jooo sitam sekas vokietijoi manau ilga laika jis ten negrys
Iš tikrųjų paveikslo apimties neribojimas tampa problema, nes jei atsimenat, aš irgi buvau pasimovęs ant jos. Bet išmokau ją sutvarkyt, tiesa, reitingo taškus tik sau tegalėjau sutvarkyt, nes narys pats turi išsitrint redaguodamas tuos paveikslus.
Silentist komentarai su be galo dideliais vaizdais laužė tą temą. Komentarus ištryniau (sorry Rimai, bet taip tik galėjau išspręst problemą), tad turėtų veikt. Deja tik tas perdėtai didelis reitingo taškų kiekis pasiliko...
Jeigu grupėje yra vienas vizionierius, o kiti palankūs esamam grupės modeliui, kam laužyt gerą dalyką. Mano mėgstamiausia visų laikų grupė irgi yra vieno vizionieriaus grupė – man tai puikiai veikia. Kodėl tu tai pateiki kaip kažkokį inferior modelį.
2009 m. gruodžio 8 d. 18:20:17
2009 m. gruodžio 8 d. 15:51:45
2009 m. gruodžio 8 d. 14:28:56
2009 m. gruodžio 7 d. 22:55:50
2009 m. gruodžio 7 d. 21:12:43
2009 m. gruodžio 7 d. 20:25:32
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. gruodžio 7 d. 19:54:35