Norėčiau atgimti su savoatmintim, patirtim ir mintimis (t.y. požiūriu), kokių turtuolių ar korumpuotų politikų sūnumi. tada aš nekalbėčiau, o rašyčiau eilėraščius.
Ir maištaučiau prieš tėvus.
Zaviesas rašė: nebukit nupuse. lietuviai yra katalikai. jei ir jus tokie, tai turetumet suprasti, kad reinkarnacija niekaip nera suderinama su krikscionybes dogmomis.
Tai nafik tada punk rocką klausai?
Na, nebent hei punkrockas krikščioniškas.
o man taip mama sake. jei rimtai tai visa laime, kad angliskai prastai kertu, tai ir nesigilinu perdaug apie ka dainuoja. nors jei suprantu ir ten gryba pjauna tai nervas paima. beje punk nelygu punk.
Jokia iš aukštai nuleista dogma (nesvarbu ar krikščionybės, ar budizmo ar kitokio -izmo - ir nesvarbu kas nuleis: ar Bačkis, ar motina, ar Adolfas) nepadės tau susivokt savo jausmuos ar prote. Meną sukursi (o ir priimsi) tik iš savęs ir per save. Gal tai pernelyg didaktiška, bet... kap pasiklosiu, tep ir migosiu.
MoHax rašė: o as kazkodel nelabai noreciau pabuvot mergos kailyj, rimtai
merga buti sunku, oj kaip sunku, kiek ivairiausiu problemu, tikrai nepavidziu
o dar myletis su tais gyvunais, tapciau lesbe geriau, ir tegu jie uzsi**** neduociau nei vienam vyruj
Kaip malonu tokią nuomonę matyt },] Vienam forume jau užvirė ginčas siaubingas kad mes čia plaukus raunamės kad įtiktume o bernai ir dar daugiau reikalauja, nes mano kad ir taip gyvenimas mum per lengvas.
Ne dolazi kokio veleno
tas kas pazista moterys retai linkes i optimizma
— Dancing: The vertical expression of a horizontal desire legalized by music.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. birželio 20 d. 19:55:30
Giltine
visai nieko
2008 m. birželio 20 d. 19:50:03
2008 m. birželio 17 d. 19:44:50
Ir maištaučiau prieš tėvus.
2008 m. birželio 17 d. 19:24:21
2008 m. gegužės 8 d. 21:05:17
2008 m. gegužės 8 d. 19:59:11
2008 m. gegužės 8 d. 16:55:56
2008 m. vasario 9 d. 18:01:38
2008 m. vasario 8 d. 23:40:10
2008 m. vasario 8 d. 23:10:22
2008 m. vasario 8 d. 22:20:06
2008 m. vasario 8 d. 22:01:07
2007 m. liepos 11 d. 10:42:51
2007 m. birželio 29 d. 20:04:26
2007 m. birželio 20 d. 01:14:10
2007 m. birželio 19 d. 23:35:52
ar Bačkis, ar motina, ar Adolfas
2007 m. birželio 19 d. 20:13:02
2007 m. birželio 6 d. 13:18:35
nebukit nupuse. lietuviai yra katalikai. jei ir jus tokie, tai turetumet suprasti, kad reinkarnacija niekaip nera suderinama su krikscionybes dogmomis.
Na, nebent hei punkrockas krikščioniškas.
2007 m. birželio 5 d. 23:01:08
o as kazkodel nelabai noreciau pabuvot mergos kailyj, rimtai
merga buti sunku, oj kaip sunku, kiek ivairiausiu problemu, tikrai nepavidziu
o dar myletis su tais gyvunais, tapciau lesbe geriau, ir tegu jie uzsi**** neduociau nei vienam vyruj
Kaip malonu tokią nuomonę matyt },] Vienam forume jau užvirė ginčas siaubingas kad mes čia plaukus raunamės kad įtiktume o bernai ir dar daugiau reikalauja, nes mano kad ir taip gyvenimas mum per lengvas.
2007 m. birželio 5 d. 20:48:28