Zinau tik truputi... Turiu "Punk O Rama 8" kur ju gabalas idetas "I Am A Revenant. Man siaip patiko ta daina (netgi labai) , siaip tiesa balsas kaip Courtney Love, bet vistiek jegovas...
mosquito rašė: Shadow_Dweller jos balsas super panasus i Love. As pvz., kazi ar atskirciau kas yra kuri. Paziurek klipus, ji elgiasi ir maivosi kaip Love. Tos pacios mimikos, laikysena, putlios lupos, apranga ir visa kt. Man tai irgi kaip negative-creep uztenka vienos Hole.
Nežinau... Kai visi tą įsijuosė tikina, tai dabar šiek tiek pasiklausius, gal ir atrodo panašus. Bet tada, kai aš pirmą kartą išgirdau man tokia mintis net nešovė į galvą kažkodėl. Na, aš manau, kad tikriausiai atskirčiau, jei ir kopina, tai visiškai taip pat nukopinti neįmanoma
Nu, užsidėjau dabar palyginimui. Gerai, sutinku, protarpiais gan stipriai neša į Courtney balsą, bet atskirti tikrai įmanoma.
O klipų nežinau kur gauti. Per Soulseeką ieškot beprasmmiška
Shadow_Dweller jos balsas super panasus i Love. As pvz., kazi ar atskirciau kas yra kuri. Paziurek klipus, ji elgiasi ir maivosi kaip Love. Tos pacios mimikos, laikysena, putlios lupos, apranga ir visa kt. Man tai irgi kaip negative-creep uztenka vienos Hole.
Jei nori galiu parsiųsti mp3 ir įrašyti į kokį rw. Visteik turėsiu kada nors tau siųsti tuos koncertus, kur dabar turiu.
Girdėjau dvi dainas. Na šiaip jau balsas man į Courtney visiškai nepasirodė panašus. Nė iš tolo.
Vat tame ir reikalas, kad į Courtney LABAI panašu. Man užtenka ir vienos Courtney.
Nors gal vistik reiktų gauti kur nors pasiklausyti jų įrašų, nes pats tik ištraukomis girdėjau vieną albumą, o taip teisingai suprasti muziką nelabai įmanoma.
Distillers is tikruju gerai groja. Ju punk rock'as uzveda ir veza. Jie man labiau patiktu, jei nebutu tokios grupes kaip Hole ir jos nares C.Love. Distillers vokaliste per daug panasi i Love Bet siaip is tikruju nebloga grupe..
laabai patinka.siaip jie atrodo turi 1-2 albumus.bet varo neblogai,tik kad Brody-vokalistes balsas labai panasus i courtney love
ypac patinka daina "hunger"
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. balandžio 21 d. 13:46:28
2005 m. balandžio 21 d. 13:37:40
2005 m. sausio 6 d. 12:56:16
2005 m. sausio 6 d. 12:06:24
Shadow_Dweller jos balsas super panasus i Love. As pvz., kazi ar atskirciau kas yra kuri. Paziurek klipus, ji elgiasi ir maivosi kaip Love. Tos pacios mimikos, laikysena, putlios lupos, apranga ir visa kt. Man tai irgi kaip negative-creep uztenka vienos Hole.
Nežinau... Kai visi tą įsijuosė tikina, tai dabar šiek tiek pasiklausius, gal ir atrodo panašus. Bet tada, kai aš pirmą kartą išgirdau man tokia mintis net nešovė į galvą kažkodėl. Na, aš manau, kad tikriausiai atskirčiau, jei ir kopina, tai visiškai taip pat nukopinti neįmanoma
Nu, užsidėjau dabar palyginimui. Gerai, sutinku, protarpiais gan stipriai neša į Courtney balsą, bet atskirti tikrai įmanoma.
O klipų nežinau kur gauti. Per Soulseeką ieškot beprasmmiška
2005 m. sausio 6 d. 01:35:13
2005 m. sausio 4 d. 16:14:48
Jei nori galiu parsiųsti mp3 ir įrašyti į kokį rw. Visteik turėsiu kada nors tau siųsti tuos koncertus, kur dabar turiu.
Girdėjau dvi dainas. Na šiaip jau balsas man į Courtney visiškai nepasirodė panašus. Nė iš tolo.
Gerai, atsiųsk. Šiaip Zarrazoje yra bent vienas jų albumas, bet aš tingiu ten sėdėti ir bandyti perprasti. Jei patiks, tai ir paimsiu.
Gal balsas ir nėra labai panašus, bet rėkimas kažkoks panašokas. Gal labiausiai panašus į tai, kaip Kortni skamba dabar.
2005 m. sausio 4 d. 12:35:31
Vat tame ir reikalas, kad į Courtney LABAI panašu. Man užtenka ir vienos Courtney.
Nors gal vistik reiktų gauti kur nors pasiklausyti jų įrašų, nes pats tik ištraukomis girdėjau vieną albumą, o taip teisingai suprasti muziką nelabai įmanoma.
2005 m. sausio 4 d. 12:26:08
2005 m. sausio 3 d. 13:16:32
2005 m. sausio 2 d. 01:32:24
2005 m. sausio 2 d. 01:12:43
2004 m. lapkričio 19 d. 23:28:53
2004 m. spalio 14 d. 15:56:54
2004 m. spalio 11 d. 21:24:16
2004 m. spalio 11 d. 20:33:02
as irgi zinau.
koks as kietas?
labai gera grupe, labai labai gera, nes as ja zinau
jie varo nerealu pankroka...
isleide pusanto albumo...
dar patinka ta gera daina, kurios jus nezinot...
jos balsas panasus.
2004 m. spalio 11 d. 12:04:22
2004 m. spalio 10 d. 16:37:37
laabai patinka.siaip jie atrodo turi 1-2 albumus.bet varo neblogai,tik kad Brody-vokalistes balsas labai panasus i courtney love
ypac patinka daina "hunger"
2004 m. spalio 10 d. 15:18:55