jo apie tai kad vaikai iki treju metu kazka atsimena as ir skaiciau... kai mano brolis buvo mazas taij as jo klausinejau, tai jis man kazka aiskino, kad su masina nuo skardzio nukrito,,,,nu man tai nelabai tiketina, gal jis sukure, nes berniukam gi tik masinos galvoj, siaip tikiu reinkarnacija...dejavu irgi teko patirti ir tikrai ne viena karta... siaip kartais as sapnuoju i ateity tai jau kaip ir susitaikiau su tuo,,, o siaip kitam gyvenime noreciau but zirafa arba afrikos drambliu nes afrikinis diddesnis uz ta kur indijoj ar kur gyvena...o jei atgimciau zmogum tai noreciau but kunigas, zodziu kokkia geradare
tj kas tada su mumis pasidarys kai mirsim?keliausim visi y roju..?o tu man paaiskink kaip atsiranda dejavoo?na znai ta jausma lyg atrodo kad tjp jau buwo..? vadinas kpraeitam gyvenime jus buwot susitikes su tuom zmogum kuriam jautet dejavoo,ir tj irodo kad mes reinkarnuojames... ce aisku mano nuomone
siulyciau pasiskaityti daugiau apie dejavu jausma, nes tokia teorija, kaip tu sakai, yra viena is galimu, o ju yra tikrai nemazai.
Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
Meshkimanija rašė: ai zn dar viena gera dalyka turbut geriau negu kokiu dievu atgimt tai kiaule. labai faina but kiaule nes ji turi du didelius pliusus :
1. Kiaule vienu metu jaucia kelis orgazmus
2.Kiaule orgazmas trunka daugiau negu puse valandos
o as noreciau atgimti zmogo=umi kuris butu labai panasus i mane.... o del reinkarnacijos net nezinau yra daug nuomoniu ir nebezinai net kuo tiket......
Iš ties durnai paklausiau... Na nežinau kažkur skaičiau,kad atgimstama.Pvz.vaikai iki 3 metų gali net patys pasakyti kuo jie buvo praeitame gyvenime...Arba skaičiau,kad nežinoma kuo buvai praeitame gyvenime,gal žmogumi ar gyvūnu.Aš tai norėčiau praeitame gyvenime būti Motina Terese,nes ji buvo labai gera...BET tikriausiai nebuvau ja,nes atgimsta iš naujo tik tie žmonės kurie turi praeitame gyvenime karminių skolų...Taip išeina,kad mes visi buvome neidealūs,tad reikia šį gyvenimą nugyventi draugiškai ir laimingai, kad jų neturėtume...
geras pastebėjimas dėl kūno, kuris pradeda irti - tai tiesa - todėl faktiškai būtų neįmanoma atgimti pačiu savimi antrą kartą. Bet tie, kurie tiki reinkarnacija, žino, kad siela paprasčiausiai palikusi buvusį kūną, nusileidžia į kitą kūdikį, kuris vėliau gims.
Geras saTany pastebėjimas dėl dejavu, pakankamai nusveriantis (o jei ne tai bent) verčiantis pagalvoti apie sąsajas su reinkarnacija. Iš esmės jį galima priskirti prie prisiminimų iš praeitų gyvenimų.
Amen.
Muitine_Menulyje rašė: Reinkarnacija netikiu. Nėra jokio reikalo ir tikslo ja tikėti.
tj kas tada su mumis pasidarys kai mirsim?keliausim visi y roju..?o tu man paaiskink kaip atsiranda dejavoo?na znai ta jausma lyg atrodo kad tjp jau buwo..? vadinas kpraeitam gyvenime jus buwot susitikes su tuom zmogum kuriam jautet dejavoo,ir tj irodo kad mes reinkarnuojames... ce aisku mano nuomone
Jeigu atvirai, tai nesupratau pusės, kas buvo norėta pasakyti.
Klusimai:
Pirmas: kai žmogus miršta, jis yra, pvz, užkasamas dežėje. Tuomet pradeda irti kūnas, tačiau kaulai tendencijos irti neturi. Taigi iš mūsų pasidarys kaulai (koks klausimas, toks ir atsakymas);
Antras: Keliauja žmogus į Rojų ar ne, priklauso nuo JO PATIES įsitikinimų. Jam prieš mirtį, jeigu jis yra krikščioniškojo tikėjimo, atrodys, kad jis keliau į rojų. Na, jis bent jau tai įsivaizduos ir apie tai svajos. Kaip sakant, vilsis. Žinoma, jeigu to žmogaus, pvz, dukra yra tikinti į kito tikėjimo sukurtus dievus, tai gal, jos manymu, žmogelis keliau kur nors kitur. bet kokiu atveju, visi mums artimi žmonės, kurie mirė, lieka mūsų širdyse. Memories. Jeigu atsiminimai geri, taip, galim įsivaizduoti kaip tas geras artimas žmogus skraidžioja su angelėliais tarp debesėlių, laisvalaikiu diskutuoja su Dievu apie viską ir apie nieką;
Trečias: kaip atsiranda Dežavu, aš nežinau. Patirti teko. Bet nežinau kaip atsiranda. Gal iš už kampo išnyra, o gal tiesiog žmogaus pasąmonė sugretina, palygina sutiktą žmogų su kuriuo nors jau pažįstamu, gal susapnuotu, gal įsivaizduotu, o gal tiesiog pažįstamu.
Ketvirtas: žinau.
Būtų malonu, jeigu tamsta savo nuomonę kitą kartą išreikštu suprantamiau. Kalbu ne tiek apie minčių bei sakinių išdėlstymą, kiek apie rašybą.
Reinkarnacija yra nesamone ;/ jeigu atgimchiau norechiau buti drugeliu ar dar kuonors kuris ilgai negywena!
...My Only Fear Of Death is 2 Come Back Reincarnated...
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. balandžio 19 d. 20:17:17
2007 m. balandžio 19 d. 20:07:45
2007 m. balandžio 19 d. 14:24:25
Reinkarnacija dar vienas Tikinciuju ismislas-nesamone.
2007 m. balandžio 16 d. 12:18:55
Reinkarnacija netikiu. Nėra jokio reikalo ir tikslo ja tikėti.
tj kas tada su mumis pasidarys kai mirsim?keliausim visi y roju..?o tu man paaiskink kaip atsiranda dejavoo?na znai ta jausma lyg atrodo kad tjp jau buwo..
siulyciau pasiskaityti daugiau apie dejavu jausma, nes tokia teorija, kaip tu sakai, yra viena is galimu, o ju yra tikrai nemazai.
Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
2007 m. balandžio 16 d. 08:31:05
ai zn dar viena gera dalyka turbut geriau negu kokiu dievu atgimt tai kiaule. labai faina but kiaule nes ji turi du didelius pliusus :
1. Kiaule vienu metu jaucia kelis orgazmus
2.Kiaule orgazmas trunka daugiau negu puse valandos
Smaukymas nebepadeda, ar ne?
2007 m. balandžio 16 d. 00:44:07
2007 m. balandžio 14 d. 17:47:46
2007 m. balandžio 14 d. 17:47:20
2007 m. balandžio 14 d. 09:05:27
2007 m. balandžio 14 d. 09:05:12
2007 m. balandžio 13 d. 21:42:16
2007 m. kovo 23 d. 21:35:01
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:11:15
2006 m. rugpjūčio 13 d. 18:18:30
Jei rimtai dar gerai pagalvociau ar noreciau is naujo atgimt... Hmm... Noreciau atgimt zmogumi, kuris turetu tai, ko dabar as neturiu ir mastytu truputi kitaip.
2006 m. rugpjūčio 13 d. 17:23:47
2006 m. rugpjūčio 12 d. 17:25:47
geras pastebėjimas dėl kūno, kuris pradeda irti - tai tiesa - todėl faktiškai būtų neįmanoma atgimti pačiu savimi antrą kartą. Bet tie, kurie tiki reinkarnacija, žino, kad siela paprasčiausiai palikusi buvusį kūną, nusileidžia į kitą kūdikį, kuris vėliau gims.
Geras saTany pastebėjimas dėl dejavu, pakankamai nusveriantis (o jei ne tai bent) verčiantis pagalvoti apie sąsajas su reinkarnacija. Iš esmės jį galima priskirti prie prisiminimų iš praeitų gyvenimų.
Amen.
2006 m. rugpjūčio 10 d. 15:38:29
tj kas tada su mumis pasidarys kai mirsim?keliausim visi y roju..?o tu man paaiskink kaip atsiranda dejavoo?na znai ta jausma lyg atrodo kad tjp jau buwo..
Jeigu atvirai, tai nesupratau pusės, kas buvo norėta pasakyti.
Klusimai:
Pirmas: kai žmogus miršta, jis yra, pvz, užkasamas dežėje. Tuomet pradeda irti kūnas, tačiau kaulai tendencijos irti neturi. Taigi iš mūsų pasidarys kaulai (koks klausimas, toks ir atsakymas);
Antras: Keliauja žmogus į Rojų ar ne, priklauso nuo JO PATIES įsitikinimų. Jam prieš mirtį, jeigu jis yra krikščioniškojo tikėjimo, atrodys, kad jis keliau į rojų. Na, jis bent jau tai įsivaizduos ir apie tai svajos. Kaip sakant, vilsis. Žinoma, jeigu to žmogaus, pvz, dukra yra tikinti į kito tikėjimo sukurtus dievus, tai gal, jos manymu, žmogelis keliau kur nors kitur. bet kokiu atveju, visi mums artimi žmonės, kurie mirė, lieka mūsų širdyse. Memories. Jeigu atsiminimai geri, taip, galim įsivaizduoti kaip tas geras artimas žmogus skraidžioja su angelėliais tarp debesėlių, laisvalaikiu diskutuoja su Dievu apie viską ir apie nieką;
Trečias: kaip atsiranda Dežavu, aš nežinau. Patirti teko. Bet nežinau kaip atsiranda. Gal iš už kampo išnyra, o gal tiesiog žmogaus pasąmonė sugretina, palygina sutiktą žmogų su kuriuo nors jau pažįstamu, gal susapnuotu, gal įsivaizduotu, o gal tiesiog pažįstamu.
Ketvirtas: žinau.
Būtų malonu, jeigu tamsta savo nuomonę kitą kartą išreikštu suprantamiau. Kalbu ne tiek apie minčių bei sakinių išdėlstymą, kiek apie rašybą.
2006 m. rugpjūčio 10 d. 15:01:33
...My Only Fear Of Death is 2 Come Back Reincarnated...
2006 m. rugpjūčio 10 d. 14:50:44
protaujancia mastancia savimi pasitikincia butybe zmogaus pavidalu
joa,gera mintys
2006 m. rugpjūčio 10 d. 13:54:42