up ar January Friend bet nors yra tokių kur dar Robis padainuoja. Nors kai kur skamba kaip senio balsas Rzeznikas labai romantiškas ir yra kelios dainos kurios labai gražios Muzika - modernus rokas. Efektų nesuskaičiuosi... Muzika labai maloni, bet visai visai netokia kaip "A Boy Named Goo".
Nežinau ar tai gerai ar ne?
po pirmo klausymo įsiminė "Feel The Silence" ir "Become"...
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. gegužės 5 d. 18:29:57
2006 m. gegužės 5 d. 13:38:32
2006 m. gegužės 5 d. 13:37:46
taigi aš myliu juos
aš noriu būti kaip Robis, nebe Rzeznikas... isn't it ironic?
Yeah I think about all the really cool things I could do and say
Then you go and tell me that you found out Dean was gay
No, I don't wanna be James Dean
I don't wanna be James Dean
I don't wanna be James Dean
Anymore …
Hmmm…
2006 m. gegužės 5 d. 13:22:58
2006 m. gegužės 3 d. 22:11:16
Dar "Dizzy Up The Girl" nerealus. Bet tarp šių dviejų yra gan didelis skirtumas
2006 m. gegužės 3 d. 21:49:00
O iš tiek,kike girdėjau - man patiko. Bet vistiek "The boy named Goo" buvo kažkas,kas žavėjo mane labiausiai,
Kaip tik dabar klausom "Better Days". Vistiek gražu,labai.
2006 m. gegužės 3 d. 21:37:36
The moment we decided to let love in...
2006 m. balandžio 25 d. 14:50:53
bet vistiek tas jų vertinimas sucks...
2006 m. balandžio 25 d. 14:48:52
ewana_ - Goo Goo Dolls - Let Love In lb geras popsas
2006 m. balandžio 25 d. 11:11:03
2006 m. balandžio 25 d. 07:54:15
o man labai aptinka. pastaruoju metu Stay With Me daug labai klausau
2006 m. balandžio 24 d. 22:27:45
2006 m. balandžio 24 d. 21:02:18
Rzeznikas irgi jėga
Two Days In February
2006 m. balandžio 24 d. 19:37:08
senesni green day? vokalo atžvilgiu man nepanašu. dvasia galbūt. bet sakau - man visada labaiu patiko johnny.
2006 m. balandžio 24 d. 10:10:49
----------------------
o man tai patink Robis
Momma's in a shop
Watching little sister by myself...
jis nuteikia kaip seni green day
nu p.....
šitam albume Rzeznikas panašiai nuteikia
2006 m. balandžio 23 d. 16:50:42
2006 m. balandžio 23 d. 12:16:32
2006 m. balandžio 22 d. 23:15:00
2006 m. balandžio 22 d. 17:19:12
kai išgirdau pirmą kartą buvau labai laimingas, bet paskui kelios dainos atkrito. Šiaip yra 11 dainų ir iš jų 2 žinomos. "Better Days" super, bet "Give A Little Bit" tai pabodo truputi.
Ištikro ta punk grupė kuri 90s pirmoj pusėje vadinosi Goo Goo Dolls mirė galutinai! Nuo Dizzy Up The Girl tai The Goo Goo Dolls :O nėra nei vienos Burnin' Up ar January Friend
Nežinau ar tai gerai ar ne?
po pirmo klausymo įsiminė "Feel The Silence" ir "Become"...
2006 m. balandžio 20 d. 17:58:35